Nemá..az zöld és a feje is milyen..
Még én sem találtam ki magamnak... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Még én sem találtam ki magamnak... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Dead!
Jó lenne (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lenne (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire kari lesz olyan leszek mint a grincs
Nem tudom még mivel lepem meg magam...
Csak nyugit szeretnék én is Az még ingyen is van (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom még mivel lepem meg magam...
Csak nyugit szeretnék én is Az még ingyen is van (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 12. csütörtök 08:18
Szia
Csuda egy karifa lesz az úgy...
Nekem remélem egy kis nyugit hoz
Te mit kapsz?
Te mit kapsz?
Jó reggelt Dead
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Te mit kapsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Te mit kapsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
VIP
2019. 12. 12. csütörtök 08:07
Jó reggelt
Lehet, hogy öcsy nem szereti a nokedlit, nem gond, csinálunk neki túróscsuszát Felaggatjuk a fára, igazi karácsonyi csuda lesz
Apropó, karácsony...mit hoz a jesszuska nektek srácok?
Lehet, hogy öcsy nem szereti a nokedlit, nem gond, csinálunk neki túróscsuszát Felaggatjuk a fára, igazi karácsonyi csuda lesz
Jó reggelt! Napsütèsben gazdagabb napot
Jó reggelt
Szeva Crazy! A szar idő ellenére legyen fasza napod!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 12. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb ugyanaz...
Várom a karit (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 12. 11. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Várom a karit (Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 12. 11. szerda 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeva Kutyu!
Egyetértek
Egyetértek
Hülye teló!! Sziasztok! Öcsy,a csusza baró,de nem egy Nickedli!!
Szép estét,sziasztok! Noki,megleptél,le a kalapom előtted! Már nem ismerek senkit aki hajlandó tésztát gyúrni!
Csuda reggelt
Jövök ám! Jó reggelt! Egy jó kávé mellett csak jobb megindítani a napot.
Ahogy közeledünk az év legrövidebb nappalához, úgy érzem egyre hosszabbak...
Ha már tészta, lehetne túrós csusza! Nálam az reggeli, ebéd és vacsora is lehet (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 11. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy közeledünk az év legrövidebb nappalához, úgy érzem egyre hosszabbak...
Ha már tészta, lehetne túrós csusza! Nálam az reggeli, ebéd és vacsora is lehet (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 11. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 21:37
Na,mára csá
Minnyá jön Öcsy kávét főzni,nem akarok itt kotnyeleskedni az útban neki...
Jó éjt
Jó éjt
Megvagyok köszönöm ,csak dolgozgatok veled mi újság ?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 12. 11. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Na,mára csá
Jó éjt
Jó éjt
Szeva Kutyu!
Szépet neked is! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépet neked is! (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 11. szerda 20:48
Szép estét,sziasztok! Noki,megleptél,le a kalapom előtted! Már nem ismerek senkit aki hajlandó tésztát gyúrni!
Azt sem szokták vadászni.....
Szeressem
Hmm...lettem volna a tészta helyében...össze-vissza gyúrmázva a kezed alatt....
Nah,elkalandoztam..bizony-bizony,a házinak nincs párja (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeressem
Hmm...lettem volna a tészta helyében...össze-vissza gyúrmázva a kezed alatt....
Nah,elkalandoztam..bizony-bizony,a házinak nincs párja (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 11. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4236812)
VIP
2019. 12. 11. szerda 20:32
Borsófőzelék
Nem ám. Nem szeretem a borsófőzeléket. Grrrrr....
Gyúrtam, káposztástésztára.
Nem ám. Nem szeretem a borsófőzeléket. Grrrrr....
Gyúrtam, káposztástésztára.
Szia kutyu Azt gondoltam téged nem lehet meglepni
Gyúrok, mert finomabb mint a bolti vackok
Gyúrok, mert finomabb mint a bolti vackok