Jó reggelt.
Ház körüli illetve házon belúl is tudok segíteni, javítani,
fel újítani, stb..
jelezzék nyugodtan mi a probléma, és meg oldjuk.
Üdv. Albert
Ház körüli illetve házon belúl is tudok segíteni, javítani,
fel újítani, stb..
jelezzék nyugodtan mi a probléma, és meg oldjuk.
Üdv. Albert
Kisebb ács munkák hölgynek, párnak...!
Helló!
Ajkán,környékén hölgynek,párnak segítenék ! Részletek piriviben smile
Ajkán,környékén hölgynek,párnak segítenék ! Részletek piriviben smile
Sziasztok, légkondi tisztitas, és mosógépszerelőt keresek (átnézni)...köszönöm..csak bp..lehetoseg szerint minel előbb... halas lennek..szep napot
Szia Krisztián vagyok háztartási gép szerelő szívesen át nézek mindent alaposan és ki tisztító mindent. Csodálatos cél szerszámok van mindenre jó
(Ez egy válasz fembp üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 05:59

Sziasztok, légkondi tisztitas, és mosógépszerelőt keresek (átnézni)...köszönöm..csak bp..lehetoseg szerint minel előbb... halas lennek..szep napot
Sziasztok! Mosógép, fűnyíró,kertikapa ,stb javítást vállalok Tiszaújváros környékén.
Sziasztok Bp kisebb villanyszerelést ,pároknak, hölgyeknek ?
Nö keresünk! Fotózáshoz videózásra! Csak nöket hölgyeket!
Nö keresünk! Fotózáshoz videózásra! Csak nöket hölgyeket! Üzenetetben írj!
hello
szívesen segítek neked keress. (Ez egy válasz edes.anna üzenetére (2023. 03. 11. szombat 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 06:18
szívesen segítek neked keress. (Ez egy válasz edes.anna üzenetére (2023. 03. 11. szombat 06:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Pécsen keresek albérletet! 1,5-2 szobásat, lehet lakás (2. emeletig) vagy ház is. Egyedül, társbérlő nélkül.
Csakis egyedûl àllò csaknak szòl. Kedvessegèrt cserèbe àllandò autò hasznalatot biztositok
ok írj privátbankár kérlek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 12. vasárnap 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 12. vasárnap 06:21
Törölt felhasználó (4697280)

Szia Krisztián vagyok háztartási gép szerelő szívesen át nézek mindent alaposan és ki tisztító mindent. Csodálatos cél szerszámok van mindenre jó
Jó napot.
Itt a jó idő és egyedül van?
Sok a ház körüli munka?
Esetleg a házban is?
Szoljon bátran, ház körüli munkát vállalok esetleg házon belül is.
Sok mindenhez értek és tudom is csinálni.
Ha fel keltettem érdeklődését írjon bizalommal.
Üdv. Albert
Itt a jó idő és egyedül van?
Sok a ház körüli munka?
Esetleg a házban is?
Szoljon bátran, ház körüli munkát vállalok esetleg házon belül is.
Sok mindenhez értek és tudom is csinálni.
Ha fel keltettem érdeklődését írjon bizalommal.
Üdv. Albert
Laptop-hoz keresek villanykábelt.
Természetbeni fizetés módját megbeszélhetjük.
Sok mindenre nyitott vagyok.
Természetbeni fizetés módját megbeszélhetjük.
Sok mindenre nyitott vagyok.
Öreg autó karosszéria javításhoz keresek szakembert, Fiztés természetben. Megbeszéljük.
autófényezés,polírozás.fényszóró polírozás keszthely környékén lányoknak,pároknak.részletekért keress priviben
Villanyszelés Szolnokon vagy Abonyban vagy környékén irj privátba
Sziasztok. masszírozást vállalok hölgyeknél, pároknál. Győr és környéke!
Sziasztok, egykaros kádcsaptelepet szeretnek SOS cseréltetni kádba...TUdna valaki segíteni, nem lennek halatlan..bp...koszonom....(a régi elfáradt mert lassan ugyan de csepeg a víz belőle, zárt állapotban).... koszi.