Klíma karbantartás, telepítést vállalok!

Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Szabolcs m.Kállósemjén-Nagykálló keresek buvóhelyet,kukolásért cserébe,de be is szálhatsz.
Szia szép napot holnap jó? nem vagyok végzett masszőr de jól csinálom erős kezem van legalább is meg panasz nem volt.
(Ez egy válasz remetelány üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 13:15

Sziasztok!
Masszőrt keresek, ha házhoz jönne az lenne a legjobb. Minden lehetőséget meghallgatok. Őrs környéke lenne a legjobb. Fizetés természetben.
Köszönöm!
Masszőrt keresek, ha házhoz jönne az lenne a legjobb. Minden lehetőséget meghallgatok. Őrs környéke lenne a legjobb. Fizetés természetben.
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Szép napot .Pest-megye Szolnoki vonal. elhanyagolt kert rendbetétele : (fűnyírás kert rendezés stb ) Párok ill Hölgyeknek. utána egy jó masszázs. is ill meg Szolnok város .
Köszönöm Hogy olvasod
Privatba érdeklődés
Köszönöm Hogy olvasod
Privatba érdeklődés
Sziasztok. Juli 18-25 ig mennénk Zadar környékére nyaralni. Ha valakinek van ötlete,az írjon privibe. köszi
Sziasztok! Hölgyek részére informatikai problémák megoldását vállalom Debrecenben és környékén. Fizetés természetben is lehetséges. KM
Sziasztok. Baranya megye villanyszerelést válalok hölgyeknek
Masszirozásban tudok segíteni otthonodban, minden megbeszélés alapján, a fizetés természetben. Nyíregyháza körtetében.
Kiadó szobát keresek Budapesten, vagy albérletbe társulnék. 50-es aktív bi férfi vagyok. Minden megoldás érdekel.
Villanyszerelés hölgyeknek
Sziasztok!
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli ,kerti munkában,fűnyírás ,stb
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Van pár nap szabadidőm,szívesen segítenék Hölgynek vagy Párnak kisebb javításokban , bútor összeszerelés, laminált parketta lerakás akár ház körüli ,kerti munkában,fűnyírás ,stb
Írj és megbeszéljük Te vagy Ti mit szeretnétek és Én miben tudok segíteni!
Középkorú Férfi vagyok
Budapest és Dél vonzáskörzetében gondoltam
A hirdetés címe szerint
Teljeskörű klímatelepítőt keresek, 1 klímát szeretnék családi házban.Fizetés természetben 26N
Nyílászáró csere, redőny szerelés, javítás Borsod, Szabolcs megye
Írtam privátban!
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 17:11

Sziasztok!
Bisztró székeket keresek, olyat ami kültérre rakható, fém lábai vannak és egymásba pakolhatóak. Csongrád megye felső részén tudom átvenni. 6 db-ra lenne még szükségem. Fizetés természetben, akár duplán szó szerint
Bisztró székeket keresek, olyat ami kültérre rakható, fém lábai vannak és egymásba pakolhatóak. Csongrád megye felső részén tudom átvenni. 6 db-ra lenne még szükségem. Fizetés természetben, akár duplán szó szerint
Sziasztok, szexi cuccok keresik új, hölgy tulajdonosukat. Néhány kép az adatlapomon, több kép privátban.. Bp, csak nők!
..én szivesen vállalom a szállitást
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 18:39

Szia! Írtam üzenetet. Szerintem nagyon messze vagyunk egymástól.
Sziasztok. Asztalos valakinek?