Sziasztok! Keresnénk olyan mesterembert, aki ért a kemence építéshez, ugyanitt bontott tégla érdekelne. Köszi. Tata és szűk környéke.
sziasztok .autó fényezés, polírozás. fényszóró polírozás hölgyeknek , Keszthely környéke. megegyezés szerint, akár csak kukkolás is lehet
...nagy kár hogy messze vagyunk egymástól!
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (ma 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:40
Bekíváncsiskodtam az oldalon a Szexshopba, ahol jópár érdekességet láttam, amit tesztelnék szívesen. Ilyen pl valami komolyabb vagina pumpa, aminek használatát levideóznám szívesen, hogy az alap állapotból mit hoz ki illetve kipróbálnám, hogy milyen plusz érzéseket lehet vele kelteni... Aki ilyenhez hozzásegítene, végignézné a tesztelést illetve természetben kiélvezné a fizetséget érte, az jelezze. Ha megvan a szándék és a szimpátia is, összehozzuk...Részleteket privátban...
Szia. Melyiket nézted ki?
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (ma 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:40
Bekíváncsiskodtam az oldalon a Szexshopba, ahol jópár érdekességet láttam, amit tesztelnék szívesen. Ilyen pl valami komolyabb vagina pumpa, aminek használatát levideóznám szívesen, hogy az alap állapotból mit hoz ki illetve kipróbálnám, hogy milyen plusz érzéseket lehet vele kelteni... Aki ilyenhez hozzásegítene, végignézné a tesztelést illetve természetben kiélvezné a fizetséget érte, az jelezze. Ha megvan a szándék és a szimpátia is, összehozzuk...Részleteket privátban...
Sziasztok!Rovarírtást ès rágcsáló irtást vállalok hölgyeknèl, pároknál, elhanyagolt felesègeknèl (csótány, poloska, pók,Darázs,hangya,egèr,patkány)keress bátran,fizetès termèszetben
Hölgyeknél délelőtti házimunkát vállalok IV. kerület vagy környéke előnyben (mosás,vasalás,portörlés,főzés bevásárlás) Keress bizalommal!
Tuti nincs de hátha.....
Jóképű masszőr pasi hellyel van e Kecskemét esetleg a közelében??
Jóképű masszőr pasi hellyel van e Kecskemét esetleg a közelében??
Újpesten keresek valakit aki ért a számítógépekhez.
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. Van még néhány felesleges dögös cuccom, amiket belevaló hölgynek átadnék. Próbáld fel a neked tetszőket, tuti jól fognak állni Hozlak-viszlek, ha kell! Pár info és kép az adatlapomon!
Sziasztok,
Szolnokon bútorok összeszerelésében szívesen segítenék hölgynek, párnak, de esetleg néhány házimunkában is.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon bútorok összeszerelésében szívesen segítenék hölgynek, párnak, de esetleg néhány házimunkában is.
49 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szia irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4764171)
tegnap 14:09
Sziasztok Szolnok megyében Jaszsagban kernek segítséget.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok..baranya megye és vonzás körzetében villanyszerelést válalok. Elmegyek messzebb is nem probléma csak legyen értelme..
Szia mit kell segiteni?Állok rendelkezésre
(Ez egy válasz X üzenetére (tegnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4764171)
tegnap 14:09
Köszönöm.
Köszönöm.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sziasztok!
Pizza sütőt átadnék högynek, párnak!
Pizza sütőt átadnék högynek, párnak!
Sziasztok, a mai napon Tiszaújváros-Miskolc útvonalon és ennek vonzáskörzetében tudnék segíteni hölgyeknek kissebb fűtés, víz, szennyvíz szerelési munkákban egy kis kedvességért.
Sziasztok!
Személy és áruszállítást vállalok!
Személy és áruszállítást vállalok!
Festést vállalok hölgyeknek !!Fizetés természetben!!
Sziasztok szívesen valalok víz és fűtés szerelő munkát hölgyeknél pároknal egyaránt Pest és környékén írjatok bizalommal. Fizetés megbeszélés szerint.