kitéptem... kúrvára fááájjjjjjj.
Pont most vettem észre hogy kilóg egy szőrszál az orromból.
a motormánia 3839 -es hozzászólást töröljétek! Privibe akartam!! KÖSZI!!
A CDGalaxis weoldalon mit szólnának egy ilyen rendeléshez? Klikk ide!!!!!!!!!
Nincs itt semmi off-olni való?
Ez jňňňň! Legalŕbb eszreveszik a csajok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 24. vasárnap 10:32
Dehogy baj, csak érdekességként bocsátottam közszemlére...:)))
Dehogy baj, csak érdekességként bocsátottam közszemlére...:)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 09:40
Van aki nem viccol, hanem bespriccol.....:)
Ha meg oszinte az a baj??
Ha meg oszinte az a baj??
Van aki nem viccol, hanem bespriccol.....:)
Ha meg oszinte az a baj?? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha meg oszinte az a baj?? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 08:57
Nem vagy egyedül ebben a témában, egy előttem megcsillogtatott, kiadatlan gyöngyszemet olvashatsz itt:
"picsan krnalak kisaynán irj bakator@mailbox.hu keszujj egz 22-4 es faszra ki is nyajjalake bartan irdmeg barni"
"picsan krnalak kisaynán irj bakator@mailbox.hu keszujj egz 22-4 es faszra ki is nyajjalake bartan irdmeg barni"
Nem vagy egyedül ebben a témában, egy előttem megcsillogtatott, kiadatlan gyöngyszemet olvashatsz itt:
"picsan krnalak kisaynán irj bakator@mailbox.hu keszujj egz 22-4 es faszra ki is nyajjalake bartan irdmeg barni" (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 22. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
"picsan krnalak kisaynán irj bakator@mailbox.hu keszujj egz 22-4 es faszra ki is nyajjalake bartan irdmeg barni" (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 22. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 22. péntek 23:42
Na kész vagyok....
Ilyen levelet írt egy férfi egy társkereső oldalon:
"Csao Ery,
Nem szeretnék hazudni neked, nagyon szeretnék szeretkezni veled, megszoptatni azokat a csodálatos ajkaid, ráspriccelni a cicijeidre, kinyalni és jól megdugni a puncid...
Hidd el utána sokkal könnyebb lesz!
Izgi elbújni mindenkitől...
Nagyon klassz lesz
Te mit szeretnél?
puszi oda: ...."
Ezek után azt kérdezném, hova menjen az ember, ahol nem csak 1x akarják meg.....?
"Csao Ery,
Nem szeretnék hazudni neked, nagyon szeretnék szeretkezni veled, megszoptatni azokat a csodálatos ajkaid, ráspriccelni a cicijeidre, kinyalni és jól megdugni a puncid...
Nagyon klassz lesz
Te mit szeretnél?
Ezek után azt kérdezném, hova menjen az ember, ahol nem csak 1x akarják meg.....?
Kedves Ery a társkeresőben szereplő egyenék fele nem gondolja komolyan az egész dolgot csak játszadozik.Ilyen lehetétt a te pasid is.Pusz Sonkás
Ez egy társkereső oldalon..Megáll az ész!!!
hozzám drága Ery
Na kész vagyok....
"Csao Ery,
Nagyon klassz lesz
Te mit szeretnél?
"Csao Ery,
Nagyon klassz lesz
Te mit szeretnél?
mehetünk?
Megtörtént :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 31. csütörtök 21:50
Látod, riska, most már nem panaszkodhatsz, csak győzd visszaolvasni!:-))
Igazad van, itt lelassultak mint kismalac a szembeszčlben...))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 15. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 21:19
Itt mindenki egyszerre tűnik el. Na és még főzök is, mégis tudok írni közben! He?.-)
Itt mindenki egyszerre tűnik el. Na és még főzök is, mégis tudok írni közben! He?.-)
Alukázz jól, és álmodj szép szavakat!
Az istékját! Pontban a tíz órát találtad el! Gratula!
Dehogyis zavarsz, nagyon jó hangulatban vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 13. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 13. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 13. szerda 21:57
Most van tíz óra pontosan!