Kedves Párral ismerkednénk kölcsönös örömszerzés, szex és barátság céljából.
Baszadék pesti ribi???
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![ravasz1](images/smilies/ravasz1.gif)
Sziasztok!Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék én átlagos Bp.ti fiatal Ffi
van itt egyatál no aki szexelde esztergom dorog környékén?
Minden valós /és kamu/ kereresőnek:
BOLDOG KARÁCSONYT !!!
BOLDOG KARÁCSONYT !!!
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Csákvár, Székesfehérvár, Mór közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben, vagy beszállnék hozzájuk.
sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal asszonyokkal . Nagyon izgatnak a Milfek . Esetleg swinger buli házibuli wellnnes minden érdekelne ami jó buli . Csoportokhoz is csatlakoznák . Diszkrét vagyok nagyon . 29 éves igényes srác vagyok . Elég mobil . Utazni tudok . Ide várom privibe az üziket vagy emailre schuster74@ és indamail.hu.
Sziasztok. Kézimunkára keresek lányt, ma estére, Budapesten.
Sziasztok!
Sokan kéritek, hogy fényképes levelet küldjünk! Na de hogyan kell? Mert a levélbe csatolni (legalábbis én) nem tudom!
Valaki tudja?
Sokan kéritek, hogy fényképes levelet küldjünk! Na de hogyan kell? Mert a levélbe csatolni (legalábbis én) nem tudom!
Valaki tudja?
Gangbang buliba beszalnèk
Szombat délelőtti 11 ker gangbanghoz partnereket keresünk. A lány 13-15 fiúra vágyik. Párok csoportok is jelentkezhetnek.(sajnos a szerda mint kiderült sokaknak nem jó emiatt szombatra szervezzük) Kultúra egészség alapfeltétel. Belső levelet kérünk
Bi párként keresünk párt, lányt, fiút holnap délelőtt Bükfürdőre saját apartmanban. Izgat bennünket, ha látjuk egymást mással szeretkezni. Férfi csak az átlagnál nagyobb mérettel jelentkezzen. Gyertek és élvezzük egymást!
Most valaki balatonlelle? 18f
Ma estére keresek bi párt , utazni tudok , akár támogatok is.
liezon5@freemail.hu
liezon5@freemail.hu
Olyan nyitott viszonyra keresnék egy lehetőleg budapesti hölgyet, ahol csakis a kölcsönös orális kényeztetésnek szentelnénk az együtt töltött időt. Hosszasan, gyengéden elmerülni egymásban, tényleges szex nélkül.
Ha te is ilyen együttlétekre vágysz, mindenképp írj.
Ha te is ilyen együttlétekre vágysz, mindenképp írj.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok! Reggelre keresem partnerem aki beavatna hosszasan a a dolgokba! Régota sokmimdent kiprobàlnék! Csak bp és aki tényleg talàlkozna!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok ma szopatnék dugnék pest megyében
priv. 26 vagyok
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok ma szopatnék dugnék pest megyében
priv.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Levelezeshez keresek egy csajszit. Szexre úgyse találok itt.
Csevegesre jatszadozasra szabadszájú csaj levelét várom.
Csevegesre jatszadozasra szabadszájú csaj levelét várom.
Sziasztok! Kinek lenne kedve talàlkozni kora du.- àn? Csak bp