nem napozom de viszont a kertben udvaron csakis meztelenul
No es szormebundat? Azt viselsz azert?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 15:32
Változó,fürdőnaciban,vagy meztelenül.Bikinit sosem viselek ilyenkor,és kabátot sem
Változó,fürdőnaciban,vagy meztelenül.Bikinit sosem viselek ilyenkor,és kabátot sem
Ha tehetem ruha nélkül. Szeretem ha mindenhol barna
Hely függő, de ha tehetem bikini nélkül.
Változó. De nekem fontos,hogy a cicim is szép barna legyen.
Meztelen
Végre semmiben
Az első partner-időjárás idén
Az első partner-időjárás idén
Melegben...
Persze.
Hozzád még közel is lesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Hozzád még közel is lesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 29. kedd 13:11
Hat abban is reg volt reszem. Tavaly nyaron. Pedig imadom azt is. Privatban tudnal nekem ajanlani jo masszort?
Hat abban is reg volt reszem. Tavaly nyaron. Pedig imadom azt is. Privatban tudnal nekem ajanlani jo masszort?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 01. 29. kedd 12:39
Boldogsághormont szabadít fel.
Télen ezért is esik extrán jól. Legalább annyira, mint egy tetőtöl talpig testmasszázs
Télen ezért is esik extrán jól. Legalább annyira, mint egy tetőtöl talpig testmasszázs
Boldogsághormont szabadít fel.
Télen ezért is esik extrán jól. Legalább annyira, mint egy tetőtöl talpig testmasszázs (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Télen ezért is esik extrán jól. Legalább annyira, mint egy tetőtöl talpig testmasszázs (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
2019. 01. 29. kedd 11:51
En is jarok telen. Olyan jol esik a meleg fenye....
En is jarok telen. Olyan jol esik a meleg fenye....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 29. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3997382)
2019. 01. 29. kedd 11:13
Ma (is) csak szoláriumba..:/
Ma (is) csak szoláriumba..:/
Semmiben. Már nagyon várom, hogy újra semmiben napozzak.
Egy beüvegezett, esetleg csupán erkély, vagy egy virágablak napos téli napokon is képes csodát tenni! Ha van otthon szaunád és erkélyed (vagy nem belátható kerted), akkor szaunázás után is lehet napozni egy kicsit. (Nekem MÉG nincs sajnos :/
Esetleg, ha ismersz olyan szaunát, amihez tartozik meztelen, nyílt tér (Én sajnos csak Ausztriában ismerek ilyen legközelebb.) ott is lehet 10-20 percet napozni ilyenkor. Persze ehhez az kell, hogy az emerbnek legyen ideje (és pénze) el-eljutni ilyen helyekre. (Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 12. 01. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg, ha ismersz olyan szaunát, amihez tartozik meztelen, nyílt tér (Én sajnos csak Ausztriában ismerek ilyen legközelebb.) ott is lehet 10-20 percet napozni ilyenkor. Persze ehhez az kell, hogy az emerbnek legyen ideje (és pénze) el-eljutni ilyen helyekre. (Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2018. 12. 01. szombat 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 01. szombat 17:31
Természetesen meztelen.
Napozós idő sajnos még messze van.
Természetesen meztelen.
Itthon szolizok persze meztelen
Nem szoktam napozni, de otthon a teraszon - ahol nem lát senki - általában pucér vagyok. Ugyanígy pucéran élvezem a vizet és a Napot ha elmegyek vitorlázni, vagy evezni valahová, ahol senkit sem zavarok a meztelenségemmel.
Semmiben