Helló! Burkolás kisebb kőműves munka valakinek?fizetés csak természetben
teli gumi 195/65/15 ha valakit erdekel jo allapotu fizetes termeszetbe
Budapesten burkolás (nagyméretü lapok is). Privátba írj
Sziasztok. Decembertől Bpen keresek lakhatási lehetőséget. Minden megoldàsra nyitott vagyok, csak srácok megkeresését várnám.
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli munkában.
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Tisztasági festés Hajdú -Bihar vàrmegyében hölgyeim.
Sziasztok!
Kényeztető masszázs csinos lánynak vagy hölgynek mobilis, diszkrét, jóképű masszőrtől. Privátot kérnék. Köszönöm!
Kényeztető masszázs csinos lánynak vagy hölgynek mobilis, diszkrét, jóképű masszőrtől. Privátot kérnék. Köszönöm!
Szobafestést vállalok nőknek, pároknak szinte az ország egész területén.
Sziasztok. Nagykanizsán masszázst vállalok. Privátban elértek. Inteligencia,higiénia és normál emberi gondolkodás adott és elvárt.
jogászra van szükség? hölgy vagy pár vagy? szólj. megbeszéljük.
Szaosztok, ma megyek le Balatonra északi partra Budapestrol 10 óra körül. Hölgyet vinnék le aki menne arra fizetés természetben
Sziasztok, jol es ugyesen dolgozo asztalost keresek. Ha magadra ismersz, irj privatbab legyszi.
Sziasztok. Pároknak, lányoknak vállalok ózon generátoros tisztítást.
Szia Tony
(Ez egy válasz Tonny 02 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Helyileg hol pontosabban?
(Ez egy válasz Toki7878 üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hol lenne szűgségetek burkolóra?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 18. szombat 03:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4720539)
2023. 11. 18. szombat 03:23
Van itt profil burkoló
Sziasztok!Rovarírtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók, hangya,)keress bátran,fizetès termèszetben
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok..egy darab konnektor meglazult, vissza kellene csavarni (de nincs szigetelt csavarhozóm és nem is próbélkoznek áram alatt), ért valaki hozza, felugrana meghozni? Budapest.. koszi
Sziasztok Budapesten és vonzás körében szívverés segítek hölgyeknek pároknak egyaránt víz és fűtés szerelesben .Fizetés természetben. Írjatok privin