Berenyben, ma már igazi strandidő volt
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Van Hévízen, a 2-es zsilipnél.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 06:28

Hát igen, jó lenne ha lenne egy igazi swinger beach ahol nem érnek meglepetések

Hát igen, jó lenne ha lenne egy igazi swinger beach ahol nem érnek meglepetések
(Ez egy válasz harmincasparocska1 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 16:25

Sziasztok! Érdeklődnénk,hogy szerveznek e vagy valaki szervez e valahol olyan zárt körű medencés nudibulit ahol párok vannak és ha megkívánjuk egymást a párommal akkor senkit nem zavar ha úgymond ,,egymásnak esünk''!? Egy dolog még velünk kapcsolatban az,hogy mi a párcserét nem preferáljuk,de persze nem zavar bennünket ha mások ezt az életmódot folytatják! Bocsánat ha rosszul fejeztem ki magam és netán valakit megbántottam! Amúgy egy Fiatalos 36/37 éves házaspár vagyunk! Szeretünk ismerkedni,barátkozni,bulizni is ha tehetjük és persze nagyon szeretjük egymást! Köszönöm előre is az infókat és a tippeket!
Gardony
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 15:08
Törölt felhasználó (4286452)

Hali! Agárdra jár valaki? Vélemény,
Szia! Balra érdemes. Vasárnap voltam én is,sajna egyedül.
(Ez egy válasz Kom45 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 10:03

Ott a kis föld út kettéágazik? Merre érdemes indulni? Mondjuk eddig ahányszor lementem mindig csak horgászok voltak mindkét ágon.
Sziasztok!
Van aki az Ányási Tiszai strandra jár? :-)
Van aki az Ányási Tiszai strandra jár? :-)
Hali! Agárdra jár valaki? Vélemény,
Pedig van
(Ez egy válasz coldblueeyes üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 13:50

Nincs.
De a kifolyó csatorna mentén szoktak lenni változó helyeken..
De a kifolyó csatorna mentén szoktak lenni változó helyeken..
Ott a kis föld út kettéágazik? Merre érdemes indulni? Mondjuk eddig ahányszor lementem mindig csak horgászok voltak mindkét ágon.
(Ez egy válasz akotel üzenetére (2023. 07. 29. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Átlagosnak tünik,zsúfoltság nem volt.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 08. 11. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, köszi a jelentést! A kemping telítettsége milyen?
(Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2023. 08. 11. péntek 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 13:39

Berény most:Az idő lassan kialakult,süt a nap.Még nincsenek sokan,van hely a körmólón is.A viz hőmérsékletén erződik az elmúlt napok hűvössége.A büfében,etteremben vannak valtozasok,Rolival találkoztunk.Szep kartya működik.
Berény most:Az idő lassan kialakult,süt a nap.Még nincsenek sokan,van hely a körmólón is.A viz hőmérsékletén erződik az elmúlt napok hűvössége.A büfében,etteremben vannak valtozasok,Rolival találkoztunk.Szep kartya működik.
Sziasztok!
Az olaszországi Rimini naturista strandjáról van valakinek információja, esetleg tapasztalata?
Az olaszországi Rimini naturista strandjáról van valakinek információja, esetleg tapasztalata?
Ezek az idők elmúltak.. visszasírjuk őket. Mindig voltak "gusztustalankodók", nem erre gondolok, de voltak olyan pillanatok, amiket jó volt megélni. Most, kb. 2 éve a feleségem nem is hajlandó kijönni már.
(Ez egy válasz PetiAnett üzenetére (2019. 08. 06. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 06. kedd 23:18

Rendszeresen járunk Gárdonyba nudizni. Igen, kedvünk szerint szoktunk játszadozni is. Tegnap ritka jó élményben volt részünk: Egy kóborló sem gusztustalankodott mellettünk, nem hokiztak 3 méterre tőlünk. Néhány pár volt és sok fiú, de mindenki kulturáltan konstatálta, hogy szerelmeskedünk. És ennyi!! Nagyon köszönjük, hogy így álltak hozzá! Fiúk, nyugodtan példát lehet venni ezekről a strandoló nudistákról! Higgyétek el, hogy a párom nem izgul fel attól, ha ismeretlenek verik mellette 3 méterrel. Volt már, hogy vettünk be kulturált férfit harmadiknak
. Mondjuk nem volt nálunk 20 évvel idősebb, diplomás volt, ápolt és kommunikatív. Péter.

Sziasztok, valaki jelenleg a berényi kempingben? Egy rövid visszajelzést az időjárásról, a telítettségről előre megköszönök.
Ez érdekelne minket is.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
101 es kilométer kőnél a dunán gönyü és ács között
(Ez egy válasz Kom45 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 07:08

Sziasztok! Komárom környékén keresnék nudista helyet a Duna parton , ahová el tudnám csalni a páromat. Azt tudom , hogy a szlovák oldalon Harcsásnál van ilyen rész , de ezenkívül ha tud vki ilyen helyet esetleg a magyar oldalon ,megírhatná, köszönöm

Sziasztok! Komarno/Harcsás nudista strand még létezik? Esetleg egyéb hasonlót tudtok ajánlani Győr környékén?
Igen létezik.Van face csoport is.
(Ez egy válasz hairmania81 üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 13:24

Sziasztok,
Komárom, Komárno környékén merre van nudista strand?
És milyen?
Komárom, Komárno környékén merre van nudista strand?
És milyen?
Sziasztok! Érdeklődnénk,hogy szerveznek e vagy valaki szervez e valahol olyan zárt körű medencés nudibulit ahol párok vannak és ha megkívánjuk egymást a párommal akkor senkit nem zavar ha úgymond ,,egymásnak esünk''!? Egy dolog még velünk kapcsolatban az,hogy mi a párcserét nem preferáljuk,de persze nem zavar bennünket ha mások ezt az életmódot folytatják! Bocsánat ha rosszul fejeztem ki magam és netán valakit megbántottam! Amúgy egy Fiatalos 36/37 éves házaspár vagyunk! Szeretünk ismerkedni,barátkozni,bulizni is ha tehetjük és persze nagyon szeretjük egymást! Köszönöm előre is az infókat és a tippeket!