egy csókot én is kérek...
(Ez egy válasz freeyah üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 13:28
Üzenetet?Kitől?Miről?Vagy hová?Legutoljára,mikor a mailcimedre irtam,nem reagáltál A chaten meg amig nem vagy a kapcsolatok között,addig nem tudok üzenni.Remélem hamarosan összefutunk a messengeren.
Csók RO.
Csók RO.
Üzenetet?Kitől?Miről?Vagy hová?Legutoljára,mikor a mailcimedre irtam,nem reagáltál A chaten meg amig nem vagy a kapcsolatok között,addig nem tudok üzenni.Remélem hamarosan összefutunk a messengeren.
Csók RO. (Ez egy válasz *Vándorsólyom* üzenetére (2007. 10. 03. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Csók RO. (Ez egy válasz *Vándorsólyom* üzenetére (2007. 10. 03. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 03. szerda 23:15
Azt magam is elismerem, hogy mostanában nem voltam valami aktiv op, de annyi idő után egy nyamvadt üzenetet megérdemeltem volna, tán lehet hogy igy jobb is, mindegy ... minden jot .hu
Azt magam is elismerem, hogy mostanában nem voltam valami aktiv op, de annyi idő után egy nyamvadt üzenetet megérdemeltem volna, tán lehet hogy igy jobb is, mindegy ... minden jot .hu
ment az ,mondom,csak sose akkor érek rá,amikor kéne.. ezen változtatnom kell,különben sose ejtek zsákmányt
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 03. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
dehogy!
csak lehet, hogy nem ment a chat (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
csak lehet, hogy nem ment a chat (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 03. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2007. 10. 03. szerda 13:55
apa, csak nem, kitiltottál ???
Tudom,Tommyboy Voltam is vagy öt percet,mert folyton rohanásban vagyok.pont mikor nem kéne
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 03. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
apa, csak nem, kitiltottál ???
nem enged be
elindult...
(Ez egy válasz freeyah üzenetére (2007. 10. 02. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát..elindulhatna már
Nnah, a lényeg az,hogy remélhetőleg mától nem lesznek ilyen komoly problémák a chattel... reméljük a kedves userek is megnyugodnak és visszatérnek az általuk megszokott normál hozzáálláshoz,igaz kedves loveu2
Igyekszünk épelméjüen döntéseket hozni a problémás eseteket illetöen,és talán nyugi lesz végre
Ráférne mindenkire egy kis lazítás
Igyekszünk épelméjüen döntéseket hozni a problémás eseteket illetöen,és talán nyugi lesz végre
Ráférne mindenkire egy kis lazítás
itt lehet meg vitatni a kérdéseket....
Miért van az, hogy nem tudok belépni a Chat-re? Folyton csak azt írja ki, hogy Authentication failed!!!.
Probáltam, hogy kilépek majd vissza, probáltam Explorerrel és Operával is, de folyton csak ez jelenik meg. Miért?
Probáltam, hogy kilépek majd vissza, probáltam Explorerrel és Operával is, de folyton csak ez jelenik meg. Miért?