Az meg hogy lehet, hogy a saját emil címemről üzenet jött a saját emil címemre, 1 számmal?
Gyertek már elő, hol bújkáltok? A Világvége majd eljön magától is, akár az asztal alá hasaltatok, akár nem!
Gyertek már elő, hol bújkáltok? A Világvége majd eljön magától is, akár az asztal alá hasaltatok, akár nem!
Kis segítségre lenne szükségem, amennyiben ez lehetséges:-):
az igaz, hogy egy jobb minőségű webcamera 8-9 ezer Ft. körül kapható? Drágább már nem érdekel, de tényleg homályos képet ad a fennt említett árnál olcsóbb szerkezet?
Előre is köszi! (csak nem szeretném, ha ismerősöm átverne)
az igaz, hogy egy jobb minőségű webcamera 8-9 ezer Ft. körül kapható? Drágább már nem érdekel, de tényleg homályos képet ad a fennt említett árnál olcsóbb szerkezet?
Előre is köszi! (csak nem szeretném, ha ismerősöm átverne)
OFF
Erről szól ez a topic?
Tehát csendet vagy kiűríttetem a termet!
Nem tudjátok, hogy kampánycsend van?!
Szóval én csak offolok és topicolgatok.
Most pedig nyomok egy offot!
Wassza meg a gépen nyomtam meg az offot....
Erről szól ez a topic?
Tehát csendet vagy kiűríttetem a termet!
Nem tudjátok, hogy kampánycsend van?!
Szóval én csak offolok és topicolgatok.
Most pedig nyomok egy offot!
Wassza meg a gépen nyomtam meg az offot....
Vajon mennyi lehet ott egy banner hely ha az indexen 4.780.000 Ft + Áfa ?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 06. 03. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért a yahoo az nem semmi! 320Millió látogató naponta.
Szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 03. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 06. 03. szombat 20:19
Köszi charlotte!
na nehogy már mindenki az RTL-t nézze......
Köszi charlotte!
1. Yahoo
2. Google
3. MSN
Jobbra: http://www.alexa.com/site/ds/top_500 (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 03. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2. Google
3. MSN
Jobbra: http://www.alexa.com/site/ds/top_500 (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 03. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 06. 03. szombat 13:41
És mi a legnézettebb?
És mi a legnézettebb?
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 06. 03. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 13:28
A Goldengate a világon a 7522. legnézettebb oldal. Forrás www.alexa.com Közvetlen link a stathoz
A Goldengate a világon a 7522. legnézettebb oldal. Forrás www.alexa.com Közvetlen link a stathoz
Lányok!
Keresek egy szolid lányt,aki eljönne velem DM koncertre juni 12-én.Érdeklődj!
Keresek egy szolid lányt,aki eljönne velem DM koncertre juni 12-én.Érdeklődj!
Én most már lassan a vasalódeszka felé veszem az irányt...
Köszönöm, kedves Charlotte. Pussza: Katinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 30. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 05. 30. kedd 14:11
Azt a választ adták, hogy:
A külföldi oldalon is folyamatosan vezetjük be minden régi szolgáltatásunkat,
kérjük, légy türelemmel!"
Hát, egyelőre ennyi.
Hát, egyelőre ennyi.
Azt a választ adták, hogy:
Hát, egyelőre ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, egyelőre ennyi. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 27. szombat 15:57
Kedves Charlotte!
Én most a http://hu.goldengate.gg/forum/-ról írkálok ide, ahol nincs meg a szavazás-téma írmagja sem!
Ezzel szemben Te a www.goldengate.hu/forum/-ról írsz, ahol minden feltétel adott a szavazáshoz!
Ha tudsz, kérlek, szólj ott az űgyfélszolgálatnál, mert én már szégyellem!!!
A "GG szerkesztőinek" vagy mi a fene rovatba már írtam, de válasz még nem érkezett, ezzel szemben Neked itt már Infester is gratulázott az általam is nagyon szupernek mutatkozó témafelvetésedhez, csak így tovább!!! No, hát ebben segíthetnél! ÜdvKatinka
Én most a http://hu.goldengate.gg/forum/-ról írkálok ide, ahol nincs meg a szavazás-téma írmagja sem!
Ezzel szemben Te a www.goldengate.hu/forum/-ról írsz, ahol minden feltétel adott a szavazáshoz!
A "GG szerkesztőinek" vagy mi a fene rovatba már írtam, de válasz még nem érkezett, ezzel szemben Neked itt már Infester is gratulázott az általam is nagyon szupernek mutatkozó témafelvetésedhez, csak így tovább!!! No, hát ebben segíthetnél! ÜdvKatinka
Szia! Na látod ez tényleg OFF volt :D
hi
Kedves Charlotte!
A "GG szerkesztőinek" vagy mi a fene rovatba már írtam, de válasz még nem érkezett, ezzel szemben Neked itt már Infester is gratulázott az általam is nagyon szupernek mutatkozó témafelvetésedhez, csak így tovább!!! No, hát ebben segíthetnél! ÜdvKatinka (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A "GG szerkesztőinek" vagy mi a fene rovatba már írtam, de válasz még nem érkezett, ezzel szemben Neked itt már Infester is gratulázott az általam is nagyon szupernek mutatkozó témafelvetésedhez, csak így tovább!!! No, hát ebben segíthetnél! ÜdvKatinka (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 05. 27. szombat 15:42
Köszi, Katicika
Az utóiratodat nem nagyon értem. Azt tudom, hogy nem Magyarországról írsz, és ezek szerint nálad más jelenik meg a GG honlapján. De kinek szóljak az érdeketekben és pontosan mit?
Mert a kis Charlotte, ahol tud, segít!
Az utóiratodat nem nagyon értem. Azt tudom, hogy nem Magyarországról írsz, és ezek szerint nálad más jelenik meg a GG honlapján. De kinek szóljak az érdeketekben és pontosan mit?
Mert a kis Charlotte, ahol tud, segít!
Köszi, Katicika
Mert a kis Charlotte, ahol tud, segít! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert a kis Charlotte, ahol tud, segít! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 27. szombat 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 05. 27. szombat 15:38
Figyúzzatok: Charlotte nagyon jó tippeket adott a "szavazás"-hoz! Véleményem szerint sem lehet überelni őt. Gratula, kedves Charlotte! ÜdvKatinka
U.I: ....Megköszönnénk Neked, kedves Charlotte, ha szavad felemelnéd értünk is, mert ide nem jut el a téma. Előre is köszönjük!
U.I: ....Megköszönnénk Neked, kedves Charlotte, ha szavad felemelnéd értünk is, mert ide nem jut el a téma. Előre is köszönjük!
Figyúzzatok: Charlotte nagyon jó tippeket adott a "szavazás"-hoz! Véleményem szerint sem lehet überelni őt. Gratula, kedves Charlotte! ÜdvKatinka