Végre lassan jön a jó idő és mehet a szex nyilvános helyeken!
Itt megtalálod: katt ide
(Ez egy válasz sagjoz üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 31. hétfő 18:12
Ki tudja hol lehet megnézni a képeket amiket a Hősök terén készítettek?
Ki tudja hol lehet megnézni a képeket amiket a Hősök terén készítettek?
miközben én a hátizsákokat teszek a helyükre. aztán én is melléülök, a leghátsó sorba, nem is beszélünk egymással, csak egymás térdét fogjuk, és remegve lessük, hogy még hányan akarnak velünk utazni. szerencsére nem túl sokan, a busz hátulsó része pedig határozottan üres, igaz, a légkondi sem működik rendesen. alig indulunk el és máris beülünk a magas széktámlák relatív védelmébe, szoknya fel, bugyi le, és lehet újra harapdálni az édes husiját. rendesen szeretkezni viszont sajnos nem lehet, egyszerűen nincs annyi hely, hogy elférjen az ölemben. én ülök bent, az ablak mellett, ő pedig kint, a folyosó felé nézve, hogy veszély esetén még idejében összeszedelőzködjünk. de szerencsére itt is kevés az utas, én pedig nyalom és harapdálom az édes pináját, megállás nélkül. újra eltorzul az arca, az öklét megint a szája elé tartja, de tudom, hogy nem fog igazán elélvezni, mert neki ahhoz egy kemény faszra is szüksége van. vagy az ujjaimra. mit ujjaimra, az egész kezemre! de előtte gondosan letörölgeti egy illatosított kendővel a kezemet (tisztaságmániások előnyben!), aztán indulhat a móka. két ujjal indítok, de teljesen tág a puncija, tehát jöhet hamarosan a harmadik és a negyedik is. tömöm, tömködöm a pináját, ő pedig csak liheg és szenved, mert legszívesebben hangosan jajongana most. a cuppogás elég hangos, szerencsére a motor is rendesen jár, plusz az utasok is beszélgetnek. de sajnos itt is megálló következik, megint lehet izgulni, hogy ki száll fel. de most is megússzuk, én pedig folytatnám a tömést, de ő szelíden elhárítja a kezemet. fasz kéne neki és kész, ezen sajnos nincs mit segíteni, majd kap otthon. én viszont nem vagyok anyira válogatós és már gombolnám is ki a nadrágomat, de előb helycsere következik, hogy én tartsam szemmel a többieket. aztán befalja a vesszőmet, én pedig szinte azonnal elélvezek, kicsit fuldoklik a levelemtől, de ez van, én pedig görcsösen fröcskölöm a gecimet a szájába. nem nyeli le az egészet, hanem egy papírzsepibe ereszti a maradékot, aztán újra befalja a farkamat és hagyja, hogy a szájában töpörödjek össze.
folyt köv.
folyt köv.
tyű, a vonat az tényleg nagyon nyerő, könyököl ki a kedves az ablakon, te meg lazán átöleled, aztán becsúszik a kezed a szoknyája alá és érzed, hogy csupa lucsok már az édes kicsi puncikája. akkor mögéje térdelsz és magadba szívod az édes nőstényillatát, ő szabadkozik, hogy reggel óta nem fürdött, de téged ez abszolút nem érdekel, csak odatapasztod a szájad a popsijához, mire ő lazán szétveti a lábát és előzékenyen félrehúzza a bugyija pántját. és te ráveted magad a mennyei pinájára és falod és nyalod és aztán szédülten ülsz vissza a helyedre, mert a hülye vonat közben megállt, de szerencsétek van, mert kis jövés-menés után a vagon ugyanolyan üresen meg tovább, mint addig, csak a másik végében ül egy család, de egymással beszélgetnek és nem figyelnek rátok. úgyhogy vissza a kedves puncijához, forrón és kívánatosan lüktet a kedves ölén a szerelem nyílása, te meg visszabújsz hozzá és reszketve lerángatod róla a bugyit, árulkodón száll rá a lábfejére az átnedvesedett textildarab. felegyenesedsz és gyorsan kigombolod a nadrágodat, miközben úgy érzed, hogy legalább száz éve nem basztál egy jót. pedig tegnap voltatok utoljára együtt, de ez most egészen más, sokkal izgatóbb és érdekesebb mint máskor, tehát mögéje állsz és minden további előkészület nélkül felnyársalod. halkan felsikolt, aztán a szájába tömi a kezét és többé-kevésbé némán tűri, hogy jó alaposan megbasszad. csak néha nyög fel, az arca is egészen eltorzul a kéjtől, miközben szántóföldek, erdők és tanyák között suhan a vonat. néhol egy-egy ember, van, aki érdeklődve fordítja utánunk a fejét, bár túl sokat nem láthat az egészből, csak egy szorosan összesimuló párt a vonat egyik ablakában. aztán megint állomás, megint megállunk, szoknya a helyére, nadrág fel, bár a begombolás nem minden probléma nélkül történik meg... megint szerencsénk van, szinte senki nem száll fel, aztán ahogy indulunk, máris vetem magamat rá a nőstényemre. de már ott zakatol bennem a gondolat, hogy a következő megállónál mi is le kell szálljunk, tehát nincs több behatolás, csak forró csókok tucatja egy még forróbb pinára. még egy utolsó puszi, aztán fel a bugyi is, az egész nő egy lázas tocsogás. de nincs mit tenni, a következő megállónál le kell szállnunk, ráadásul ott mindig sok a felszálló is, tehát esélyünk sincs a folytatásra. szedelőzködünk, én a merevedésemet próbálom takargatni, nem valami sok sikerrel. mindketten reszketünk, aztán valahogy földet érünk, irány a buszállomás. fáj mindenem, a legszívesebben megállnék egy fa alatt és mint egy kutya párzanék a szeretőmmel, de az úton mindenütt emberek, sehol egy park vagy egy folyópart, ahol nyugodtan magamévá tehetném. egyetlen esélyünk a busz, ami sajnos késik, mi viszont nem tudunk várni, tovább kínozzuk egymást a többiek szeme előtt. persze semmi különöset nem csinálunk, csak nyaljuk és faljuk egymást, miközben robban szét az altestünk a vágytól, aztán végre begördül a busz, a kedves előretolakszik, páran morognak, de ő száll fel elsőnek,
(Ez egy válasz kopika3 üzenetére (2005. 07. 03. vasárnap 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 03. vasárnap 00:38
Sziasztok! Szerintem a vonat a legjobb de volt már kilátó,stég stb...
hiszem, ha látom - érzem :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 24. hétfő 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 24. hétfő 12:43
pedig az ott, sokat eltud viselni
pedig az ott, sokat eltud viselni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 08. 24. csütörtök 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 24. csütörtök 15:00
13 évvel ezelőtt, a deákon valamelyik földalatti viszonylat eldugottabb kijárójánál, hajnalban. akkor még nem voltak erkölcseim:)
csak egy?
(Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 08. 16. szerda 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 16. szerda 11:24
Szerintem tök jó izgis.a múltkori nagy melegben lementünk a Balatonra a csajommal fürödni 1-et.Este volt de a strandon jópáran voltak,fürdés után neki láttunk ott a padon a part szélén,ha tehetitek ne hagyjatok ki egy ilyen bulit
d
aha
Volt egy alkalmunk, kezdetekben a duna parton. Aztán jött a sétahajó. Ekkor értünk a csúcsra, a kicsim felemelte az "égig" a lábát, a hajón meg úgylátták, hogy integet és vissza integettek neki.
Itt van még egy jó szó... tzupp a pocid alá :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 07. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, végre egy jó szó.
Törölt felhasználó (29760)
2005. 09. 07. szerda 08:17
Köszi, végre egy jó szó.
Köszi, végre egy jó szó.
Nem vagyok már gyerekkorú, hiába cikizel
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2005. 09. 05. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Te is szereted,ha közben ott a kutya?
PedoTom...
Nem, égyébként tudom kivel voltam, és biztos nem veled
Kicsit eltévedtél, de előfordul az ilyesmi! Semmit sem veszek "light"-osan, do you understand??!
(Ez egy válasz Dugger84 üzenetére (2005. 08. 17. szerda 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 17. szerda 00:02
Hogy lehet megismerkedni Erika75-el ha ilyen light-osan veszi az életet?:D
Parkban a padon
Hogy lehet megismerkedni Erika75-el ha ilyen light-osan veszi az életet?:D