Sziasztok!
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
Zala megyében párhoz csatlakoznék hetero férfiként...akár hosszabb távú kapcsolat is lehet......vagy Hévízre látogató párt is meglátogatnék.
Irjatok ha aktuális.
.
Sziasztok!nőnap alkalmából ha a keleti régióban pihentek szivesen csatlakoznék hozzátok! Sportos,ápolt,kulturált,diszkrét férfi vagyok!
Sziasztok! Szombat nőnap! Lepd meg a párod egy masszázs&yoni masszázs kombóval. Értelmes határon belül, nagyon szívesen utazok. Érkezés kb 22-22.30. Amennyiben egy tiszta ápolt potens érett úriemberrel szeretnéd meglepni a párod, aki odaadó, kérlek privátban keress. Köszönöm szépen!
Üdv!Hölgyek illetve párok ha utatok Hévíz környékére esik keressetek fel bátran..kizárólag a hölgy örömére rendelkezésre állok!
Most valaki AquaWorld szauna?
Budapesten vagy környékén ma masszőr?
Idősebb hölgyet keresek,aki élvezi ha masszírozzák…
Privátban írj.
Privátban írj.
Sziasztok!
Kecskemétre ki megy holnap szaunázni?
Kecskemétre ki megy holnap szaunázni?
Demjéni fürdőben hölgy pár?

Sziasztok Március 15-én a Kerekdombi termálfürdőben ismerkednénk az adatlapunk alapján.
na erről nem is tudtam.Majd elmegyek oda is
(Ez egy válasz mallorca üzenetére (2025. 03. 01. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 01. szombat 17:59

Sziasztok!
Visegradi thermal hotel nudista szaunájàt valaki látogatja innen?
Visegradi thermal hotel nudista szaunájàt valaki látogatja innen?
Sziasztok.Holnap Sárváron ismerkednék.
Ezt sokkal inkább tekintsétek szerencsének!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 28. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 12:14

Törölt felhasználó (4601872)

Írtunk nektek, telefonszámot adtunk erre semmi.......
Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Ma este esetleg???
Mi igen .
(Ez egy válasz Kimaradas üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 10:26

Sziasztok!
Tegnapi nap volt valaki Magyarhertelenden szaunázni???
Tegnapi nap volt valaki Magyarhertelenden szaunázni???
Olyan párt keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Békéscsabai aktív férfiként 178/82/49 keresek hozzám hasonló adottságokkal rendelkező uni/passzív férfias partnert. Minőségi együttlétbe, hosszabb távon is benne vagyok. Masszázst is vállalok.
Békéscsabai aktív férfiként 178/82/49 keresek hozzám hasonló adottságokkal rendelkező uni/passzív férfias partnert. Minőségi együttlétbe, hosszabb távon is benne vagyok. Masszázst is vállalok.