Imádom teleélvezni párom punciját, majd habosra dugni utána és megint teletölteni. De régóta szeretnék kinyalni, megdugni egy teleélvezett puncit is, úgy hogy nem én töltöttem meg.
Nálunk megvolt este a történet
Ismerős ez a helyzet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 29. péntek 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1120622)
2016. 01. 29. péntek 20:26
Próbáltam magamban elfojtani ezeket a vágyaimat,de nem lehet ezt hosszú távon elnyomni!
Próbáltam magamban elfojtani ezeket a vágyaimat,de nem lehet ezt hosszú távon elnyomni!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 01. 29. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 29. péntek 19:48
Értem. Hát nem mindenki tudja bevállalni ezeket a dolgokat...
Értem. Hát nem mindenki tudja bevállalni ezeket a dolgokat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 29. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 29. péntek 19:14
Én szeretném ha páromba élveznél!De szerintem nem tudod meggyőzni!Bár pont most vállok a vágyaim miatt!
Mi próbáltuk.Nagyon jó! Mindenkinek ajánljuk!
Én szeretném ha páromba élveznél!De szerintem nem tudod meggyőzni!Bár pont most vállok a vágyaim miatt!
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 01. 29. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Fordítva is így van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 29. péntek 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 29. péntek 17:46
Engem meg az izgat ha más nejébe élvezhetek!És utánam az én gecimtől tele töltött pinát dugja meg a Párja!
Engem meg az izgat ha más nejébe élvezhetek!És utánam az én gecimtől tele töltött pinát dugja meg a Párja!
Kellemes is más után a tele élvezett puncit dugni, kinyalni sem utolsó!
Én tisztára nyalni szeretem a más által tele élvezett puncit.
Sajnálom!
(Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2016. 01. 24. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
kosz demi marajeresunk !
Sziasztok!
Isteni jó dolog tele élvezet puncit dugni! Szívesen lennék pároknál második de első is lehetek )
Isteni jó dolog tele élvezet puncit dugni! Szívesen lennék pároknál második de első is lehetek )
Cuckold témáról beszéletnék
Velunk lenne kedvetek?
(Ez egy válasz VEREBETELE üzenetére (2016. 01. 19. kedd 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 19. kedd 15:14
A feleségem most hétvégén volt egy munkahelyi rendezvényen. És annyira jól sikerült Neki a buli, hogy négy srác is kényeztette. Azt mondta amikor haza jött, hogy úgy ment el a buliba, hogy talán egy sráccal fog bulizni, sogdosás, stb..., de több lett belőle. Persze mindenki örömére. Amikkor mentem érte, akkor az az izgi kép fogadott, hogy a női mosdóban a drágám épp térdelt az egyik srácot kényeztetve. Jó volt látni, ahogy más használja a kis kurvámat. Haza mentünk és kétszer én is körbe puszilgattam...stb. Nagyon imádom a drágámat. Egyszerűen isteni csaj.Finom dugott puncija, szája.....
Ez minket is erdekelne csak normalis medences helyet nem talalunk
A feleségem most hétvégén volt egy munkahelyi rendezvényen. És annyira jól sikerült Neki a buli, hogy négy srác is kényeztette. Azt mondta amikor haza jött, hogy úgy ment el a buliba, hogy talán egy sráccal fog bulizni, sogdosás, stb..., de több lett belőle. Persze mindenki örömére. Amikkor mentem érte, akkor az az izgi kép fogadott, hogy a női mosdóban a drágám épp térdelt az egyik srácot kényeztetve. Jó volt látni, ahogy más használja a kis kurvámat. Haza mentünk és kétszer én is körbe puszilgattam...stb. Nagyon imádom a drágámat. Egyszerűen isteni csaj.Finom dugott puncija, szája.....
Húúú pedig az nagyon jó lehet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 01. 18. hétfő 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (974612)
2016. 01. 18. hétfő 08:29
Mi is szeretjük!Felesègem talált egy barit magának vastag pènisszel aki rendesen megcsinálja telèlèlvezi kètszer,de sajnos nős ès csak havonta jon
Tele vernem barki puncijat