Remélem nem túlontúl off, de ha vkinek van MYVIP meghívója, és elküldené az eroberter@citromail.hu-ra, annak nagyon örülnék! Köszi előre is!
Sziasztok!
Van valakinek meghivója szivesen venném!!!
pimpa36@freemail.hu Köszi
Van valakinek meghivója szivesen venném!!!
pimpa36@freemail.hu Köszi
Sziasztok!
ha van valakinek meghivoja az iwiwre akkor elkuldhetné.nagyon megkoszonném.
emil cimem: imrethe3rd@freemail.hu
elore is koszonom
ha van valakinek meghivoja az iwiwre akkor elkuldhetné.nagyon megkoszonném.
emil cimem: imrethe3rd@freemail.hu
elore is koszonom
Sziasztok! Van egy meghivóm!
Ha bárkit érdekel akkor küldjön e-mailt.
Ha bárkit érdekel akkor küldjön e-mailt.
Sziasztok! Van egy meghivóm! Ki kéri? "jozso033@freemail.hu"
Hello! Ha még aktuális, akkor engem érdekel a meghívód.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Megkaptam,köszönöm szépen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 02. 17. vasárnap 06:16
Meghívó ment!
van egy meghivom
kell akkor jelezd
kell akkor jelezd
Meghívó ment!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 16. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2008. 02. 16. szombat 22:21
Katicika írtam privit a mailcímemmel ha esetleg még megvan a meghívód,valaki törölte az adatlapomat megköszönném ha ki tudnál segíteni
Katicika írtam privit a mailcímemmel ha esetleg még megvan a meghívód,valaki törölte az adatlapomat megköszönném ha ki tudnál segíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 16. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 02. 16. szombat 20:10
Van.Valakinek kell?
Van.Valakinek kell?
Van egy meghivóm,aki kéri dobjon egy üzit.
Zoli512 köszönöm szépen megkaptam
Ha megvan még akkor meg köszönném dam37@freemail.hu
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2008. 01. 31. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy meghívóm, akinek kell jelezze
Apropó, adminok és wiw: mi lenne, ha indulna egy olyan topik, ahol a wiwes képadatlapokon található erotikus (beütésű képekből csemegéznénk? a tulaj maga rakja fel, maga vállalja érte a felelősséget, és bőven akad ilyen fotó sok helyen. Csak egy ötlet.
Sziasztok.Kinek kell egy iwiw meghivó,ha valakinek kell jelezze!
Sziasztok
Nagyon hálás lennék ha lenne olyan jóérzésü GG rajongó aki számomra iwiw meghivot küldene.
Elöre is köszi
Nagyon hálás lennék ha lenne olyan jóérzésü GG rajongó aki számomra iwiw meghivot küldene.
Elöre is köszi
Én is rendeltem egyet, ha meglesz, szólok, hátha kell valakinek!
Hát ahogy gondolod, de azért amint lesz meghivóm azért szolok majd, hátha mégis kell. És újra csak kösz
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)