mint itt
Szerintem nem. A csajomat is rá akarom venni, hogy jöjjön velem egy étterembe egy szórakozóhelyre bugyi nélkül,de nagyon tart tőle. Bármi összejöhet.
Izgató hatással van a nyilvános hely sokmindenkire, de nem hiszem, hogy nem jobb otthon.....
Én úgy kezdtem, hogy dugás közben beszéltem a vágyaimról (megdugni őt nyilvános helyen, bugyi nélkül kimenni vacsorázni üdüléskor, stb.). A párom vette a lapot és amikor a fantáziáimhoz közeli helyzetek alakultak ki beadta a "derekát".
(Ez egy válasz Wringer26 üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 17:27
Én sehogy se tudom ilyesmire rávenni a párom, pedig vágyom rá :-( Nincs valami tippetek, hogy tudnám rávenni?
Egyes mozikban vannak páros ülések (pl Duna Pláza). van vkinek tapasztalata ilyen helyen?
Én sehogy se tudom ilyesmire rávenni a párom, pedig vágyom rá :-( Nincs valami tippetek, hogy tudnám rávenni?
Egy pár évre rá megkérdetem a haverem ... ő azt mondja semmit se látott. Utána én is megnéyegettem, ténzleg nem lehet hátra látni az első ülésről, főleg sötétben.
(Ez egy válasz jenner üzenetére (2007. 08. 22. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
és elöl üllők semmit nem vettek észre ?
Éjszakai autóut során, egy autóban a hátsó ülésen. Egy hölgyel ültem, akivel a sors pár hónapra hozott össze és mi ki is használtuk annak a időszaknak minden napját. Elől a sofőr mellett ült a legjpbb barátom. A barátném (mert asszonyka volt az istenadta) valami hosszú unalmas történetet mesélésébe kezdett, és közbe elővette a farkam és verni kezdte. Sokat kellett dolgozzon, mert nehezen mentem el, de végül egy tenyérnyi spermát törölt a papírzsebkendőkbe.
Tavaly gombászás közben csináltuk erdőben. Farmer le, nejem előrehajolt, szuper volt!
nekem kétszer volt részem ilyen akcióban a Balatonban. Az első leányzónak igen csak táguló puncija volt szóval beszívárgott a viz és kellemtlen volt mert tapadt és fentállt a veszélye az előttem szólok által említet dolgoknak. (Igaz nem lett semmi baj belőle). A második esetben mivel szűkebb volt a hölgyemény és csak egymás sikosságát éreztük ( vagy kitudja mi volt még )teljesen jól működött és nagyon élvezetes volt, és itt se lett fertőzés belőle. Mindkettő a füredi részen volt ))
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 23. hétfő 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 23. hétfő 09:59
Tapasztalatokra lettem volna jobbára kíváncsi, de azért köszönöm, megfontoljuk
Tapasztalatokra lettem volna jobbára kíváncsi, de azért köszönöm, megfontoljuk
...illetve nyilván a víz bakterológiai összetételének mibenlététől. Szvsz nem érdemes berizikózni.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 14:27
Ez szerintem függ a leányzó intim testrészének elleálló képességétől, immunrendszerétől...
Ez szerintem függ a leányzó intim testrészének elleálló képességétől, immunrendszerétől...
(Ez egy válasz sokroyg üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 13:15
Valaki!
Mekkora kockázata van, hogy a lány egy balatoni aktus folyamán elkap valami fertőzést a vízből? elvégre a hüvely "befogad", és nem csak a péniszt, a vízből is juthat oda...
szóval, nem kell aggódni és bátran csinálhatjuk ilyen körülmények között, vagy mellőzzük inkább, és keressünk egy szárazabb helyszínt???
Köszönöm tanácsaitokat
Mekkora kockázata van, hogy a lány egy balatoni aktus folyamán elkap valami fertőzést a vízből? elvégre a hüvely "befogad", és nem csak a péniszt, a vízből is juthat oda...
szóval, nem kell aggódni és bátran csinálhatjuk ilyen körülmények között, vagy mellőzzük inkább, és keressünk egy szárazabb helyszínt???
Köszönöm tanácsaitokat
Igazad lehet sajna
(Ez egy válasz Andrew1014 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 12:56
Az ilyen alkamakkor éppen a spontanaitás a lényeg. Ha előveszem és még állítgatok a képen, messze nem lesz olyan élvezetes. De megértem a sajnálkozásodat!
Valaki!
Köszönöm tanácsaitokat
Köszönöm tanácsaitokat
Az ilyen alkamakkor éppen a spontanaitás a lényeg. Ha előveszem és még állítgatok a képen, messze nem lesz olyan élvezetes. De megértem a sajnálkozásodat!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
kár, hogy nem fotóztátok...
(Ez egy válasz rapling üzenetére (2007. 07. 22. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 22. vasárnap 06:31
Én tegnap a Balatonon voltunk,béreltünk egy vizibiciklit a barátnömmel eltekertünk egy nádasos rész felé és ott sexeltünk!Nagyon jó és izgalmas volt.