Egy nyugis felnőtt napozó. Jó ötlet.
Minket érdekelne
Akkor a balcsi eszek parton nincs semmi nudi hely?
Mi lesz akali ál? Sima strand majd?
Mi lesz akali ál? Sima strand majd?
A Rábán szoktak. Mi inkább a Balatont választjuk.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Vas megyében tudtok valahol nudista strandot ?
Ma jó volt a víz Balatonberényben, és elég sokan is voltak
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 18:01
Törölt felhasználó (4355952)

sziasztok,
érdekelne, hogy konkrétan Pécsen vagy Baranya megyében tudtok e olyan helyet, ahol lehet nudizni. Nem feltétlenül szükséges publikus nudista strand, elég ha ketten tudunk a párommal kicsit nudizni a természetben. Vagy esetleg tapasztalatokat/ötleteket is várok arra az esetre, ha valamelyikőtöknek hasonló hajlama van/volt, de panelban lakik és kicsit meztelenkedne, de nem feltétlenül menne hasonlóan meztelen emberek közé.
Előre is köszönöm!
érdekelne, hogy konkrétan Pécsen vagy Baranya megyében tudtok e olyan helyet, ahol lehet nudizni. Nem feltétlenül szükséges publikus nudista strand, elég ha ketten tudunk a párommal kicsit nudizni a természetben. Vagy esetleg tapasztalatokat/ötleteket is várok arra az esetre, ha valamelyikőtöknek hasonló hajlama van/volt, de panelban lakik és kicsit meztelenkedne, de nem feltétlenül menne hasonlóan meztelen emberek közé.
Előre is köszönöm!
Tudtok ajánlani jó helyet Esztergom környékén?
Kell lennie más oknak is, mert közel hatmillió embernek van védettségi kártyája.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 06. 27. vasárnap 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 27. vasárnap 08:49

A vip kártya. Délegy fogad strandolólat ha jól olvasom és vannak is! Nagyon struccosan kell gondolkodni, hogy ne lássuk. Észre kell venni, ezzel a kereskedőket szivatják jobban, Én-Mi megvagyunk ezek a helyek nélkül is.
sziasztok,
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Ez minket is érdekelne.
Jánd tiszapart valaki?
Gàrdonyba èrkezek.vki ott van?
A vip kártya. Délegy fogad strandolólat ha jól olvasom és vannak is! Nagyon struccosan kell gondolkodni, hogy ne lássuk. Észre kell venni, ezzel a kereskedőket szivatják jobban, Én-Mi megvagyunk ezek a helyek nélkül is.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2021. 06. 24. csütörtök 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 24. csütörtök 00:38

Mi lehet az oka annak, hogy kevesen vannak? Pedig sem hotelszobát a környéken, sem mobilhome-t a kempingben nem lehet foglalni, mert nincs üres...
Sziasztok!
Valaltáról szeretnék pár infot. E-mailen érdeklődtem már náluk, de valahogy szelektív a hozzáállásuk, 3 kérdésből egyre sikerül válaszolniuk, így döcögve haladunk
Mobilházunk lesz: azt olvastuk, hogy 10:00-ig kell kijelentkezni - de van-e lehetőség még maradni csak strandolni (napijegy?)
A strandon szükség van-e fürdőcipőre?
Az éttermekről pár alapinfo van az oldalon, étlap már nincs, így nem tudjuk a választékot, árfekvést.
A házirend tiltja a búvárkodást a strandon, de a csajok szeretnek sznorkelezni - van erre lehetőség, melyik részen?
Idei kérdés - vizi "vidámpark", csúszda üzemelnek?
De bármi infot szívesen veszünk
Valaltáról szeretnék pár infot. E-mailen érdeklődtem már náluk, de valahogy szelektív a hozzáállásuk, 3 kérdésből egyre sikerül válaszolniuk, így döcögve haladunk

Mobilházunk lesz: azt olvastuk, hogy 10:00-ig kell kijelentkezni - de van-e lehetőség még maradni csak strandolni (napijegy?)
A strandon szükség van-e fürdőcipőre?
Az éttermekről pár alapinfo van az oldalon, étlap már nincs, így nem tudjuk a választékot, árfekvést.
A házirend tiltja a búvárkodást a strandon, de a csajok szeretnek sznorkelezni - van erre lehetőség, melyik részen?
Idei kérdés - vizi "vidámpark", csúszda üzemelnek?
De bármi infot szívesen veszünk

A Kifolyónál. Többest sajnos én sem tudok.
(Ez egy válasz wanderer333 üzenetére (2021. 06. 26. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 26. szombat 15:44

Sziasztok en a rev-komaromi Harcsas nudirol erdeklodnek, sokan jarnak le ? Vannak szunyogok stb. Utoljara tavaly nyaron jartam ott.
Keszthely felől 75 ös út, utána 50 méter múlva jobbra egy major felé vezet az út. Itt a legelső lehetőségnél jobbra, nem kell elmenni a majorig... Utána balra, aztán vashíd jobbról, ott is balra kell tartani, és hamarosan ott van a zsilip.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2021. 06. 26. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol van ott nudi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 23. szerda 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 23. szerda 07:03
Törölt felhasználó (4521942)

Sziasztok! a Hévízi nudiról tud nekem infókat adni valaki?
Sziasztok en a rev-komaromi Harcsas nudirol erdeklodnek, sokan jarnak le ? Vannak szunyogok stb. Utoljara tavaly nyaron jartam ott.
Lejöttem.Parkoló szinte üres