Sziasztok!
Eger és környékén ismertek olyan fürdőt, wellnesst ahol lehet meztelenkedni?
Esetleg az Imola?
(Szalóki szaunát ismerjük.)
Eger és környékén ismertek olyan fürdőt, wellnesst ahol lehet meztelenkedni?
Esetleg az Imola?
(Szalóki szaunát ismerjük.)
Pár hete voltam a tarcsafürdői Avitában, a szaunás topikban írtam róla, de bemásolom ide is:
Amit a többiek írtak, igaz: valóban más szint egy magyar szaunához viszonyítva. Belül van öt helység (gőz, szaunák), egy kis medence és egy Kneipp-medence. A kinti kertrészen több szauna is van, itt tartják a felöntéseket is. És van egy nagyobb melegvizes medence, ahol élményelemek vannak. Egy régebbi kommentnél szerepelt, hogy a felöntések zene nélküliek. Ez mára megváltozott, mindegyiknél volt zene, de nyugodt stílusú és normál hangerővel.
Természetesen fürdőruha nélküli terület, a nyugati szokásokhoz híven szinte mindenki meztelenül használja (a külső terekben is sokan törölköző nélkül mászkáltak).
Bár a belépő nem olcsó (persze magyar árszínvonalhoz mérve), mégse gondoltam egy pillanatig sem, hogy sokat fizettem ezért a délutánért. A nagy terület miatt nem volt olyan érzésem, hogy zsúfolt lenne a hely, pedig nem voltak kevesen. Itthon Sárvárra jártam sokat, ott többször volt "heringparty" feeling.
Szóval, aki akar egy magas szintű szaunát, az látogasson el ide!
Amit a többiek írtak, igaz: valóban más szint egy magyar szaunához viszonyítva. Belül van öt helység (gőz, szaunák), egy kis medence és egy Kneipp-medence. A kinti kertrészen több szauna is van, itt tartják a felöntéseket is. És van egy nagyobb melegvizes medence, ahol élményelemek vannak. Egy régebbi kommentnél szerepelt, hogy a felöntések zene nélküliek. Ez mára megváltozott, mindegyiknél volt zene, de nyugodt stílusú és normál hangerővel.
Természetesen fürdőruha nélküli terület, a nyugati szokásokhoz híven szinte mindenki meztelenül használja (a külső terekben is sokan törölköző nélkül mászkáltak).
Bár a belépő nem olcsó (persze magyar árszínvonalhoz mérve), mégse gondoltam egy pillanatig sem, hogy sokat fizettem ezért a délutánért. A nagy terület miatt nem volt olyan érzésem, hogy zsúfolt lenne a hely, pedig nem voltak kevesen. Itthon Sárvárra jártam sokat, ott többször volt "heringparty" feeling.
Szóval, aki akar egy magas szintű szaunát, az látogasson el ide!
Shiraz hotelről vélemény ? Vannak bújós helyek naturista fürdéssel illetve ismerkedésre lehetőség? Köszi
Mindehol lehet ismerkedni, de ha valami incidens van senki se lepődjön meg ha kitessékelik őket és utána oda többet nem jöhet. Nem érdemes ezzel játszani. Figyelnek is erre Szentesen például.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 08. péntek 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4760283)
2024. 11. 08. péntek 17:07
Minket nem zavarna ha valaki diszkréten odajönne hozzánk.
Az se baj ha èppen merevedése van.Termèszetes dolog.Csak ne kezdje el előttünk húzogatni.Amit egyèbkènt is tilos.
Mondjuk èn előtte lehűtenèm magam.
Viszont vannak fèlrevonulásra is alkalmas rejtett (nem is annyira rejtett) helyek.Amiket mások használnak is.
De nem árt vigyázni!Gyerekek is járnak.
Mondju
Legfeljebb nemet mondok.
Az se baj ha èppen merevedése van.Termèszetes dolog.Csak ne kezdje el előttünk húzogatni.Amit egyèbkènt is tilos.
Viszont vannak fèlrevonulásra is alkalmas rejtett (nem is annyira rejtett) helyek.Amiket mások használnak is.
Mondju
Legfeljebb nemet mondok.
Ismerkedés bárhol lehet. Ismerkedés, szimpátia folytatása, eredménye egy sikeres partner találat. ... de az illem, figyelem, etika, szabályok, viselkedés pont a naturista világban kiemelt és fontos szempont.
Minket nem zavarna ha valaki diszkréten odajönne hozzánk.
Mondju
Legfeljebb nemet mondok. (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondju
Legfeljebb nemet mondok. (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Célirányosan gondoltam.
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2024. 11. 08. péntek 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 10:20
Miért ne lehetne?
Egy sima ruhás szaunában is lehet ismerkedni vagy strandon is.
Egy sima ruhás szaunában is lehet ismerkedni vagy strandon is.
Miért ne lehetne?
Egy sima ruhás szaunában is lehet ismerkedni vagy strandon is. (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy sima ruhás szaunában is lehet ismerkedni vagy strandon is. (Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 11. 08. péntek 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 08. péntek 05:21
Sziasztok! Rakerdezek, mert izgatja a fantaziankat, hogy a szentesi naturista hetvegeken lehet-e, szabad-e ismerkedni? Tudom, tudom, a naturizmus nem errol szól, de azert megiscsak megnézik egymást az emberek…
És mit szeretnél látni?
(Ez egy válasz felesegem2020 üzenetére (2024. 10. 15. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 20:30
Sziasztok. Kérlek javasoljatok Ausztriába egy jo nudista szauna/spa t. Fontos hogy sokan legyenek es lehessen látni... koszi.
Sziasztok! Rakerdezek, mert izgatja a fantaziankat, hogy a szentesi naturista hetvegeken lehet-e, szabad-e ismerkedni? Tudom, tudom, a naturizmus nem errol szól, de azert megiscsak megnézik egymást az emberek…
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2024. 09. 26. csütörtök 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Tarcsafürdő: Avita. Itt voltunk, szuper hely!
(Ez egy válasz felesegem2020 üzenetére (2024. 10. 15. kedd 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 15. kedd 20:30
Sziasztok. Kérlek javasoljatok Ausztriába egy jo nudista szauna/spa t. Fontos hogy sokan legyenek es lehessen látni... koszi.
Sziasztok! Igy hogy véget ért a strandszezon, milyen alternativákat javasoltok nudizásra? Elsősorban Budapest környékén?
Nem. Október 26-án. 3 hetente van.
(Ez egy válasz bambuszliget üzenetére (2024. 10. 09. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 09. szerda 06:29
Helló! Erről sajnos lemaradtunk. Két hét múlva lesz a következő?
Ráckevén újra vannak szerdánként is textilmentes szaunaestek 8-tól éjfélig!
Szállás is van jeggyel együtt, ami 10k/fő. De úgy látom 4 fő a minimum, azaz swingerek előnyben
Szállás is van jeggyel együtt, ami 10k/fő. De úgy látom 4 fő a minimum, azaz swingerek előnyben
Helló! Erről sajnos lemaradtunk. Két hét múlva lesz a következő?
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 04:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ballószög, szombaton Naturista est.
(Ez egy válasz CupluCJSW üzenetére (2024. 10. 02. szerda 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja, én azt hittem, hogy a szarvas valami másokat jelent.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 17:39
Miről meséljek? 3 szarvas volt egymás mellett a parkolóba, ahogy a lámpafényben megláttuk őket, egy pillanat alatt eltűntek. Nem dugtak, nem kell egyből rosszra gondolni....
Sziasztok. Jövőhét csütörtökre Miskolc és környékén tudnátok ajánlani jó kis helyet egy kis meztelenkedésre,exhibicionizmusra?
Meztelen furdozesre lehetoseg hetvegen valahol?