Szeva Dead!
Jól vagy?
Jól vagy?
Jó reggelt

Örülök neki
Szeretem ha mosolygós vagy
Hmm..egy kávé veled..nekem is jó napom lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 10:32

Hmm..egy kávé veled..nekem is jó napom lesz

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Medve, meghívlak egy kávéra. Mert ma jó napom van!

Medve, meghívlak egy kávéra. Mert ma jó napom van!

Mondjuk a vietnámiak is eléggé hasonlítanak egymásra
Kár, hogy a bútorban nem egy az izlésük. Akkor mindegy volna melyiket hova pakolod le

Szeva Kutyu!
Úgy jó ha zajlik
Úgy jó ha zajlik

Egy kis vidámság?? Tegnap egy lakóparkba vittem bútort egy vietnami pasinak. Ott integetett,hogy hiva álljunk. Az első adagot vittük mikor szólt,ez nem az övé. Nem a mi kuncsaftunk volt. A miénk pont ennek a pasinak a szàllítóival kezdte volna behordatni a bútorokat. Még jó,hogy az elején visszacserélődtünk!

Jó reggelt! Szia Noki,helló srácok! Évvégi hajtás beindult,reggeltől- estig nyomom,tartsátok a frontot!
Szintén jó reggelt!

Jó reggelt.

Jó reggelt! Egy újabb epizód a kávé sorozatból
Trónok... Jó kis mese. Persze esélytelen, de szívesen beszélgetnék a Mesemondóval.

Trónok... Jó kis mese. Persze esélytelen, de szívesen beszélgetnék a Mesemondóval.
Például hogy hamar ágyba kerülök...
Alszom egy háziast
Jó éjt

Alszom egy háziast

Jó éjt

Ha már szép és okos nem vagyok....
Tangában viszont nem takarítok....
Amúgy egy csomó vonzó tulajdonságom van

Tangában viszont nem takarítok....

Házias. Az a legvonzóbb tulajdonságod számomra pillanatnyilag

Az sem rossz,de azt is hébe-hóba csak,mikor a Szex és N.Y. volt a sláger itthon,azt is nézhetőnek találtam....ha már csajos...
Hasonló ízlésünk van,film és zene téren,ha feleségül vennélek,ezeken nem vesznénk össze...
Házias is vagyok...
Hasonló ízlésünk van,film és zene téren,ha feleségül vennélek,ezeken nem vesznénk össze...

Házias is vagyok...

Kedvencem
Nem tudom hányadszorra nézem.
Nem, nem szoktam csajos sorozatot nézni. Ez előtt a Kaliforgiát néztem. Az sem új, de szerintem jó.

Nem, nem szoktam csajos sorozatot nézni. Ez előtt a Kaliforgiát néztem. Az sem új, de szerintem jó.
Eltaláltam...kedvenced..
Néha belenéztem,tetszik, nekiállnék az egésznek elölről, ha lesz rá időm,de szerintem majd ha nyugger leszek,de akkor 3x
Asszonyka kórházas sorozat fan,az megy online...engem meg "leköt"
Csajos sorozatokat is szoktál?

Néha belenéztem,tetszik, nekiállnék az egésznek elölről, ha lesz rá időm,de szerintem majd ha nyugger leszek,de akkor 3x

Asszonyka kórházas sorozat fan,az megy online...engem meg "leköt"

Csajos sorozatokat is szoktál?
Attól függ szoktál e sorozatot nézni. Trónok harca.
Mit nézel?
Tuti hogy olyant amit láttál már...
Tuti hogy olyant amit láttál már...

So....nem volt rossz. Most meg már csak filmezek.