Sziasztok,
Kerekdombon az összes medence nyitott?Naturista napon hol lehet medencén kívül fűtött helyen lenni?
Pénteken voltunk Ráckevén,de úgy látszik más helyekben kell gondolkozni.
Kerekdombon az összes medence nyitott?Naturista napon hol lehet medencén kívül fűtött helyen lenni?
Pénteken voltunk Ráckevén,de úgy látszik más helyekben kell gondolkozni.
Penteken valaki sauna Miskolc kornyeken? 40 par vagyunk
Sziasztok! Tud ajánlani valaki egy jo helyet Borsod - Heves környékén ahol "jól érezhetnénk" magunkat?

Sziasztok! "Komolyabb" szaunázásra inkább a másik oldal - Oriental Spa - ajánlható. Kicsi, viszont viszonylag kultúrált látogatói kör van. Az Aquaworldbe talán kétszer bementem, de csalódás volt, tekintve, hogy a sok "ki
íváncsi érdeklődő kerülgetése külön mutatvány volt. A másik oldalon alapvetően nincs tömeg, illetve kezelhető a nagyobb létszám is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
íváncsi érdeklődő kerülgetése külön mutatvány volt. A másik oldalon alapvetően nincs tömeg, illetve kezelhető a nagyobb létszám is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráckevei fürdőben valaki?? Ha kell van egy nyaralóm amit oda adok pároknak ott alvásához.
Budapesten, jár valaki fürdő/szauna napközben, vagy inkább kora reggeli órákban? Szívesen elkísérném
diszkréció adott elvart

Sziasztok!Egerszalok salirisben ma,no,par aki ismerkedne szauna reszlegen.sportos igenyes 40es srac.irj privatban,koszi.
Hölgyek társaságát keresem!
Részletek az adatlapomon!
Részletek az adatlapomon!
Szombaton valamelyik fürdőben, szaunában ismerkednék párral.
Sárvár, Kehidakustány, Bükfürdő, Zalakaros, Tatabánya stb Veszprém 100km-es körzetében terveztem menni.
Sárvár, Kehidakustány, Bükfürdő, Zalakaros, Tatabánya stb Veszprém 100km-es körzetében terveztem menni.
Maszti partnerem keresem vékony max 40 éves korig, Pest és környékén!
Két részre van választva a wellness.
Van textil mentes rész is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Van textil mentes rész is. (Ez egy válasz Miegyparvagyunk1980 üzenetére (2025. 01. 14. kedd 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia mi egy pár vagyunk mi van ott az aqvaword be ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 14. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 14. kedd 10:17
Törölt felhasználó (1093532)

Sziasztok, ma esetleg az aquaworldben lesz valaki?

Sziasztok!
Most Aquaworldben hölgy vagy pár?
Most Aquaworldben hölgy vagy pár?
Sziasztok, ma esetleg az aquaworldben lesz valaki?

Spiritben ma holnap valakik?
A ceglédi gyógyfürdőbe szokott valaki járni innen?
Sziasztok!
Én esztergomi vagyok sokat járok.
Alapvetően bármelyik nap de nyilván inkább a hétvége akkor túl sokan is vannak.
Az elbujashoz jobb a hétköznap.
Én 41 éves sportos pasi vagyok
Évek óta többségük.
Esetleg rátok írok privatban ha gondoljátok.
Köszönöm (Ez egy válasz Mandras üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 13. hétfő 10:01
Én esztergomi vagyok sokat járok.
Alapvetően bármelyik nap de nyilván inkább a hétvége akkor túl sokan is vannak.
Az elbujashoz jobb a hétköznap.
Én 41 éves sportos pasi vagyok
Évek óta többségük.
Esetleg rátok írok privatban ha gondoljátok.
Köszönöm (Ez egy válasz Mandras üzenetére (2025. 01. 13. hétfő 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szasztok
Melyik nap érdemes Esztegomba menni ha ismerkedni akar az ember a szauna világban?
Melyik nap érdemes Esztegomba menni ha ismerkedni akar az ember a szauna világban?
Mit lehet ott csinálni?
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 23:38

Sziasztok!
Hétfőn Bábolnai termálban szaunázni valaki?
(Textilmentes a szauna, csobbanó)
Hétfőn Bábolnai termálban szaunázni valaki?
(Textilmentes a szauna, csobbanó)
Jon valaki holnap Bukfurdore a szauna vilagba?
Sziasztok! Csütörtök-péntek Hajdúszoboszlón leszünk,ismerkedünk,kalandozunk...
Adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket,privátban jelentkezz!
Adatlapunk szerint keresünk partnert/partnereket,privátban jelentkezz!