Sziasztok !
Május 17-20 között Egerszalókon leszünk a Salirisben. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia alapján a hotel szobában folytathatnánk egy kis iszogatással, és hármas erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Május 17-20 között Egerszalókon leszünk a Salirisben. Ezalatt az idő alatt szívesen vennénk hetero, nemdohányzó pasi közeledését párosunk hölgytagja felé. Közös fürdőzés, víz alatti simogatások, izgatások, majd szimpátia alapján a hotel szobában folytathatnánk egy kis iszogatással, és hármas erotikával. Kérjük hogy az adatlapunkon leírtaknak megfelelő férfi jelentkezzen csak a felesleges elutasítások végett, mert az senkinek sem jó ! Kizárólag privát levelet várunk, ne ide az üzenő falra írj !
Sziasztok!
Gyulán valami esetleg egy jó szaunára?
Gyulán valami esetleg egy jó szaunára?
Ma Budapesten Aquaworld vagy Oriental?
Teljes odaadással,Hölgyet masszíroznék.
Somogyból 30 év alatti masszőr van? Privátban ha esetleg lenne.
Házaspárt, párt keresünk naturista szauna est látogatáshoz.
Sziasztok!Swinger bulit tartok 2024.04.06.-án Nyíregyházán.Várom hölgyek,párok jelentkezését.Puszi
Dunaúkváros s környékén masszíroznék hölgyet, párt vagy esetleg pasit. Házhoz megyek ....
Április 13-n textil mentes nap Szentesi fürdőben /szauna is/.Részvétel csak előzetes regisztrációval.
Sziasztok,
Hölgyet, párt keresek közös wellnessre a shirazba. A wellness költséget állom (utazás, szállás félpanzióval). Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Hölgyet, párt keresek közös wellnessre a shirazba. A wellness költséget állom (utazás, szállás félpanzióval). Ha érdekel privát üzenetben jelezd.
Tamás
Holnap / szerda / Palatinuson párral ismerkednék...
Kifejezetten kövér hölgyeket masszíroznék. Ne szégyelld a testedet!
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Április 12 Tokaj?
Szerdán valaki Esztergomban ?
A hét folyamán szívessen ismerkednék párokkal,a Sárvári illetve a Bük fürdői szaunavilágban!
50+-os pasi aki bevállalna egy kezdőt a Magnum saunában? sajnos aki ott vette el a szüzességem nem biztos hogy látja ezt szeretnék vele találkozni estleg másik pasival
Megy valaki a héten Esztergomba? Írj privátot, ha igen.
sziasztok egy kemény farok szeretne téged kényeztetni először is egy kellemes érzéki masszázzsal ami idő laatt teljesen felizgulsz benedvesedsz és megkívánod a kemény farkam, simogatlak érintelek olajozlak halk zenével pokrocon földön és gyertyafenynél először hason szépen lassan mindenhol majd fordítva közbe egyre jobban izgatva a puncid és a végere hagyom teljesen a puncid és a módját ahogy akarod. Remélem felkeltettem a figyelmed és van hozzá kedved, helyem van Szentendrén. Farkam 17 cm. Én 170 85 rovid haj rovid szakáll. Ha érdekel írj privátban ezt tudom nyújtani
Masszírozni tudó pasit keresek.