Csak annyi, hogy miért nem jött össze a révfülöpi találka ?
Én is itt lakom.
Akkor idén nagyon nagy szarban voltatok!!?:((
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 16:57
egy pár a múltból:
az ölemben a kisvasúton a kocsi utolsó padján
egy kis orál metrón a Népstadion és a Keleti között, du 4-5 körül (csak cipőt fűzött...)
kocsiban menet közben a körúton szaxi utána az ölemben (alig láttam valamit...) de az jó volt! (.)(.)
Szex a Dagály fürdőben az ötyék mellett 2méterre
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Bár a kedvenc a tüzijáték alatt a lapostetős ház tetején! :)
egy kis orál metrón a Népstadion és a Keleti között, du 4-5 körül (csak cipőt fűzött...)
kocsiban menet közben a körúton szaxi utána az ölemben (alig láttam valamit...) de az jó volt! (.)(.)
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Lényeg??? NEKED mi a lényeg??? Nekünk van fent pár sorozatunk, innen több ismerős is, neveket nem mondunk. Ennyi! Nekünk nem kell itt bizonyítani, mint sokaknak. Van fent jó pár sorozatunk. Lényeg?? Meg ELMENEKÜL???
úgy három éve az akkori bnővel a város széli folyoparton voltunk.Az auto ajtaja nyitva,ő a hátsó ülésén én az auto mellett állva dugtam őt mikor ugy 10m-re mögöttem egy hajléktalan faszi gyalogolt el,és probált úgy tenni mint aki nem lát minket :-)Igy leirva nem egy nagy szám,de akkor rohadt izgató volt.Hát ennyi...
GRUPPÁR egy kamu.
Mikor a lényeg jönne elmenekül !
Szerintem a kamu képeivel itt éli ki magát !!!
Mikor a lényeg jönne elmenekül !
Szerintem a kamu képeivel itt éli ki magát !!!
Ne mááá tleg? :P:P
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 00:38
Éppen erre jártam, egy kis hibát láttam.....:)
Ja igen és ezek GRUPPÁR képei
Éppen erre jártam, egy kis hibát láttam.....:)
Jó pipi a feleséged,meg az is jó, hogy nem gátlásos.Az én feleségem még ruhában sem szereti ha fényképezem, de attól még imádom.
Tegnap előtt kirándultunk a Velencei tó körül. csináltunk sok képet. Itt az egyik. És itt a kedvesem 4 hónapos terhes.
Mázlista..
(Ez egy válasz eszpee üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 16:57
egy pár a múltból:
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
egy pár a múltból:
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
Szaxi repülőn este...
Szeretjük a szexet...
válasz ment!
Tetszel! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tetszel! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
elküldtem, nézd meg! a lelkem fiatal.:):):):):)
miért? most nem vagy az?
hááát, sokszor azt gondolom, de aztán gyorsan elhessegetem ezt a hülyeséget. erkölcs nélkül jobb! de akkor módosítok: akkor még fiatal voltam.
most már vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 15:00
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)