Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok! Bi lanyt keresünk , szexy pár vagyunk. Reszletek privatban
Sziasztok !!! Párt vagy hölgyet keresek " minden jóban" benne vagyok wink Dunaújváros és környéke
Beszéljünk....
Sziasztok. Budapesten párcserés szexhez keresünk valós párt, most hétvégére.
A pár egy férfiből és egy nőből áll. Kamusok kíméljenek ...
A pár egy férfiből és egy nőből áll. Kamusok kíméljenek ...
Hali.18eves ertelmes srac letemre keresek egy csajszit aki benne van par finomsagban. Auto van utazni tudok.
Zalaegerszegen puncit nyalnék,nagyon szeretem mikor az egész arcom pina szaftos! Azonnal tudok menni,de búvóhelyem is van!
Sziasztok!
Nem pont társkeresés, de a nyári terveinkhez szeretnénk segítséget kérni
Szeretnénk sok képet csinálni a nyáron, van pár ”téma” ötletünk ehhez szeretnénk ötleteket,segítséget kérni
Szeretnénk romos épületeknél, pipacsos illetve virágos környezetben, autószerelő műhelyben és prémium autókkal
Ha tudtok ezekhez helyeket ajánlani illetve rendelkezel prémium autóval megköszönjük ha megosztod velünk
A legideálisabb Győr és környéke, de messzebbi helyeket is nyugodtan megírhatjátok nekünk
Privátban várjuk a leveleket, Köszönjük
Nem pont társkeresés, de a nyári terveinkhez szeretnénk segítséget kérni
Szeretnénk sok képet csinálni a nyáron, van pár ”téma” ötletünk ehhez szeretnénk ötleteket,segítséget kérni
Szeretnénk romos épületeknél, pipacsos illetve virágos környezetben, autószerelő műhelyben és prémium autókkal
![wink](images/smilies/wink.gif)
Ha tudtok ezekhez helyeket ajánlani illetve rendelkezel prémium autóval megköszönjük ha megosztod velünk
![wink](images/smilies/wink.gif)
A legideálisabb Győr és környéke, de messzebbi helyeket is nyugodtan megírhatjátok nekünk
Privátban várjuk a leveleket, Köszönjük
Extra molett nőt keresek aki felvenne rövidnadrágot vagy miniszoknyát. Hatalmas combú legyen, ezt szeretem. Nem bánod meg kedves ismeretlen hölgy, imádom ha egy ilyen nőt ilyenbe látok!!!!! 150 kg. Bp és környéki elsősorban, vagy aki tud Budapestre jönni.
Sziasztok. Imádom ha egy csajszi rövidnadrágba vagy miniszoknyába van. Még jobban imádom ha vastag lába van. Szeretnék randizni egy ilyen lánnyal aki felvenné valamelyiket a kedvemért, és ebbe jönne randizni. Valaki aki szereti ha végig simogatják a combjait, és jót beszélgetnénk közben. Extra molettek előnyben. Budapest és környéke. Légyszi kamus lányok kiméljenek, csak aki komolyan gondolja a randit!!!
Sziasztok! Fiatal, kicsit félénk még szűz fiúként keresném kedves hölgyek vagy esetleg ilyen hölgy tagú párok társaságát
Bármi nemű kérdésre szívesen válaszolok, és arcképet is örömmel küldök!
Valaki megtudja nekem mondani, hogy ha privát üzenetet küldök valakinek, akkor miért mindíg csak egy mondat megy át?
Sziasztok! Augusztus utolsó hetében horvát tengerparti nyaraladhoz keresnek lányt hölgyet.
Keresek egy hatalmas combú, hófehér bőrű molett nőt, akivel megismerkedhetnék Bp és környéke elsősorban
Sziasztok! Ma este 10 után ápolt bi pasit keresünk, orálmániára!!!! Szopás nyalás ami belefér. Privát leveleket várunk.
Hali!
Én egy hetero életvitelt folytató azonban bi passzív beállítottságúnak mondanám magam és a perverz dolgok sem állnak messze tőlem.
Kifelytve egy kicsit volt már kalandom férfival ami kimerült az orálban sajnos pedig kipróbálnám már milyen mikor valaki felhúz a farkára és jól megbassza a seggem, emellett a számat sem kéne kímélni (meg a torkomat) és oda vagyok a spermáért.
Többnyire dildoval szoktam magam dugni és szopni is azt szoktam, próbálom valahogy elérni, hogy úgy érezzem kényszerítve vagyok rá.
Lényeg ami lényeg, hogy most leginkább azért vagyok itt, hogy levelezzek olyasmiről:
- hogyan bővíthetném a maszturbációs szokásaim, valami extrémebb amit meg lehet csinálni lehet ez perverz vagy valami otthoni illetve bolti játékszerrel
- beszélgetni ki mit tenne velem ha megkapna egy éjszakára (vagy többre), bár az ilyen üzenetek ha tetszenek akkor belemennék egy levelezős "szexbe" szóval játszanám a szerepem és elmondanám mit reagálnék
- vagy csak megosztani pár történetet, szokást illetve elbeszélgetni a bi dolgokról mert elég kezdőnek érzem magam.
Írni az oldalon üzenetben is lehet (bár itt korlátozva vagyok) vagy emailben sracbis@yandex.com
Én egy hetero életvitelt folytató azonban bi passzív beállítottságúnak mondanám magam és a perverz dolgok sem állnak messze tőlem.
Kifelytve egy kicsit volt már kalandom férfival ami kimerült az orálban sajnos pedig kipróbálnám már milyen mikor valaki felhúz a farkára és jól megbassza a seggem, emellett a számat sem kéne kímélni (meg a torkomat) és oda vagyok a spermáért.
Többnyire dildoval szoktam magam dugni és szopni is azt szoktam, próbálom valahogy elérni, hogy úgy érezzem kényszerítve vagyok rá.
Lényeg ami lényeg, hogy most leginkább azért vagyok itt, hogy levelezzek olyasmiről:
- hogyan bővíthetném a maszturbációs szokásaim, valami extrémebb amit meg lehet csinálni lehet ez perverz vagy valami otthoni illetve bolti játékszerrel
- beszélgetni ki mit tenne velem ha megkapna egy éjszakára (vagy többre), bár az ilyen üzenetek ha tetszenek akkor belemennék egy levelezős "szexbe" szóval játszanám a szerepem és elmondanám mit reagálnék
- vagy csak megosztani pár történetet, szokást illetve elbeszélgetni a bi dolgokról mert elég kezdőnek érzem magam.
Írni az oldalon üzenetben is lehet (bár itt korlátozva vagyok) vagy emailben sracbis@yandex.com
Sziasztok! Csajt keresek péntek esti autós kalandra!Szekszárd/Tamási/Dombóvár/Simontornya környékén!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Webcam szexelnék nőkkel és párokkal. Sportos testalkatú 23 éves srác vagyok 18,5 cm farokkal. Képcsere is lehet. Kinézet kor nem számít. Skype: k.zoli24862
Ha létezik egy egy elhanyagolt nagyon kövér kb 150 kg vagy nagyobb darab, óriási combú nő elsősorban Budapest és környéki Hölgy, várom a jelentkezését!!!!! Nagyon szeretnék ilyet. De ha van egy soványabb hölgy, aki vágyik egy kis találkozásra, simogatásra, akkor vele is szívesen randizom, csak légyszi gyere szoknyába, hogy a lábaid kint legyenek. Imádom a női lábakat. Lényeg hogy nagyon kövér, duci, vagy telt legyél, de ne sovány, elsősorban nagyon extra molett Högy érdekelne. Én egy 37/173/96 Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! extra kövér 150 kg vagy nagyon alkatú hölgyet keresek szeretőnek!!!!!!! Óriási hatalmas combjai legyenek, az a tényleg bocsánat hogy így írom de szebben nem lehet megfogalmazni szét folyik. Ha lenne egy iyen Hölgy végre Budapest és környékén , vagy erre fel jár sűrűn, de jó lenne. Azt mondanám az ilyen alkatú nőnek hogy igen is merj felvenni rövidndrágot, miniszoknyát, mert ezt imádom. Legyenek kinn a hatalmas nagyon óriási combjaid, gyönyörű szép hófehér bőrű legyen, please jelentkezzen egy ilyen alkatú nő! Ne mondja senki hogy az ilyen nők nem vehetnek fel, nem akarnak, nem mernek így öltözködni, mert nem így van!!!!!! Tegnap a Széchényibe láttam ilyen alkatú nő, és miniszoknyába volt mikor kijött a fűrdöből. Úgyhogy igenis van ilyen!!!!!! Sajnos férjezett volt!!!!!!!! Ha esetleg olyan Hölgyek olvassák ezt akik nem ilyen alkatúak, de van ilyen női ismerősük, akkor légyszi jelezzétek nekik hogy van egy pasi akik ezt imádja. Nem szabad eltakarni azokat az óriási hatalmas combokat!!!!!!!!!! Hófehér bőrű legyen please!!!!!!!!!!!!! Hölgyeim légyszi jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nem telt karcsú, nem molett, hanem extra molett nőt keresek, kényeztetnék!!!!). Én 37/173/96 kg izmos kék szemű, szökés barna hajú ,Budapesen élő pasi vagyok. Kamus hölgyek kíméljetek! csak aki komolyan gondolja az ismerkedést az jelentkezzen!!!!!!!!!!!!!!!