Katerina Stankova:
Nancy Cameron:
Semmi gond! Tudod, én is így vagyok vele, hogy külsőre nem lehet megítélni, h ki milyen azb ágyban. Sok olyan van, hogy sokat néz ki belőle az ember, közben meg a vbalóságban kevés, de igaz a másik oldal is: "Alamuszi macska nagyot ugrik!"...
(Ez egy válasz Vanek üzenetére (2007. 06. 08. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 08. péntek 15:57
Bocs a 'késői' reagálásért, de most van egy kis időm.
Szóval: tudom én, hogy az a bizonyos kép (volt) az alap, de az 'Anettka' név használata, és az alapján, amit írt róla fórumtársunk, nekem nem volt biztos, hogy tényleg VV Anett-ről ír.
Így utólag már nem is akarom feleleveníteni azokat az írásokat, de én nem vagyok benne biztos, hogy az ágyban is olyan, amilyennek az életben látni lehet (van olyan is, aki az életben 'csendes', viszont a szexben nagyon heves tud lenni).
Szóval: tudom én, hogy az a bizonyos kép (volt) az alap, de az 'Anettka' név használata, és az alapján, amit írt róla fórumtársunk, nekem nem volt biztos, hogy tényleg VV Anett-ről ír.
Így utólag már nem is akarom feleleveníteni azokat az írásokat, de én nem vagyok benne biztos, hogy az ágyban is olyan, amilyennek az életben látni lehet (van olyan is, aki az életben 'csendes', viszont a szexben nagyon heves tud lenni).
Nyam-nyam,őt szerencsére nem mellőzik ugy mint a fejérvári juditot.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 08. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocs a 'késői' reagálásért, de most van egy kis időm.
Így utólag már nem is akarom feleleveníteni azokat az írásokat, de én nem vagyok benne biztos, hogy az ágyban is olyan, amilyennek az életben látni lehet (van olyan is, aki az életben 'csendes', viszont a szexben nagyon heves tud lenni). (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Így utólag már nem is akarom feleleveníteni azokat az írásokat, de én nem vagyok benne biztos, hogy az ágyban is olyan, amilyennek az életben látni lehet (van olyan is, aki az életben 'csendes', viszont a szexben nagyon heves tud lenni). (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 00:44
VV Anett, ez evidens, a Budapest TV-s görény Anettka itt szót sem érdemel. Lásd: 108. hsz.
Egy másik nagy-nagy "szerelmem":
Christi Shake:
Egyszerűen gyönyörű, igazad van.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
egy ilyen mélyhangú lány élvezését még sosem hallottam!
pedig Ő volt a legjobb BS-es! aha Talán Hertelendi Klári a neve? ez nagy kár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
pedig Ő volt a legjobb BS-es! aha Talán Hertelendi Klári a neve? ez nagy kár!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 07. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73445)
2007. 06. 07. csütörtök 11:04
Most ok,de amikor megválasztották szépségkir.-é akkora orra volt mint 1 csőszkunyhó.Nekem a hangja az ami igazán teccik,kicsit rekedtes,érzéki.bs 3. lány a klári-ő sajna nem vetkőzött
Most ok,de amikor megválasztották szépségkir.-é akkora orra volt mint 1 csőszkunyhó.Nekem a hangja az ami igazán teccik,kicsit rekedtes,érzéki.bs 3. lány a klári-ő sajna nem vetkőzött
Nekem Ő nagyon tetszik:
látom falconer18 hsz-éből, h valamelyik bábisintér lyány, de részemről ne várj nagy vitát, mert nem ismertem meg! én a képen egy jó testű szép jányt látok, de nem glom ki is lehet!
talán a Gabi?
nekem spec a 3. jány jött be /aki a zenei konzit is elvégezte/
minden esetre a tejet elfogyasztanám Róla! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
talán a Gabi?
nekem spec a 3. jány jött be /aki a zenei konzit is elvégezte/
minden esetre a tejet elfogyasztanám Róla! (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mem rossz,de ha már babysisters akkor inkább az Évi Ámbár most ha összeállnának újra akkor a néni sisters pontosabbb lenne
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor itt a köv. vitaindító alanya...
Szép és tehetséges, mint Surmóher!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 05:54
Igaz nem "nyuszis fotó"...
Akárki akármit mond.. igaz nincs szilikon melle... és ne szólaljon meg...
De ha elsőre ránéztek és nem tudjátok ki is ő...
Arcra sztem szép...
Arcra sztem szép...
Durva provokációért 2 év tiltásra ítéllek
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 06. szerda 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 06. szerda 05:54
Arcra sztem szép...
Arcra sztem szép...
Arcra sztem szép...
Arcra sztem szép...
Ha Anettka levetkőzött volna a playboynak, már lenne is egy újabb alany a dühöngtetésre
Vagy Kiszel Tüncike... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy Kiszel Tüncike... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:08
Azért... kezdem átlátni mire "haraptok"
Holnapra is kitalálok valami jóóóó kis "kedvenc nőciről" képet
Csak nehogy vmelyik Admin a végén hátsón billentsen mondván h. provokálom a társaságot
Csak nehogy vmelyik Admin a végén hátsón billentsen mondván h. provokálom a társaságot
Azért... kezdem átlátni mire "haraptok"
de ez már kibaszott off