Szia.
Nagyon szexi és kívánatos a feleséged!Jók lettek a képek szerintem! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szexi és kívánatos a feleséged!Jók lettek a képek szerintem! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716678)
2023. 11. 01. szerda 12:27
Sziasztok! kiváncsi vagyok a véleményetekre a feleségemről...
Hölgyek jelentkezését várom akik szeretik a hosszas orális kényeztetést!!!
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn hölgyel vagy párral! Helyem sajnos nincs, utazni tudok, van autóm! Sziasztok!
Sajnos ennyit enged magából
Megmutatni! A cickóival nincs kibékülve...én én ennek is örülök,hogy megmutathatom belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Megmutatni! A cickóival nincs kibékülve...én én ennek is örülök,hogy megmutathatom belőle! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4604022)
2023. 11. 01. szerda 12:36
Biztos jó lehet, de mindig csak a segge van terítéken.Se cickó se semmi!
Sziasztok 40es pasi vagyok nagyon imádom a telt ill kövér csajokat kortól függetlenül.nyiregyházán és vonzáskörében keresek ilyen hölgyet akár rendszeres kényeztetésre is
Biztos jó lehet, de mindig csak a segge van terítéken.Se cickó se semmi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4716678)
2023. 11. 01. szerda 12:27
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Pár napig Balatonfüreden vagyunk, Itt vagy a környéken keresnénk izgalmas programokat. Javaslatokat privát levélben várjuk!
Napot
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Tiszaujváros-Görbeháza
Sziasztok.
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott..
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott..
Sziasztok!
November 24-26 közt a Gyulai Corvin ban leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal esetleg pasikkal adatlapunk alapján!
Privát leveleiteket várjuk!
Szép estét mindenkinek!!
November 24-26 közt a Gyulai Corvin ban leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal esetleg pasikkal adatlapunk alapján!
Privát leveleiteket várjuk!
Szép estét mindenkinek!!
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged. Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Pécs és környékén valaki?
sziasztok...
Janiék swiner 4ese nagyon bejött,imádtam Niki combján kenegetni a kifolyó életnedvet
ismételnénk másokkal is, egyre kevesebb ruhában, egymásnak esve...
Privi válasz?
Janiék swiner 4ese nagyon bejött,imádtam Niki combján kenegetni a kifolyó életnedvet
ismételnénk másokkal is, egyre kevesebb ruhában, egymásnak esve...
Privi válasz?
Estét