Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7216   2025. 04. 08. kedd 07:07
viking1988 viking1988
Én mindig is imádtam a nudista strandokat, intim szaunákat, férfi napozókat stb. Egyszerűen hihetetlenül felizgat meztelenkedni mások előtt. Már többször bedobtam a páromnak hogy ki kellene menni egy nudista strandra. Ő sajnos ebben nincs benne. Hozzáteszem, hogy teljesen nem zárkózik el, mert saját magától dobta be hogy szeretne monokinizni idén. Rettentő büszke a cickóira (lehet is, hatalmas, D kosaras, feszes cickói vannak, ízlésesen nagy mellbimbókkal - és eredeti mellei vannak). Mondta, hogy szereti ha megnézik, és szeretné mások előtt "lobogtatni". Én persze azonnal belementem, rettentően felizgatott már csak a gondolat is. Úgyhogy várjuk a jó időt smile próbáltam ráfűzni a teljes nudizmust, hogy akkor már kipróbálhatná azt is, de azt mondja a punciját nem akarja mindenkinek mutogatni.
#7215   2025. 04. 07. hétfő 22:15
Felhőék Felhőék
Na ennek rugaszkodj neki újból mert nem igazán érthető…
(Ez egy válasz lnori üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 22:11
A fizetős tol tudnak in főzni mert én Azt hittem cska egy van de az tényleg olyan h kukkolnak meg sok a meleg
#7214   2025. 04. 07. hétfő 22:11
lnori lnori
A fizetős tol tudnak in főzni mert én Azt hittem cska egy van de az tényleg olyan h kukkolnak meg sok a meleg
#7213   2025. 04. 07. hétfő 22:10
lnori lnori
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 17:30
Sziasztok!
A nyéki nudi esetén 2 nudiról beszélhetünk. Az egyik a régi bánya tó vadnudi, horgászok, kukkolók, járőrözők. Ez ingyenes. A másik az autópálya műsik oldalán lévő strand, aminek van nudis része. Ez fizetős. Szerintem még zárva van. Melyikről kell több infó?
#7212   2025. 04. 06. vasárnap 21:58
NudistaProgramok NudistaProgramok
Víz még mindig nagyon kit van?
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 08:19
A kotrógépet elvitték, én más változást nem láttam
#7211   2025. 04. 06. vasárnap 20:21
Felhőék Felhőék
Nekünk múlt nyáron volt fedett parkolónk pedig parcellán sátraztunk.
(Ez egy válasz Hoplindi üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 19:09
Ez biztos? Mi sok éves járunk Valaltára, voltunk már apartmanban, illetve parcellán is. Parcellához még sosem ajánlottak fel fedett parkolót. Annyi nem is lenne, mint ahány parcella van. (illetve nagyon nincs is rá szükség.)
#7210   2025. 04. 06. vasárnap 19:09
Hoplindi Hoplindi
Ez biztos? Mi sok éves járunk Valaltára, voltunk már apartmanban, illetve parcellán is. Parcellához még sosem ajánlottak fel fedett parkolót. Annyi nem is lenne, mint ahány parcella van. (illetve nagyon nincs is rá szükség.)
(Ez egy válasz 8pleasure8 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 11:20
Napijeggyel minden további nélkül be tudtok menni. A motort a bejárat melletti parkolóban tudjátok hagyni.
A belépő elsőre húzósnak tűnhet, de ha utána számoltok, hogy máshol mennyi a napágy, napernyő két személyre, akkor majdnem ugyanott vagytok árban. Értékmegőrzőt találtok a bolt bejáratánál.
Valaltát látni és átélni kell.

Mi legelőször úgy voltunk lent, hogy két héttel korábban írtunk a kempingnek, hogy van-e bármilyen szabad szállásuk és találtak nekünk egy 4 éjszakára kibérelhető bungallót.
Természetesen, ha van szállásod, akkor dedikált, általában árnyékolt parkolóhelyet is kapsz mellé.
#7209   2025. 04. 06. vasárnap 08:19
Bz1979 Bz1979
A kotrógépet elvitték, én más változást nem láttam
(Ez egy válasz NudistaProgramok üzenetére (2025. 04. 05. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 05. szombat 22:09
Sziasztok!

Nyéki nudiról van valami infótok? Azt hallottam hogy a kavicskitermelés miatt a part nagy része eltűnt... De minden infó érdekel esetleg van már valaki aki kinézett idén hogy mi a helyzet?
#7208   2025. 04. 05. szombat 22:09
NudistaProgramok NudistaProgramok
Sziasztok!

Nyéki nudiról van valami infótok? Azt hallottam hogy a kavicskitermelés miatt a part nagy része eltűnt... De minden infó érdekel esetleg van már valaki aki kinézett idén hogy mi a helyzet?
(Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 15:00
Sziasztok.
A Nyéki nudi minket is érdekelne, Húsvét után arra leszünk,és meglátogatnánk.
#7207   2025. 04. 03. csütörtök 05:40
Bayernpaar Bayernpaar
Pont a napokban kérdeztem meg tőlük e-mailben. 30€/fő és este 22 óráig maradhattok.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 14:32
Nos a spontenaitás az egy dolog, érthető hogy itt nem működik, de azért nagyon irigylem azokat, akik egy évre előre tudják tervezni a nyaralásaikat... (Motorral tervezünk menni, így a sátrazás csomagok miatt nem igazán opció) Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy napijegyesként strandolni mennyire reális a bejutás Valaltára?
#7206   2025. 04. 03. csütörtök 05:38
Bayernpaar Bayernpaar
Mi az apartmant részesitjük előnyben.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2025. 04. 01. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 11:42
Parcellát vagy apartmant? Tudtommal parcellát nem lehet foglalni, legalábbis pár éve nem lehetett. First come - first serve elv alapján működött, ezt egy jó megoldásnak tartom, habár a kemping mérete miatt az lehet egy challenge is. Ilyenkor jó egy elektromos roller vagy bicikli.
#7205   2025. 04. 02. szerda 20:32
fun4couple102 fun4couple102
Köszi mindenkinek az infókat, sok hasznosat olvastunk tőletek. Ezek szerint ha kíváncsiak vagyunk Valaltára akkor a legjobb egy szállás Rovinjban és onnan napijeggyel menni letesztelni a helyet. B verzió, ha visszamondható szállást foglalunk, akkor figyelgetjük utazás előtt, hátha szabadul fel hely és akkor átnyergelünk arra.
#7204   2025. 04. 02. szerda 11:54
Felhőék Felhőék
Parcelláboz is van fedett parkolóhely, bár sokban lakóautóval vannak így nem mindenki veszi igénybe.
(Ez egy válasz 8pleasure8 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 11:20
Napijeggyel minden további nélkül be tudtok menni. A motort a bejárat melletti parkolóban tudjátok hagyni.
A belépő elsőre húzósnak tűnhet, de ha utána számoltok, hogy máshol mennyi a napágy, napernyő két személyre, akkor majdnem ugyanott vagytok árban. Értékmegőrzőt találtok a bolt bejáratánál.

Mi legelőször úgy voltunk lent, hogy két héttel korábban írtunk a kempingnek, hogy van-e bármilyen szabad szállásuk és találtak nekünk egy 4 éjszakára kibérelhető bungallót.
Természetesen, ha van szállásod, akkor dedikált, általában árnyékolt parkolóhelyet is kapsz mellé.
#7203   2025. 04. 02. szerda 11:20
8pleasure8 8pleasure8

(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos a spontenaitás az egy dolog, érthető hogy itt nem működik, de azért nagyon irigylem azokat, akik egy évre előre tudják tervezni a nyaralásaikat... (Motorral tervezünk menni, így a sátrazás csomagok miatt nem igazán opció) Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy napijegyesként strandolni mennyire reális a bejutás Valaltára?
#7202   2025. 04. 01. kedd 23:28
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Az egy évre előre tervezésről magam is hasonlóan vélekedem.......Viszont a környéken: Rovinj, Rovinjsko Selo azért még eséllyel találtok ilyenkor apartmant, fogható távolságon belül. Ha gyakrabban ránéztek a szállásközvetítő oldalakra, akkor mindig felkerülnek időközben visszamondott szállások is, ezek akár kedvezőbb árakon! A napijegyes megoldás pedig abszolút működik, azzal nyugodtan tervezhettek!
#7201   2025. 04. 01. kedd 21:24
Resonance Resonance
De mit ér ennyire előre tervezni? Például ha épp egy strandolós szabi idejére beáll egy komolyabb hidegfront, akkor nagyjából lőttek a szabinak. Én max. 1-2 héttel az indulás előtt szoktam parcellát foglalni, még így is betehet az időjárás. Ilyenkor vagy eltolom a szabit, vagy más irányt választok. A legjobban azokat a helyeket kedvelem, ahol jó eséllyel találok üres parcellát. Apartman esete viszont teljesen más tészta.

BTW, járt már innen valaki Île du Levant-on? Ha igen, szívesrn olvasnék egy rövid véleményt, akár privát üzenetben is, köszönöm.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 19:46
Sokan mennek szabadságra ugyanabban az időszakban minden évben, egyes országokban/gyáraknál tervezett leállás van, a vállalkozók is könnyebben terveznek előre. De az egyik legnagyobb vendégkör a német, akik 2-3 hétre mennek általában.
#7200   2025. 04. 01. kedd 19:46
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Sokan mennek szabadságra ugyanabban az időszakban minden évben, egyes országokban/gyáraknál tervezett leállás van, a vállalkozók is könnyebben terveznek előre. De az egyik legnagyobb vendégkör a német, akik 2-3 hétre mennek általában.
#7199   2025. 04. 01. kedd 16:18
wbooy80 wbooy80
#7198   2025. 04. 01. kedd 14:32
fun4couple102 fun4couple102
#7197   2025. 04. 01. kedd 11:42
Resonance Resonance
Parcellát vagy apartmant? Tudtommal parcellát nem lehet foglalni, legalábbis pár éve nem lehetett. First come - first serve elv alapján működött, ezt egy jó megoldásnak tartom, habár a kemping mérete miatt az lehet egy challenge is. Ilyenkor jó egy elektromos roller vagy bicikli.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 06:33
Valaltät mi is nézegetjük egy ideje, próbáltuk e-mailben is, de mindig tele vannak. Esetleg nézzétek meg a Solarist Porec-ben. Mi tavaly voltunk ott először és nagyon jó volt, idén is oda megyünk.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7216db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 08. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!