Klima tisztitás karbantartás gyorsan precizen,ill laminát padlo lerakása fiz term hölgyeknél pároknál
Nem szégyenlős, kalandvágyó hölgyek! Házhoz hívott szaki előtt lenge öltözékről fantáziálók! Kaland az élet, ha megéled!
Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és igyunk egy jó kávét a kandalló mellett, beszélgessünk vágyainkról.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével!
Cserépkályha és kandalló kérdésekben, használat és karbantartás szívesen segítek. A természetben fizetés szimpátia és megbeszélés kérdése, de csak annak tudok segíteni aki üzenetben megkeres. Dobjuk fel a hétköznapokat és igyunk egy jó kávét a kandalló mellett, beszélgessünk vágyainkról.
Csak nőknek és a férjük/párjuk bele egyezésével!
Redmi note 11 pro 5g telefon érdekel valakit?
Hölgynek, esetleg párnak szívesen adnám
Hölgynek, esetleg párnak szívesen adnám
Hölgyeknek, pároknak kisebb kőműves munka, lakásfelújítás, kertkörüli munkákba tudok segíteni.
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Nyílászáró beszerzés, beépítés, redőny szerelés, javítás
Bútor összeszerelés
Biztonsági kamera telepítés
Borsod és Szabolcs megye
Viber, WhatsAppom van
Hölgyek, párok ma balloszög? Szauna, wellness, naturista. hozlak-viszlek.
Ház szigetelés párnak hölgynek anyukának. Asztalos munkák is.
4db xl méretű , női body keresi gazdájá + egy divat bdsm szett : csukló , lábszár kötő, kis ostor ….. nem igazi komoly szett hanem ez a színesebbé tesszük a szombatot egy üveg borral mellé. Vadi új az is csak kinyitva volt. Párom nem kedveli ha megkötöm . Így vagy ő vagy a szett . Helyette még nem találtam újat így a szett egyenlőre
Kinyitva ki lettek de sosem voltak hordva. Páromnak mellben kicsik lettek sajnos. Továbbá 8db vibrátor , 3 felcsatolhatós , 2 análgolyó …….jó-jó ezek már nem, csak vicceltem ! A bodyk a bdsm szett és nemsoká a párom ha így folytatja keresik új gazdájukat. Fizetés természetben , egy kellemes szop@s lenne az ára az egésznek. Pároknál természetesen a párjuk ott lehet , hogy biztonságban érezzék magukat , engem meg még izgatna is egy cuckold jelegű oralsex. Állítólag egész normálisan nézek ki de ugye ez ízlés dolga . A műtárgyakról képeket küldök, előtte megnézni meglehet, a döntés végett Bp-i és Pest megyei párokat , hölgyet keresek, vagy ésszerű határon belül. Utazni tudok, autós kaland is tökéletesen megfelel . További szép napot , és elállhatna már az eső !

Sziasztok.
Bács Kis-kun déli részén festő valakinek ?
Bács Kis-kun déli részén festő valakinek ?
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr!
laptop karbantartás, fuvarok, egyéb kívánság is jöhet privátban
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!

Intelligens, izmos (nem izomagyú

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Te aztán gyors reagálású vagy...
(Ez egy válasz Tommasy üzenetére (2025. 03. 28. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Dyson ?
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 13:34

Porszívót keresek (lehetőség szerint porzsák mentes változatot), aminek erős a szívó teltesítménye, újszerű állapotban van és valami jó minőségű, ami shaggi szőnyegen nem hasal el... Cserébe az én szívóteljesítményem tesztelheted
hosszasan és más játékok is benne vannak a programban...

Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban fizetés természetben irj privátba mindent meg tudunk oldani nem kokler vagyok
Autószerelőként egitenek pároknak, nőknek
Műhely Budapesten,de házhoz is megyek
30 éves jóképű, nagyfarku kék szemű barna hajú srác vagyok
Műhely Budapesten,de házhoz is megyek
30 éves jóképű, nagyfarku kék szemű barna hajú srác vagyok
Egy jó megjelenésű burkolót keresnénk pár nm2- leburkolásához . Természetesen szimpátia is kell hozzá . Privát üzenetben arról , hogy mire is gondoltunk.
Budapesten keresek klimaszerelőt, tisztítót...
Kecskemét pár takarítás vállal plusz
Sziasztok, szexi ruhadarabok keresik új, hölgy tulajdonosukat Bp-en. Néhány kép az adatlapomon, de próbáld fel inkább!

hali hea kell én most is tudok menni
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 26. szerda 12:25

Budapesten keresek valakit, aki ki tudná cserélni a fürdőszobában a két csaptelepet. Fizetés a téma címe szerint.

Este párt, hölgyet autóztatnék. Bp városnézés, vagy amit akartok

601
(Ez egy válasz dotisbi üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 23. vasárnap 08:24

Bocsánat, de a hatszázadik posztod és már zavar! NEM metcés, hanem metszés! Köszönöm!