Sarki konyhai beázás javításához keresek szakembert.
Szivesen massziroználak. Privátba keressél. Írj üzenetet.
Budapesten szívesen segítek
(Ez egy válasz szexi pár üzenetére (2024. 10. 15. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 21:40
Sziasztok. Valóban masszőr férfit keresnénk Egerben vagy környékén.
Sziasztok. Valóban masszőr férfit keresnénk Egerben vagy környékén.
Hétvégén egy Nyugat-Dunántúli szaunavilágban állom a belépődet. Keress privátban. Az adatlapomon látható a szexuális beállítottságom és a nemem.
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke.
Veszprémben hűtő megtöltését vállalom minden jóval.
Párokat masziroznék olajos erotikus sportos pasi vagyok fiz természetben
Sokmindenhez értek.
Kérdezd meg tőlem levélben hogy meg tudom e csinálni.
Válaszolok igérem.
A környékemen legyél lehetőleg.
Kérdezd meg tőlem levélben hogy meg tudom e csinálni.
Válaszolok igérem.
A környékemen legyél lehetőleg.
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben hölgyeknek pároknak egyaránt. Írjatok bizalommal
Szia olvastam a hirdetésed és érdekelne ez a lehetőség. Irj privin
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 22:38
Budapest bevárosában időszakosan 2-3 apartman karbantartására keresek, megbízható pasit/pasikat. Fizetés megegyezés szerint. Kerek formás milf popsipuncim grátisz lehet
Mosógép és szárítógép keresi gazdáját. Asztalos munkák hölgynek anyukának párnák és minden más. Parketta ajtó ablak bontás beépítés.
Sziasztok! Hőszigetelő munkát vállalok Szabolcsban képet tudok küldeni referencia munkáról !!!
Sziasztok.
Redőny javítás ,gurtni csere.
Ablak csere és ablak be állítás ha húz a hideg.
Budapest és Pest megye. Fizetés megegyezés szerint.
Üdv Tamás
Redőny javítás ,gurtni csere.
Ablak csere és ablak be állítás ha húz a hideg.
Budapest és Pest megye. Fizetés megegyezés szerint.
Üdv Tamás
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Sziasztok!
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Kisebb kőműves ill. burkoló munkát vállalok hölgyeknél. Érd és 50 km körzetében
Sziasztok! Van egy használt Amasfit gtr 2 okosóra és új 22 cm élethű vibri hölgynek párnak adnám. Légyszi pm.-ben írjatok
Sziasztok.i3 laptop keresi új gazdáját hölgy személyében.keszthely vagy környékén
Budapest bevárosában időszakosan 2-3 apartman karbantartására keresek, megbízható pasit/pasikat. Fizetés megegyezés szerint. Kerek formás milf popsipuncim grátisz lehet
Sertés marha hús hölgyeknek pároknak anyukáknak fizetés természetben