Sziasztok
Többen írtatok, hogy mentek/voltatok a Rovinj melletti Punta Krizen. Milyen ott mostanában a biztonság?
Tavaly pont akkor loptak el egy magyar párnak mindenét, amikor ott jártunk.
Remélem az idén már nincsenek ilyenek, mert lehet hogy mi is kinéznénk oda a nyaralásunk alatt.
Többen írtatok, hogy mentek/voltatok a Rovinj melletti Punta Krizen. Milyen ott mostanában a biztonság?
Tavaly pont akkor loptak el egy magyar párnak mindenét, amikor ott jártunk.
Remélem az idén már nincsenek ilyenek, mert lehet hogy mi is kinéznénk oda a nyaralásunk alatt.
Igen igy van! A cuccodat órákra otthagyatod,jó a társaság 8 éve járunk oda!!!
(Ez egy válasz guli1 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 15:04
Sziasztok!
Tegnap egy jó napot sikerült eltölteni a B.akaliban a Levendula camping és strandon. Igényes ,tiszta, kultúrált hely.Ajánlom mindenkinek!
Tegnap egy jó napot sikerült eltölteni a B.akaliban a Levendula camping és strandon. Igényes ,tiszta, kultúrált hely.Ajánlom mindenkinek!
Holnap nudizni valaki? Bp. és kke. Autóm van.
Szia!
Este fele történt 19 órakkor, táskát loptak el, benne levő értékekkel, az okozott kár meghaladja 250 ezer Ft-ot. nyomozás indult, rendszeres rendőri ellenőrzést ígértek. Mindenkinek felhívom a figyelmét a tolvaj nem fog leállni, LOPNI fog továbbra is. Aki nem akarja, hogy meglopják, kerülje el a helyet. Nyékládháza Debreceni tó tolvajok paradicsoma lett.
Este fele történt 19 órakkor, táskát loptak el, benne levő értékekkel, az okozott kár meghaladja 250 ezer Ft-ot. nyomozás indult, rendszeres rendőri ellenőrzést ígértek. Mindenkinek felhívom a figyelmét a tolvaj nem fog leállni, LOPNI fog továbbra is. Aki nem akarja, hogy meglopják, kerülje el a helyet. Nyékládháza Debreceni tó tolvajok paradicsoma lett.
Sziasztok!
Berényben szuper idö!
Kedd-től Jövő hétfő du.-ig 1 hét Rovinj - Punta kriz swinger beach !!!
Magyar, helyes, középkorú, formás,értelmes pasikat várunk párommal,
jó kis közös masztizásokhoz.
Ha tudsz csábítani, udvarolni, akár több is lehet a szálláson.
Magyar, helyes, középkorú, formás,értelmes pasikat várunk párommal,
jó kis közös masztizásokhoz.
Ha tudsz csábítani, udvarolni, akár több is lehet a szálláson.
Mecsek oldal.Mandulás. Bár,ott nincsen folyó víz,de az eldugott helyeken minden(!) lehet! Anno mi is oda jártunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3202742)
2018. 07. 29. vasárnap 18:09
Sziasztok! Holnaptól Pécsen nyaralunk és érdekelne van-e ott a környéken nudizásra alkalmas hely? Autónk nincsen így jó lenne ha gyalogosan is megtudnánk közelíteni?
1től 1000 ig
(Ez egy válasz swinger79 üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma voltam kint,kellemes hely
(Ez egy válasz Nudisrác üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnaptól Pécsen nyaralunk és érdekelne van-e ott a környéken nudizásra alkalmas hely? Autónk nincsen így jó lenne ha gyalogosan is megtudnánk közelíteni?
Ma Délegyházán, esetleg 30as pár? Akikkel ismerkedni lehet.
Az a jó hogy nem sokan,...- még kevesen ismeri....- én imádom a csendet és a nyugalmat....- azért megyek oda,...- meg a meztelenség lehetőségéért....
(Ez egy válasz swinger79 üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Néhány hete Szegeden én is kipróbáltam, mert kíváncsi voltam, hogy milyen érzés. Mondjuk először nem vetkőztem le meztelenre, hanem az alsót még fennhagytam, de kis idő elteltével lekerült az is. Mit mondjak, először szokatlan volt, de egy idő után eléggé felszabadultnak éreztem magam és kifejezetten jó érzés volt, ahogy a Nap sugarai simogatták a meztelen testemet.
Szia!Mennyien szoktak lenni a nudizok?
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 07. 28. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Délután megyünk Gárdonyba. Lesz ott még valaki?Berény itt van a közelben, de ott még nem voltunk Gárdonyba meg jó volt nagyon.....
Hahó !
Abda érdekelne minket (Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Abda érdekelne minket (Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Aánlom Abdát. Azoknak is jó, akik el szeretének bújni
(Ez egy válasz édesélet76 üzenetére (2018. 07. 28. szombat 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Jön valaki holnap a Hévízi kifolyóhoz napozni....nudizni….???
Köszi, itt vagyunk, tényleg jó hely. Holnap Sziksósfürdőt látogatják meg.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 07. 28. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 28. szombat 16:11
Sziasztok....! Balatonberényi nudit ajánlanám,...- normális, tiszta,...jól felszerelt, - én is járok oda....