Sziasztok Most hétvégén Egerben leszünk wellneszezni a Korona Hotelben lesz valaki innen Egerben?
Holnap hölgy vagy pár Esztergom Aquasziget?
Bábolnán holnap valakik?
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Mi egy vidám, ápolt, intelligens pár vagyunk. A hétvégét Tatán töltjük és szeretnénk színesebbé tenni egy hölggyel a hölgy számára. Ha adatlapunkat elolvasod és számodra is megfelel várjuk leveledet! Köszi
Van valaki sárváron a szauna részlegen?
Van valaki Sárváron a szaunarészlegen? Ismerkednék szivesen
Erről jó lenne tudni bővebb infót, én sem autóznék oda holnap hiába
(Ez egy válasz tomidodo1 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 12:50
Köszi az infót bár mi inkább csak pénteken megyünk akkor aktualis. De halottuk hogy a kevés ember miatt elmaradt a múltkor is. Talán a mimimum 20 fő sem jött össze.
Köszi az infót bár mi inkább csak pénteken megyünk akkor aktualis. De halottuk hogy a kevés ember miatt elmaradt a múltkor is. Talán a mimimum 20 fő sem jött össze.
(Ez egy válasz lariam06 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 12:03
A szerdai szaunaestek augusztusban szünetelnek Rackeven ( én is erre mentem volna a héten ) , információt találtok a honlapon...
A szerdai szaunaestek augusztusban szünetelnek Rackeven ( én is erre mentem volna a héten ) , információt találtok a honlapon...
(Ez egy válasz tomidodo1 üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 11:40
Sziasztok!
Még annyi kiegészítés hogy Ráckevén Szerda Péntek és a Vasárnap textilmentes úgy tudjuk. Mi eddig csak pénteken voltunk nekünk tetszett.
Még annyi kiegészítés hogy Ráckevén Szerda Péntek és a Vasárnap textilmentes úgy tudjuk. Mi eddig csak pénteken voltunk nekünk tetszett.
Sziasztok!
Még annyi kiegészítés hogy Ráckevén Szerda Péntek és a Vasárnap textilmentes úgy tudjuk. Mi eddig csak pénteken voltunk nekünk tetszett. (Ez egy válasz Eredet üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Még annyi kiegészítés hogy Ráckevén Szerda Péntek és a Vasárnap textilmentes úgy tudjuk. Mi eddig csak pénteken voltunk nekünk tetszett. (Ez egy válasz Eredet üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 09:14
Ráckeve jó, este 8 után textil mentes a fürdő részleg, ha több napra akkor péntektől, a helyi látnivalókról nincs infónk
Sziasztok! Párral ismerkednénk Zalakaros környékén! Üdv! Klau & Peti
Ráckeve jó, este 8 után textil mentes a fürdő részleg, ha több napra akkor péntektől, a helyi látnivalókról nincs infónk
(Ez egy válasz szfvarpar üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 12:20
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani olyan wellnesst ahol a szauna és a medence is textilmentes?
Több napra mennénk
Tudnátok ajánlani olyan wellnesst ahol a szauna és a medence is textilmentes?
Több napra mennénk
Budapesten ma megy valaki valamerre? Masszőrt is keresek.
Tantra masszázs hölgyeknek.
Sziasztok! Gyulai wellness hotel...jön innen pár?
Ma (08.15) lesz pár,nő sárváron a szauna világban? Írj privátban.
sziasztok Eger vagy Egerszalók Demjénben hétvégen lesz innen valaki? privátban irj kérlek
Sziasztok! Losonc kornyeken tudtok ajanlani textilmentes szaunat?
Sziasztok! Hétvégén ráckevei szaunaesten nyitott pár társaságát keresem, igényesség, intelligencia alap és elvárt, kor mellékes! Masszázs, víz alatti játék, ismerkedés, kukkolás, ami érdekelne kezdetnek, kizárólag hetero alapon, a hölgy örömére Privátban írjatok kérlek!