Sziasztok!!!Debrecen és környékén hölgynek, párnak tudok segíteni. Lapraszerelt bútor össze szerelése, falhoz rögzítése. Falfúrás, képek, bútorok falhoz rögzítése. Kisebb lakás felújítás. Fizetés természetben.
Műanyag nyílászárók beállításához keresek szakembert.
Tatabányán segitenék hölgyeknek bármiben, keressetek nyugodtan feleségem elenged.
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke. megegyezés szerint, akár csak kukkolás is lehet
Sziasztok. fujitsu i3 laptop keresi új gazdáját hölgy személyében. keszhely környékén. megegyezés szerint
Darálós kávéfőzőt keresek hibátlan, szervizelés mentes állapotban. Valami jó minőségűt. Fizetés természetben történne Csongrád -Csanád vármegyében, helyet tudok biztosítani.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van még pár felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Próbáld fel, amelyik tetszik! Pár info és kép az adatlapomon..
Csaptelep cseréhez és wc tartály javításhoz keresek vízvezeték szerelőt Budapesten
Sziasztok
Kisebb építőipari munkában tudok segíteni…
Kisebb építőipari munkában tudok segíteni…
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Angoltanulásban újratanulásban segítenék pároknak, hölgyeknek de bárki írhat. Fordításokban is tudok segíteni. Fizetés megbeszélés szerint.
Budapesten keresek villanyszerelőt villanykapcsoló cseréhez
Bútor összeszerelést vàllalok.Fiatal,igényes, szépfarkú fiú vagyok.Csak igényes nőknek, pàroknak ! Szombathely
Festés glettelésre keresek szaki…. (Kis munka)
Fizetés megbeszélés kérdése…
Fizetés megbeszélés kérdése…
Wellness meghívást keresek férjemmel!
Akit keresek 25-36 éves. Arányos nem elhízott.szakal kizárt, méret 16cm+............ whatsaapom van! Fizetés a szabály szerint. Férjem bipasszív én hetero feleség
Akit keresek 25-36 éves. Arányos nem elhízott.szakal kizárt, méret 16cm+............ whatsaapom van! Fizetés a szabály szerint. Férjem bipasszív én hetero feleség
Irj
(Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 11. 01. péntek 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 20:08
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok!
2 mennyezeti lámpa cseréhez keresek villanyszerelőt. A többit megbeszéljük. Budabestiek előnyben.
2 mennyezeti lámpa cseréhez keresek villanyszerelőt. A többit megbeszéljük. Budabestiek előnyben.
Laptop és okos óra keresi új gazdáját.
Veszprémben hűtő megtöltését vállalom minden jóval.
Egyedülálló anyukának biztositanék igényes lakhatást Budapesten, a 13. kerületben. Levélben megbeszéljük.
Sziasztok. Holnap budapesten vagyok. Szívesen szerelek villanyt írj privath
Sziasztok!