A kis "langyika". Na buher Robikát nem szeretem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 01. 06. vasárnap 13:58
a Nemzeti Színház uj igazgatoja...
a Nemzeti Színház uj igazgatoja...
Jaaaa, így értem. Végül is nem gond, mert csini a másik hölgy is... Szóval maradhat!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 30. kedd 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 09:10
En is neeztem,de mivel egy helyröl az összes,hat csak ugy döntöttem,hogy eletben hagyom.
En is neeztem,de mivel egy helyröl az összes,hat csak ugy döntöttem,hogy eletben hagyom.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 19:17
Elle MacPherson (Más néven "A TEST") valóban szépség- és szexszimbólim volt.
De akárhogy is nézem, az első és a második képen nem ő van. Szerintem.
De akárhogy is nézem, az első és a második képen nem ő van. Szerintem.
Elle MacPherson (Más néven "A TEST") valóban szépség- és szexszimbólim volt.
De akárhogy is nézem, az első és a második képen nem ő van. Szerintem. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
De akárhogy is nézem, az első és a második képen nem ő van. Szerintem. (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Ő is joval tul a 40-en..de azért mééég
itt van pl. Ő felsége,az egész múlt század nem birt vele.
akkor inkább már julia (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondoltam... Majd keresünk mast....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 17:50
Hmmm... Lehet, hogy elhamarkodott volt részemről a "majd felteszek róla 1-2 képet" kijelentésem? Én sem bírom a "szélesszájú kisbéká"-t... Akkor inkább hanyagolom én is....
Hmmm... Lehet, hogy elhamarkodott volt részemről a "majd felteszek róla 1-2 képet" kijelentésem? Én sem bírom a "szélesszájú kisbéká"-t... Akkor inkább hanyagolom én is....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(((Julia Roberts)))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 17:21
Legalább a nevét áruld el, majd keresek én róla 1-2 képet!!!
Legalább a nevét áruld el, majd keresek én róla 1-2 képet!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 11:25
A mai nap egy negyvenes hiresseggel szaporodott Holliwuuud...de fotot nem szurok rola,mivel nagyon nem szeretem !
én meg a hókirálynőt 12 évesen...ma már ki tudja hol lennék...
de ez nem a "zelli megvalósulatlan álmai és találkozásai" topic
mindjárt tiltok nagysága (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
de ez nem a "zelli megvalósulatlan álmai és találkozásai" topic
mindjárt tiltok nagysága (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 10:45
Már úgy megbántam, hogy visszautasítottam a "Szörnyek keringője" főszerepét!
A mai nap egy negyvenes hiresseggel szaporodott Holliwuuud...de fotot nem szurok rola,mivel nagyon nem szeretem !
Már úgy megbántam, hogy visszautasítottam a "Szörnyek keringője" főszerepét!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 27. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 19:35
Jaj, hát "sorsközösség"-ről beszélt Zelli... Mit nem értesz ezen? Mindketten meg nem értett filmsztárok, akik színpadon szeretnének szerepelni, de sajnos csak milliós gázsijú tucat-akciófilmekben kell apróoénzre váltani a tehetségüket!
A kicsit butuska szöszi színésznőnek mondja a menedzsere:
-Na, drágaságom, most megcsináljuk ezt a filmet, utána pedig elindul a karrierred, és a végén csinálunk egy Oszkárt.
Mire a szöszi:
- Az jóóó... De mi lesz, ha lány lesz? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
-Na, drágaságom, most megcsináljuk ezt a filmet, utána pedig elindul a karrierred, és a végén csinálunk egy Oszkárt.
Mire a szöszi:
- Az jóóó... De mi lesz, ha lány lesz? (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:29
Te Papi! A jövő évben veszem át a 3. Oscar-om! Kettő már van a szekrényben!
De engen csak jövő évben lehet ebbe a topikba tenni! Te "diszkológus"!
De engen csak jövő évben lehet ebbe a topikba tenni! Te "diszkológus"!
Jaj, hát "sorsközösség"-ről beszélt Zelli... Mit nem értesz ezen? Mindketten meg nem értett filmsztárok, akik színpadon szeretnének szerepelni, de sajnos csak milliós gázsijú tucat-akciófilmekben kell apróoénzre váltani a tehetségüket!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:24
bazzzzzzzzzzz zelli...ha most azt mondod, hogy egyforma ruhában voltatok az oscar átadáson, és csúnyán nézett rád, akkor megeszem a vibrimet
ÓÓÓÓ Te imádott egyetlen Drága kis butuska szöszi Kedves Szilva!!!
Bazze... Halle Berry-t mindig is vékonynak, gilisztának láttam, ismertem meg, na ahhoz képest véltem vastagnak!!! ÉÉÉÉRTED???
Különben is, hogyan jöhetek én, dagadtmalac, hogy bárkit is súlyfeleslege miatt kritizáljak??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Bazze... Halle Berry-t mindig is vékonynak, gilisztának láttam, ismertem meg, na ahhoz képest véltem vastagnak!!! ÉÉÉÉRTED???
Különben is, hogyan jöhetek én, dagadtmalac, hogy bárkit is súlyfeleslege miatt kritizáljak??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:55
baszod...ha neked ez a nő így dundi, akkor rólam mit gondolsz???
egyébként asszem a kókuszban volt vagy a fikuszban vagy valami ilyesmiben...és én is láttam...változatlanul az a véleményem, hogy nagyon csinos...a ruha is és ő is
egyébként asszem a kókuszban volt vagy a fikuszban vagy valami ilyesmiben...és én is láttam...változatlanul az a véleményem, hogy nagyon csinos...a ruha is és ő is
Te Papi! A jövő évben veszem át a 3. Oscar-om! Kettő már van a szekrényben!
De engen csak jövő évben lehet ebbe a topikba tenni! Te "diszkológus"! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
De engen csak jövő évben lehet ebbe a topikba tenni! Te "diszkológus"! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 27. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 27. szombat 14:17
nyú wazze!
ezé kinyúvasztanak minket!
zelli így díszíti a lexikonját?
/bisztoss zelli az mert a szőrt hippinknek növesztette.. szerintemmm/
zelli!
az enyímet hí/6 oszkárnak is közbe!
zelli!
az enyímet hí/6 oszkárnak is közbe!
nyú wazze!
zelli!
az enyímet hí/6 oszkárnak is közbe! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
zelli!
az enyímet hí/6 oszkárnak is közbe! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 27. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)