mivel a szám épp mással van tele, legfeljebb kéjes morgást fogsz tőlem hallani
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:04

még Neeeee, nem fejeztem be...nem látom/hallom a kéjes vinnyogást előtőrni a szájadból...

A mondat második felét kérjük törölni. Nem a fórumon, az agyadban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:08

Törölt felhasználó (24620)

nekem is hozhatnál már egyet... mondjuk úgyse lenne jó...
szegény néni...
a hasára sz_rtak egy bazinagy halmot, aztán még jól rá is vertek... hova tart ez a világ... (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:07
a hasára sz_rtak egy bazinagy halmot, aztán még jól rá is vertek... hova tart ez a világ... (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne mondjátok hogy öreganyátok nem törödik veletek hoztam az esti orgiához még 1 kis nyalnivalót
Aztán nem lankadni, Jó éjszakát

willy!
te örök pesszimista,
legalább a kajákat értékeld!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:08
te örök pesszimista,
legalább a kajákat értékeld!

Törölt felhasználó (24620)

na wazzze ez már tényleg orgia!
Molly! te csak ne menj el lécci, mert szeretnélek egyszer téged hátulról megszólítani, mivel szégyenlős vagyok.... utána ha tetszett, akár le is térdelhetsz....
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:07
Molly! te csak ne menj el lécci, mert szeretnélek egyszer téged hátulról megszólítani, mivel szégyenlős vagyok.... utána ha tetszett, akár le is térdelhetsz....

Ne mondjátok hogy öreganyátok nem törödik veletek hoztam az esti orgiához még 1 kis nyalnivalót

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:54

Lassan olyan leszek mint mint egy keritő hozom ide a lányokat
Mit kapok ezért?

Mit kapok ezért?

Csak ismételni tudom magam ! Viszont már nem győzők frissiteni !
#22828 | ma 18:33
Te vagy a mester !
Én hiszek neked, és bizom benned !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:03

#22828 | ma 18:33
Te vagy a mester !

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

na Jenó mit mondtam neked? vérszagra gyűl az éji vad..... sminkeltek a csajok, kezd éledezni a nappali...
válassz csajt magadnak, aztán a különterem már nyítva... de csak egyet, mert a többi az enyém.......
válassz csajt magadnak, aztán a különterem már nyítva... de csak egyet, mert a többi az enyém.......

marija kedves ha lehetne, vegyél fel egy másik pózt, vagy tedd nyugodtan ide a nyakamba és csukjad le a szemeidet...igen így jó.....
azt a mindenit nem semmi.....megyek a hosszabb nyelvemért...........
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:01
azt a mindenit nem semmi.....megyek a hosszabb nyelvemért...........

naaa, visszatehetem már a lábaimat?? teljesen elmacskásodtak a semmittevésben

még Neeeee, nem fejeztem be...nem látom/hallom a kéjes vinnyogást előtőrni a szájadból...
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:01

5 perc alatt 12 hsz. Ezt nevezem ! Ma este még leütjük a 23 ezret !

na Jenó mit mondtam neked? vérszagra gyűl az éji vad..... sminkeltek a csajok, kezd éledezni a nappali...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 22:00

Hy...Szonja mondja mtv news !!!
Jöttem javitani az ivar arányt !!

milyen maradék viszki? ha én elkezdek valamit akkor azt be is fejezem... a viszkinek is annyi..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:57

Törölt felhasználó (119034)

azt se bántam volna ha segédeszközt használ csak már érezném a bőre illatát és a finom érintését kedves szavait!
hát a fagyasztott párizsi elbújhat mellette!
de nem ám kifaggatni mert még nem is kináltál meg a maradék whisky-ből!

Hy...Szonja mondja mtv news !!!

első: engem
második: még, még
egy martinit kérek
köszönöm a kedves invitálást
második: még, még

egy martinit kérek

köszönöm a kedves invitálást

tudtam tom, hogy erre te is megjelensz...
friss pipihús mi? messziről megérzed?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:56

friss pipihús mi? messziről megérzed?

nézd, ha kényelembe tette magát...és felvette a "legkényelmesebb" pózt, esetleg szétrakja még a lábát is, akkor én már nem is annyira garantálom, hogy nem fog hanyatt esni..és...
(charlott-nak igaza lehet...pofátlanságomnak meg a személyes ismeret...mielőtt valaki megszól...
)

(charlott-nak igaza lehet...pofátlanságomnak meg a személyes ismeret...mielőtt valaki megszól...

jaaa az más, ha kéri akkor semmi gond, már az első este is megmutatjuk neki, hogy a nappaliban mindenki szeme láttára egy jót kefélni az ám a gyönyör.......és ha van kedve valakinek be is szállhat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:54

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Most miért ígérsz olyat, hogy nem fogja senki hanyatt dönteni? Mások nevében ne ígérgess.
És különben is, mi van ha ő épp azt szeretné?
És különben is, mi van ha ő épp azt szeretné?

(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
azt se bántam volna ha segédeszközt használ csak már érezném a bőre illatát és a finom érintését kedves szavait!
de nem ám kifaggatni mert még nem is kináltál meg a maradék whisky-ből!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

te is hiányoztál, azt hittem az ördög löködött a szarvával..
kemény szarva van? gondolom, egy ördögnek csak az lehet.....

kemény szarva van? gondolom, egy ördögnek csak az lehet.....