Sziasztok
Hölgynek Apollo silicone vibrator teljesen új nem használt. Gyms megye. Ha érdekel írj privátban.
Hölgynek Apollo silicone vibrator teljesen új nem használt. Gyms megye. Ha érdekel írj privátban.
Sziasztok! Nem jöttek a 23cm élethű vibrátorért ha valakit érdekel elvihető ingyen . ( lány vagy pár ) Nem csak pasi!
Sziasztok!
Házkörüli munkákban illetve szakmámból adódóan akár bármilyen jellegű informatikai probléma megoldásában nagyon szívesen segítek. Utazni tudok akár jóval messzebbre is! Fizetség megbeszélés kérdése. Keressetek bizalommal.
Házkörüli munkákban illetve szakmámból adódóan akár bármilyen jellegű informatikai probléma megoldásában nagyon szívesen segítek. Utazni tudok akár jóval messzebbre is! Fizetség megbeszélés kérdése. Keressetek bizalommal.
Hali ! Burkolás, festés? Hölgynek párnak? Fizetés természetben
Sziasztok,
Laptop szervizelést vállalok csajoknak.
illetve olyan nőt keresek, aki meztelenül kitakarítana nekem
Laptop szervizelést vállalok csajoknak.
illetve olyan nőt keresek, aki meztelenül kitakarítana nekem
újszerű 12colos acer laptop vihető (lány,pár)
Sziasztok! Van egy 4 éves Whirlpool felül töltős mosógépem nem kérek érte semmit de csak olyan jelentkezzen aki el tud jönni érte. Ésszerű távolságon belül esetleg a szállításban is tudok segíteni. Ha kérhetem privátban írjatok.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok. Pécsen és környékén villanyszerelést valalok. Fizetés természetben írjatok bátran
Igényes párnak/házaspárnak albérletet biztositok hosszútávra az általuk választott helységben, Budapest 100 kilométeres körzetében. Fizetés természetben!
Sziasztok ! Pécsen vállalom számítógépek szervizelését/újra telepítését !
Sziasztok!
Budapest..pest megyében , nyilaszaró szervizben, beállitásban tudok rendelkezésre állni.
Budapest..pest megyében , nyilaszaró szervizben, beállitásban tudok rendelkezésre állni.
Sziasztok!
Sziasztok szívesen segítek víz és fűtés szerelesben vagy akár kisebb barkacs és hazkoruli munkában hölgyeknek és pároknak egyaránt. Köszönöm írjatok bizalommal "fizetés természetben "
Kukkolásért cserébe bárhova elviszlek Budapesten vagy környékén. Míg vezetek te masztizhatsz vagy szeretkezhettek.
Sziasztok!
Autószerelésben segédkezek szívesen pároknak, nőknek.
Bármiben tudok segíteni
Hello
Klima szerelőt keresek tisztításra…
Klima szerelőt keresek tisztításra…
Sziasztok. Asztalos valakinek?