na Jenó mit mondtam neked? vérszagra gyűl az éji vad..... sminkeltek a csajok, kezd éledezni a nappali...
válassz csajt magadnak, aztán a különterem már nyítva... de csak egyet, mert a többi az enyém.......
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
válassz csajt magadnak, aztán a különterem már nyítva... de csak egyet, mert a többi az enyém.......
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:00
Hy...Szonja mondja mtv news !!!
Jöttem javitani az ivar arányt !!
naaa, visszatehetem már a lábaimat?? teljesen elmacskásodtak a semmittevésben
milyen maradék viszki? ha én elkezdek valamit akkor azt be is fejezem... a viszkinek is annyi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119034)
2008. 08. 07. csütörtök 21:57
azt se bántam volna ha segédeszközt használ csak már érezném a bőre illatát és a finom érintését kedves szavait!
hát a fagyasztott párizsi elbújhat mellette! de nem ám kifaggatni mert még nem is kináltál meg a maradék whisky-ből!
hát a fagyasztott párizsi elbújhat mellette! de nem ám kifaggatni mert még nem is kináltál meg a maradék whisky-ből!
Hy...Szonja mondja mtv news !!!
első: engem
második: még, még
egy martinit kérek
köszönöm a kedves invitálást
második: még, még
egy martinit kérek
köszönöm a kedves invitálást
tudtam tom, hogy erre te is megjelensz...
friss pipihús mi? messziről megérzed?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
friss pipihús mi? messziről megérzed?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:56
nézd, ha kényelembe tette magát...és felvette a "legkényelmesebb" pózt, esetleg szétrakja még a lábát is, akkor én már nem is annyira garantálom, hogy nem fog hanyatt esni..és...
(charlott-nak igaza lehet...pofátlanságomnak meg a személyes ismeret...mielőtt valaki megszól... )
(charlott-nak igaza lehet...pofátlanságomnak meg a személyes ismeret...mielőtt valaki megszól... )
jaaa az más, ha kéri akkor semmi gond, már az első este is megmutatjuk neki, hogy a nappaliban mindenki szeme láttára egy jót kefélni az ám a gyönyör.......és ha van kedve valakinek be is szállhat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
2008. 08. 07. csütörtök 21:54
Most miért ígérsz olyat, hogy nem fogja senki hanyatt dönteni? Mások nevében ne ígérgess.
És különben is, mi van ha ő épp azt szeretné?
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
azt se bántam volna ha segédeszközt használ csak már érezném a bőre illatát és a finom érintését kedves szavait!
hát a fagyasztott párizsi elbújhat mellette! de nem ám kifaggatni mert még nem is kináltál meg a maradék whisky-ből! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
hát a fagyasztott párizsi elbújhat mellette! de nem ám kifaggatni mert még nem is kináltál meg a maradék whisky-ből! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
2008. 08. 07. csütörtök 21:49
te is hiányoztál, azt hittem az ördög löködött a szarvával..
kemény szarva van? gondolom, egy ördögnek csak az lehet.....
itt vagyok, milyen kérdés??
Osztályfőnöki dicséretet
Meg beszállhatsz az orgiába, ami kialakul nemsokára (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg beszállhatsz az orgiába, ami kialakul nemsokára (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:54
Lassan olyan leszek mint mint egy keritő hozom ide a lányokat
Mit kapok ezért?
Mit kapok ezért?
nézd, ha kényelembe tette magát...és felvette a "legkényelmesebb" pózt, esetleg szétrakja még a lábát is, akkor én már nem is annyira garantálom, hogy nem fog hanyatt esni..és...
(charlott-nak igaza lehet...pofátlanságomnak meg a személyes ismeret...mielőtt valaki megszól... ) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(charlott-nak igaza lehet...pofátlanságomnak meg a személyes ismeret...mielőtt valaki megszól... ) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 08. 07. csütörtök 21:47
szép estét neked is kedves marija!
foglalj helyet, helyezd magad kényelembe, a lábaidat tedd úgy ahogy a legkényelmesebb, és érezd magad jól.
aztán ha kapsz kérdést, tessék illedelmesen válaszolni, és ne ijedj meg, az első nap senki nem fog hanyattdönteni...
foglalj helyet, helyezd magad kényelembe, a lábaidat tedd úgy ahogy a legkényelmesebb, és érezd magad jól.
aztán ha kapsz kérdést, tessék illedelmesen válaszolni, és ne ijedj meg, az első nap senki nem fog hanyattdönteni...
Lassan olyan leszek mint mint egy keritő hozom ide a lányokat
Mit kapok ezért? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit kapok ezért? (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Most miért ígérsz olyat, hogy nem fogja senki hanyatt dönteni? Mások nevében ne ígérgess.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Szia marija!
Erről beszélt Sam az előbb (bemásolom tegnap estéről)
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Mit iszol?
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Erről beszélt Sam az előbb (bemásolom tegnap estéről)
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Mit iszol?
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:41
szép estét mindenkinek még nem voltam itt, de kiváncsi vagyok, annyira hirdettétek
te is hiányoztál, azt hittem az ördög löködött a szarvával..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:36
jó is lett volna! ma elég sok dolgom volt de már itt vagyok és ez a lényeg! hiányoztatok!
2008. 08. 07. csütörtök 21:41
szép estét mindenkinek még nem voltam itt, de kiváncsi vagyok, annyira hirdettétek
jó is lett volna! ma elég sok dolgom volt de már itt vagyok és ez a lényeg! hiányoztatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2008. 08. 07. csütörtök 21:29
teeee leányzó! hol mászkáltál egész nap? elvitt az ördögöd?
teeee leányzó! hol mászkáltál egész nap? elvitt az ördögöd?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:26
szép jó estét mindenkinek!
látom jókor érkeztem meg! lehet megint lámpaoltás lesz? ja persze és hawaii
látom jókor érkeztem meg! lehet megint lámpaoltás lesz? ja persze és hawaii