Sziasztok! Szolnokon és környékén vállalom hölgyeknek, pároknak ház körüli munkák elvégzését, kisebb karbantartásokat, javításokat, kerti munkákat. Kor, alkat nem számít! Cserében szexet kérek!
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Szobafestőként szívesen besegítek hölgyeknek, pároknak Bp-en
Kályhánk kandallónk nincsen de egy kv-ra vagy páleszre bármikor beugorhatsz )
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2023. 11. 30. csütörtök 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 30. csütörtök 04:40
No még egyszer elmondom, aztán nem is zavarok tovább:
Kedves Pest megyei Hölgyek! Mindenkinél rendben vannak a cserépkályhák és kandallók? Nem kellene esetleg meg megvizsgálni tisztítani. Persze ez lehet csak egy ürügy is Kötöttségek nélkül, tényleg szívesen segítek, ha tudok. Csak bátran, hagy ugorjon meg a pulzus!
Kedves Pest megyei Hölgyek! Mindenkinél rendben vannak a cserépkályhák és kandallók? Nem kellene esetleg meg megvizsgálni tisztítani. Persze ez lehet csak egy ürügy is Kötöttségek nélkül, tényleg szívesen segítek, ha tudok. Csak bátran, hagy ugorjon meg a pulzus!
Sziasztok!
Közeledik a karácsony, éppen ezért szívesen segítek bárkinek laptop, számítógép szervizelésben, esetleg egy új vásárlásában, vagy éppen csak fejleszteni szeretnéd a jelenlegit, bármiben ilyen téren!
Hálózat kialakítás, fejlesztés, minden egyébben is rendelkezésre állok!
Mivel karácsonyi akció, nem várok el semmit cserébe, ha úgy érzed rászolgáltam, nem fogok tiltakozni!
Közeledik a karácsony, éppen ezért szívesen segítek bárkinek laptop, számítógép szervizelésben, esetleg egy új vásárlásában, vagy éppen csak fejleszteni szeretnéd a jelenlegit, bármiben ilyen téren!
Hálózat kialakítás, fejlesztés, minden egyébben is rendelkezésre állok!
Mivel karácsonyi akció, nem várok el semmit cserébe, ha úgy érzed rászolgáltam, nem fogok tiltakozni!
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén fizetni természetben
Sziasztok.
Albérletet biztositanák egy nőnek vagy női párosnak de pár is szóba jöhet ha mind két fél alárendelt tipus,az ingatlan pest megyében van.Privátban megegyezunk.Fizetés természetben
Albérletet biztositanák egy nőnek vagy női párosnak de pár is szóba jöhet ha mind két fél alárendelt tipus,az ingatlan pest megyében van.Privátban megegyezunk.Fizetés természetben
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok
Hölgynek Apollo silicone vibrator teljesen új nem használt. Gyms megye. Ha érdekel írj privátban.
Hölgynek Apollo silicone vibrator teljesen új nem használt. Gyms megye. Ha érdekel írj privátban.
Sziasztok! Nem jöttek a 23cm élethű vibrátorért ha valakit érdekel elvihető ingyen . ( lány vagy pár ) Nem csak pasi!
Sziasztok!
Házkörüli munkákban illetve szakmámból adódóan akár bármilyen jellegű informatikai probléma megoldásában nagyon szívesen segítek. Utazni tudok akár jóval messzebbre is! Fizetség megbeszélés kérdése. Keressetek bizalommal.
Házkörüli munkákban illetve szakmámból adódóan akár bármilyen jellegű informatikai probléma megoldásában nagyon szívesen segítek. Utazni tudok akár jóval messzebbre is! Fizetség megbeszélés kérdése. Keressetek bizalommal.
Hali ! Burkolás, festés? Hölgynek párnak? Fizetés természetben
Sziasztok,
Laptop szervizelést vállalok csajoknak.
illetve olyan nőt keresek, aki meztelenül kitakarítana nekem
Laptop szervizelést vállalok csajoknak.
illetve olyan nőt keresek, aki meztelenül kitakarítana nekem
újszerű 12colos acer laptop vihető (lány,pár)
Sziasztok! Van egy 4 éves Whirlpool felül töltős mosógépem nem kérek érte semmit de csak olyan jelentkezzen aki el tud jönni érte. Ésszerű távolságon belül esetleg a szállításban is tudok segíteni. Ha kérhetem privátban írjatok.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Pécsen és környékén villanyszerelést valalok. Fizetés természetben írjatok bátran
Igényes párnak/házaspárnak albérletet biztositok hosszútávra az általuk választott helységben, Budapest 100 kilométeres körzetében. Fizetés természetben!
Sziasztok ! Pécsen vállalom számítógépek szervizelését/újra telepítését !