Csakhogy a virtuális sohasem pótolhatja a hús-vér valóságot, ezt ne feledd!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
itt is "emberek" között van :)
En megbiztos vagyok, hogy talalkozol. Csak ne ulj annyit az elott a rohadt PC elott, hanem menjel emberek koze!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 11. szombat 20:14
Igenis fiatal vagy és én is...De már valóban nem sokáig, ha így folytatjuk az életünk...Lesz még rosszabb is, a testünk is egyre öregszik, előjönnek majd szép sorjában a nyavalyák, melyek egyre jobban felváltják a lelki kínokat...Akkor talán eszünkbe fog jutni, hogy ki mennyit tett a boldogságért...Jó lenne vidámnak lenni, de nekem sem megy....Már nagyon tele vagyok az olyan vígasztalásokkal, hogy:"meglátod, előbb-utóbb találkozol a Szerelemmel", "meglásd, minden rendbe jön".....De semmi sem változik és semmi sincs jól...
Igenis fiatal vagy és én is...De már valóban nem sokáig, ha így folytatjuk az életünk...Lesz még rosszabb is, a testünk is egyre öregszik, előjönnek majd szép sorjában a nyavalyák, melyek egyre jobban felváltják a lelki kínokat...Akkor talán eszünkbe fog jutni, hogy ki mennyit tett a boldogságért...Jó lenne vidámnak lenni, de nekem sem megy....Már nagyon tele vagyok az olyan vígasztalásokkal, hogy:"meglátod, előbb-utóbb találkozol a Szerelemmel", "meglásd, minden rendbe jön".....De semmi sem változik és semmi sincs jól...
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 20:06
Nem akartam :( hangulatot csinálni. Tettem a motoros topicba linket. Az jópofa. Az talán feldobja egy kicsit a hangulatot. Egy kérdés: Hogyan tudok OFF topic topikban OFF topic lenni? :)
szavak helyett:
Nem akartam :( hangulatot csinálni. Tettem a motoros topicba linket. Az jópofa. Az talán feldobja egy kicsit a hangulatot. Egy kérdés: Hogyan tudok OFF topic topikban OFF topic lenni? :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 11. szombat 19:52
meg ez is....:-(((((
meg ez is....:-(((((
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
:-(((((
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 18:38
Jajj, dehogy akarok én bújócskázni! Itt vagyok bent a csigaházamban. Mától kicsit beljebb :( Sajnos megint rámzúzott az élet egy olyant... De ezt hagyjuk :( Aranyos vagy, hogy bíztatsz! :) De mi ez ahhoz képest, hogy Kínában 46 gyereket elsodort az árvíz! De viduljunk inkább! Nem akarom leültetni a hangulatot. Eryka Kedves! Valóban öröm rádnézni és fiatalít is, de én egy kicsit le vagyok lassulva most :) Nemtom hirtelen Fehérvár milyen messze van Pécstől, de akár még találkozhatunk is egy lightosat, olyan kávézós, vagy sörözős elbeszélgetős dolgot. A többit meghagynám a fiatal pádávánoknak :) Lehet, h. nem vagyok öreg, de úgy érzem :)
nem 46, 64.
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 18:38
Jajj, dehogy akarok én bújócskázni! Itt vagyok bent a csigaházamban. Mától kicsit beljebb :( Sajnos megint rámzúzott az élet egy olyant... De ezt hagyjuk :( Aranyos vagy, hogy bíztatsz! :) De mi ez ahhoz képest, hogy Kínában 46 gyereket elsodort az árvíz! De viduljunk inkább! Nem akarom leültetni a hangulatot. Eryka Kedves! Valóban öröm rádnézni és fiatalít is, de én egy kicsit le vagyok lassulva most :) Nemtom hirtelen Fehérvár milyen messze van Pécstől, de akár még találkozhatunk is egy lightosat, olyan kávézós, vagy sörözős elbeszélgetős dolgot. A többit meghagynám a fiatal pádávánoknak :) Lehet, h. nem vagyok öreg, de úgy érzem :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 11. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 11. szombat 10:27
Nézz rám! Mellettem csak fiatalodni lehet:-) S talán pezsegni is....:-)
S hálám örökké üldözni fog, mivel te vetted el a "szüzességem" ezen oldalakon, de hiába bújocskázol, én megtalállak!:-9
S hálám örökké üldözni fog, mivel te vetted el a "szüzességem" ezen oldalakon, de hiába bújocskázol, én megtalállak!:-9
Nézz rám! Mellettem csak fiatalodni lehet:-) S talán pezsegni is....:-)
S hálám örökké üldözni fog, mivel te vetted el a "szüzességem" ezen oldalakon, de hiába bújocskázol, én megtalállak!:-9 (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
S hálám örökké üldözni fog, mivel te vetted el a "szüzességem" ezen oldalakon, de hiába bújocskázol, én megtalállak!:-9 (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 09:03
Addig-addig öregszem itten, amíg már nem lesz hova vénülni. Na, akkor aztán elkezdek fiatalodni. Oszt majd jól egymásnak esünk Erykával ismét és lesz megint pezsgés!
Tényleg alig várom!......Így van!
Legszívesebben élőben beszélgetnék az összes számomra szimpatikus férfival és talán eldőlne, ki mire érdemes:-)
Kellett nekem ebben a hülye városban megszületni, ahol pezsgés ide, vagy oda... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Legszívesebben élőben beszélgetnék az összes számomra szimpatikus férfival és talán eldőlne, ki mire érdemes:-)
Kellett nekem ebben a hülye városban megszületni, ahol pezsgés ide, vagy oda... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem alig varja!
Egy kis pezsges az ratok ferne tenyleg. (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kis pezsges az ratok ferne tenyleg. (Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 11. szombat 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 11. szombat 09:03
Addig-addig öregszem itten, amíg már nem lesz hova vénülni. Na, akkor aztán elkezdek fiatalodni. Oszt majd jól egymásnak esünk Erykával ismét és lesz megint pezsgés!
Már nemtok álmodni, lassan indulni köll. De majd este! :)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 11. szombat 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hat ugy, hogy lattam egy kepet rolad...vagyis a tiedrol!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 10. péntek 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
2005. 06. 10. péntek 18:10
ez most hogy jönni ide? :-)
Hat ti aztan jol megoregedtetek!!!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár bizony! De majd jól kitesszük a tányér szélére, aki nem lesz jó és akkor ismét rend lesz. (a mi rendünk :))) ) Persze pont Te vagy az, aki ezen elég könnyen túl tud lépni :) Majd eccer én is ilyen bölcs és nyugodt leszek :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Na látod!:)))) Fel a fejjel, fülig a szájjal!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 10. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 10. péntek 22:52
Semmi gond! De igazad volt! Megkčrdeztem,
hogy hŕny ňra čs azt vŕlaszoltŕk: nagyon
szčp csirkeaprňlčk jott a Corŕba!
Semmi gond! De igazad volt! Megkčrdeztem,