Hétfőn Egerszalókon a Salirisbn pihenek szivesen ismerkednék
Hétfőn Szalókon a Salirisben pihenek szivesen ismerkednék
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Holnap Bükfürdő szauna világba jön valaki? CSAK PÁR!!
Ma valaki Kistarcsa szqu a
A hétvégén szívessen ismerkednék párokkal Sárváron/Bükön esetleg Kehidai fürdő szaunarészén!
Én írtam nektek...
(Ez egy válasz max19 üzenetére (tegnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:59
2 férfit keresnénk együtt feleség masszírozására. Barátok előnyben.
Vékony, fiatal nem dohányzókat. Debrecenben helyünk van de csak este.
holnap szeged .. > morah...wellness parok?
Mi is Debrecenben leszunk!
(Ez egy válasz Negyvenesigenyespar üzenetére (tegnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
De tervez. Ha visszanezel par napot talalsz ilyet
(Ez egy válasz Mokamaci üzenetére (tegnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken Hertelenden párral ismerkednénk
Sziasztok!Jön valaki szombaton èjszakai fürdőzèsre Pápára? Szívesen ismerkednèk....
Jövőhét közepén kehidára keresnénk egy fiatal hetero sportos srácot....
Priviben beszéljük meg!
Priviben beszéljük meg!
Holnap Hotel Ibis?
2 férfit keresnénk együtt feleség masszírozására. Barátok előnyben.
Üdv! Ki tud olyan wellnes hotel vagy hasonlót ahol naturista a wellness részleg, jövő hétvégén mennénk 3 napra
Debreceni termalba/szaunaba nem tervez mostanaban menni valaki?
Üdv Szarvasi férfi vagyok. Ma és holnap vagy megbeszélt időpontba saját vendégház nyaralómba szép környezetbe jakkuziba lazulnék kikapcsolódnék házaspárral. Cuckokd vagy 3 mas . Tapasztalt jó potenciával méretesebb szerszámmal rendelkező kedves intelligens ápolt 40 éves férfi vagyok . Levélbe várom akit érdekel. Ott alvás is adott kettesben is maradhattok vagy akár ismerős más párokkal is johettek lazulni. Pusz
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Hely megoldható, de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
Sziasztok szerdán megyünk Magyarhertelendre alkatban korban hozzánk illő párral ismerkednénk. ZsuTi