34 éves sportos alkat kisseb intimmel, idősebb párhoz csatlakozna mind két fél örömére Budapest 3.kerületének vonzáskörzetében. Szeretném megélni a többes élvezetet csipetnyi biszexualitással fűszerezve!
A pár hölgy tagja lehetőleg legyen husi, molett, duci!
Helyem nincs. Délelőtti órákban vagyok többnyire szabad.
Szóló férfiak nem érdekelnek!!!
A pár hölgy tagja lehetőleg legyen husi, molett, duci!
Helyem nincs. Délelőtti órákban vagyok többnyire szabad.
Szóló férfiak nem érdekelnek!!!
Szopni imadot keresek Ózd környékén nyalnek nőt párt kor alkat nem.szamitnot.part.ffit keresek
extra duci hölgyek figyelem! hölgyet keresek 1 kis buja masszírozásra, nyalakodásra, az se baj, ha idősebb vagy molett vagy és a cicid óriási és lóg, sőt! az csak előny!
jelige: mindent a szájnak!
jelige: mindent a szájnak!
Van itt olyan férj aki kimondottan telt-macis picit sörhasú ,vastag de nem nagy faszú ,fazonra nyírt szőrös , sok gecivel rendelkező pasit keres felesége barátnője kényeztetésére ? Szívesen baszom, kúrom szopatom a feleséged.Írj rám és ismerkedjünk. Fotóim és videóm van fent. Diszkréció adott.
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziaszto
Telt alakú hölgyet vagy párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Telt alakú hölgyet vagy párt keresek, akit meghívnék egy hosszúhétvégére wellneszezni.
A költségeket én állom.
Valami valamiért
Valaszokat privátba, ott megbeszélünk mindent
Azokat én is nagyon szeretem.
(Ez egy válasz Imadom üzenetére (2023. 12. 01. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest ,16 ker, belváros...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest ,16 ker, belváros...
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk
Sziasztok!
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
42 éves 174 74 normál alkatú ,hetero férfi vagyok.
Egy kedves ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Telt alkatú egyedüláló magányos hölgyet keresek,Kor alkat mindegy...Pécs és környékén
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Átlagos testalkattal telt nőt keresek minden jóra!
Szerda délelőttre keresek nőt Újpesten
Miskolci hölggyel vagy párral ismerkednékDiszkrét nyitott férfi vagyok Priviben írj