Én mindig is imádtam a nudista strandokat, intim szaunákat, férfi napozókat stb. Egyszerűen hihetetlenül felizgat meztelenkedni mások előtt. Már többször bedobtam a páromnak hogy ki kellene menni egy nudista strandra. Ő sajnos ebben nincs benne. Hozzáteszem, hogy teljesen nem zárkózik el, mert saját magától dobta be hogy szeretne monokinizni idén. Rettentő büszke a cickóira (lehet is, hatalmas, D kosaras, feszes cickói vannak, ízlésesen nagy mellbimbókkal - és eredeti mellei vannak). Mondta, hogy szereti ha megnézik, és szeretné mások előtt "lobogtatni". Én persze azonnal belementem, rettentően felizgatott már csak a gondolat is. Úgyhogy várjuk a jó időt
próbáltam ráfűzni a teljes nudizmust, hogy akkor már kipróbálhatná azt is, de azt mondja a punciját nem akarja mindenkinek mutogatni.

Na ennek rugaszkodj neki újból mert nem igazán érthető…
(Ez egy válasz lnori üzenetére (2025. 04. 07. hétfő 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 07. hétfő 22:11

A fizetős tol tudnak in főzni mert én Azt hittem cska egy van de az tényleg olyan h kukkolnak meg sok a meleg
A fizetős tol tudnak in főzni mert én Azt hittem cska egy van de az tényleg olyan h kukkolnak meg sok a meleg
(Ez egy válasz Csakbisex üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 17:30

Sziasztok!
A nyéki nudi esetén 2 nudiról beszélhetünk. Az egyik a régi bánya tó vadnudi, horgászok, kukkolók, járőrözők. Ez ingyenes. A másik az autópálya műsik oldalán lévő strand, aminek van nudis része. Ez fizetős. Szerintem még zárva van. Melyikről kell több infó?
A nyéki nudi esetén 2 nudiról beszélhetünk. Az egyik a régi bánya tó vadnudi, horgászok, kukkolók, járőrözők. Ez ingyenes. A másik az autópálya műsik oldalán lévő strand, aminek van nudis része. Ez fizetős. Szerintem még zárva van. Melyikről kell több infó?
Víz még mindig nagyon kit van?
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk múlt nyáron volt fedett parkolónk pedig parcellán sátraztunk.
(Ez egy válasz Hoplindi üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 19:09

Ez biztos? Mi sok éves járunk Valaltára, voltunk már apartmanban, illetve parcellán is. Parcellához még sosem ajánlottak fel fedett parkolót. Annyi nem is lenne, mint ahány parcella van. (illetve nagyon nincs is rá szükség.)
Ez biztos? Mi sok éves járunk Valaltára, voltunk már apartmanban, illetve parcellán is. Parcellához még sosem ajánlottak fel fedett parkolót. Annyi nem is lenne, mint ahány parcella van. (illetve nagyon nincs is rá szükség.)
(Ez egy válasz 8pleasure8 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 11:20

Napijeggyel minden további nélkül be tudtok menni. A motort a bejárat melletti parkolóban tudjátok hagyni.
A belépő elsőre húzósnak tűnhet, de ha utána számoltok, hogy máshol mennyi a napágy, napernyő két személyre, akkor majdnem ugyanott vagytok árban. Értékmegőrzőt találtok a bolt bejáratánál.
Valaltát látni és átélni kell.
Mi legelőször úgy voltunk lent, hogy két héttel korábban írtunk a kempingnek, hogy van-e bármilyen szabad szállásuk és találtak nekünk egy 4 éjszakára kibérelhető bungallót.
Természetesen, ha van szállásod, akkor dedikált, általában árnyékolt parkolóhelyet is kapsz mellé.
A belépő elsőre húzósnak tűnhet, de ha utána számoltok, hogy máshol mennyi a napágy, napernyő két személyre, akkor majdnem ugyanott vagytok árban. Értékmegőrzőt találtok a bolt bejáratánál.
Mi legelőször úgy voltunk lent, hogy két héttel korábban írtunk a kempingnek, hogy van-e bármilyen szabad szállásuk és találtak nekünk egy 4 éjszakára kibérelhető bungallót.
Természetesen, ha van szállásod, akkor dedikált, általában árnyékolt parkolóhelyet is kapsz mellé.
A kotrógépet elvitték, én más változást nem láttam
(Ez egy válasz NudistaProgramok üzenetére (2025. 04. 05. szombat 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 05. szombat 22:09

Sziasztok!
Nyéki nudiról van valami infótok? Azt hallottam hogy a kavicskitermelés miatt a part nagy része eltűnt... De minden infó érdekel esetleg van már valaki aki kinézett idén hogy mi a helyzet?
Nyéki nudiról van valami infótok? Azt hallottam hogy a kavicskitermelés miatt a part nagy része eltűnt... De minden infó érdekel esetleg van már valaki aki kinézett idén hogy mi a helyzet?
Sziasztok!
Nyéki nudiról van valami infótok? Azt hallottam hogy a kavicskitermelés miatt a part nagy része eltűnt... De minden infó érdekel esetleg van már valaki aki kinézett idén hogy mi a helyzet? (Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 15:00
Nyéki nudiról van valami infótok? Azt hallottam hogy a kavicskitermelés miatt a part nagy része eltűnt... De minden infó érdekel esetleg van már valaki aki kinézett idén hogy mi a helyzet? (Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
A Nyéki nudi minket is érdekelne, Húsvét után arra leszünk,és meglátogatnánk.
A Nyéki nudi minket is érdekelne, Húsvét után arra leszünk,és meglátogatnánk.
Pont a napokban kérdeztem meg tőlük e-mailben. 30€/fő és este 22 óráig maradhattok.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 14:32

Nos a spontenaitás az egy dolog, érthető hogy itt nem működik, de azért nagyon irigylem azokat, akik egy évre előre tudják tervezni a nyaralásaikat... (Motorral tervezünk menni, így a sátrazás csomagok miatt nem igazán opció) Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy napijegyesként strandolni mennyire reális a bejutás Valaltára?
Mi az apartmant részesitjük előnyben.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2025. 04. 01. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 11:42

Parcellát vagy apartmant? Tudtommal parcellát nem lehet foglalni, legalábbis pár éve nem lehetett. First come - first serve elv alapján működött, ezt egy jó megoldásnak tartom, habár a kemping mérete miatt az lehet egy challenge is. Ilyenkor jó egy elektromos roller vagy bicikli.
Köszi mindenkinek az infókat, sok hasznosat olvastunk tőletek. Ezek szerint ha kíváncsiak vagyunk Valaltára akkor a legjobb egy szállás Rovinjban és onnan napijeggyel menni letesztelni a helyet. B verzió, ha visszamondható szállást foglalunk, akkor figyelgetjük utazás előtt, hátha szabadul fel hely és akkor átnyergelünk arra.
Parcelláboz is van fedett parkolóhely, bár sokban lakóautóval vannak így nem mindenki veszi igénybe.
(Ez egy válasz 8pleasure8 üzenetére (2025. 04. 02. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 11:20

Napijeggyel minden további nélkül be tudtok menni. A motort a bejárat melletti parkolóban tudjátok hagyni.
Természetesen, ha van szállásod, akkor dedikált, általában árnyékolt parkolóhelyet is kapsz mellé. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen, ha van szállásod, akkor dedikált, általában árnyékolt parkolóhelyet is kapsz mellé. (Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Nos a spontenaitás az egy dolog, érthető hogy itt nem működik, de azért nagyon irigylem azokat, akik egy évre előre tudják tervezni a nyaralásaikat... (Motorral tervezünk menni, így a sátrazás csomagok miatt nem igazán opció) Arról esetleg van valakinek tapasztalata, hogy napijegyesként strandolni mennyire reális a bejutás Valaltára?
Az egy évre előre tervezésről magam is hasonlóan vélekedem.......Viszont a környéken: Rovinj, Rovinjsko Selo azért még eséllyel találtok ilyenkor apartmant, fogható távolságon belül. Ha gyakrabban ránéztek a szállásközvetítő oldalakra, akkor mindig felkerülnek időközben visszamondott szállások is, ezek akár kedvezőbb árakon! A napijegyes megoldás pedig abszolút működik, azzal nyugodtan tervezhettek!
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

De mit ér ennyire előre tervezni? Például ha épp egy strandolós szabi idejére beáll egy komolyabb hidegfront, akkor nagyjából lőttek a szabinak. Én max. 1-2 héttel az indulás előtt szoktam parcellát foglalni, még így is betehet az időjárás. Ilyenkor vagy eltolom a szabit, vagy más irányt választok. A legjobban azokat a helyeket kedvelem, ahol jó eséllyel találok üres parcellát. Apartman esete viszont teljesen más tészta.
BTW, járt már innen valaki Île du Levant-on? Ha igen, szívesrn olvasnék egy rövid véleményt, akár privát üzenetben is, köszönöm. (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 19:46
BTW, járt már innen valaki Île du Levant-on? Ha igen, szívesrn olvasnék egy rövid véleményt, akár privát üzenetben is, köszönöm. (Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokan mennek szabadságra ugyanabban az időszakban minden évben, egyes országokban/gyáraknál tervezett leállás van, a vállalkozók is könnyebben terveznek előre. De az egyik legnagyobb vendégkör a német, akik 2-3 hétre mennek általában.
Sokan mennek szabadságra ugyanabban az időszakban minden évben, egyes országokban/gyáraknál tervezett leállás van, a vállalkozók is könnyebben terveznek előre. De az egyik legnagyobb vendégkör a német, akik 2-3 hétre mennek általában.

És talán idén is lesz.
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2025. 03. 23. vasárnap 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Parcellát vagy apartmant? Tudtommal parcellát nem lehet foglalni, legalábbis pár éve nem lehetett. First come - first serve elv alapján működött, ezt egy jó megoldásnak tartom, habár a kemping mérete miatt az lehet egy challenge is. Ilyenkor jó egy elektromos roller vagy bicikli.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 06:33

Valaltät mi is nézegetjük egy ideje, próbáltuk e-mailben is, de mindig tele vannak. Esetleg nézzétek meg a Solarist Porec-ben. Mi tavaly voltunk ott először és nagyon jó volt, idén is oda megyünk.