KRK sziget helyzet jelentés.
Egy hetet töltöttünk a szigeten, csak FKK-ás strandokat látogattunk ezekről tudok beszámolni. KRK kemping FKK része első vasárnap… elég sokan voltak, a víz nagyon meleg, és amire nem számítottunk megjelent a víz tetején világos barna moszat. A part közelében kb 20-30 méteres sávban, nagyon gusztustalan volt, ez még hétfőn is ott lebegett. A hétfőn nagyon kevesen voltak, és végre nem volt visítós gyerek. Mindenki napozott és semmi erotika nagyon fagyott hangulat.
Punat Konoba kemping. Mi igazából a kemping város felőli részen voltunk, igazi magány. Itt nem zavart senki, a víz tiszta, és meleg. Hétvégén nagyon sok fiatal pár jár ki, akik csak 1-2 órára jönnek le keresnek egy magányos öblöt és gyakorolják a káma szutrát, nyíltan.
Stara Baska, Zala beach után az erőműnél csodálatos part fürdőruhások és pucérok vegyesen, de ahogy telt az idő úgy vetkőzött le mindenki. Szex, erotika nincs, kevesen voltak.
Valalta: voltak, de nem volt tömeg, a víz meleg és tiszta, nem volt benne medúza. Olyan mint régen, hogy volt olyan rész ahol volt erotika (punci, és farok napoztatás… közben matatás egy-egy puszi, dugás a vízben, orál a hullámtörőn) nincs. Kerékpáros sárga pólós felvigyázók sincsennek.
A boltokban az árak nem változtak, ennyi volt tavaly is grill csirke és a sör (23/19 2 liter), sajnos most egy kunáért sokkal többet kell adni forintban mint tavaly.
Egy hetet töltöttünk a szigeten, csak FKK-ás strandokat látogattunk ezekről tudok beszámolni. KRK kemping FKK része első vasárnap… elég sokan voltak, a víz nagyon meleg, és amire nem számítottunk megjelent a víz tetején világos barna moszat. A part közelében kb 20-30 méteres sávban, nagyon gusztustalan volt, ez még hétfőn is ott lebegett. A hétfőn nagyon kevesen voltak, és végre nem volt visítós gyerek. Mindenki napozott és semmi erotika nagyon fagyott hangulat.
Punat Konoba kemping. Mi igazából a kemping város felőli részen voltunk, igazi magány. Itt nem zavart senki, a víz tiszta, és meleg. Hétvégén nagyon sok fiatal pár jár ki, akik csak 1-2 órára jönnek le keresnek egy magányos öblöt és gyakorolják a káma szutrát, nyíltan.
Stara Baska, Zala beach után az erőműnél csodálatos part fürdőruhások és pucérok vegyesen, de ahogy telt az idő úgy vetkőzött le mindenki. Szex, erotika nincs, kevesen voltak.
Valalta: voltak, de nem volt tömeg, a víz meleg és tiszta, nem volt benne medúza. Olyan mint régen, hogy volt olyan rész ahol volt erotika (punci, és farok napoztatás… közben matatás egy-egy puszi, dugás a vízben, orál a hullámtörőn) nincs. Kerékpáros sárga pólós felvigyázók sincsennek.
A boltokban az árak nem változtak, ennyi volt tavaly is grill csirke és a sör (23/19 2 liter), sajnos most egy kunáért sokkal többet kell adni forintban mint tavaly.
Remélem is, hogy nem gondol itt senki ilyesmire. Nagyon megtudlak érteni mennyire dühítő, ha egész héten hőség van és dolgozni kell. Utána jön a szabi és elromlik az idő, de mindenre van megoldás. Ti is feltaláltátok magatokat mert a tapolcai tavasbarlang szuper program. Főleg, ha utána bejárják a Te kis barlangocskádat is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4071152)
2021. 07. 05. hétfő 09:12
Ugye nem gondolja senki it, hogy 1 hét szabit kiveszünk, és egy kis eső miatt visszafordulunk?! Mobilházban lakunk, csak csepegett tegnap, azóta sem esett, jelenleg erős szél fúj. Irány Tapolca, tavasbarlang... Reméljük a barlangban nem fog esni.
Ugye nem gondolja senki it, hogy 1 hét szabit kiveszünk, és egy kis eső miatt visszafordulunk?! Mobilházban lakunk, csak csepegett tegnap, azóta sem esett, jelenleg erős szél fúj. Irány Tapolca, tavasbarlang... Reméljük a barlangban nem fog esni.
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 05. hétfő 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
A jó indulati infót nem mindig köszönik meg,...Jártam már én is így, mikor a kettes zsilp után érdeklődtek nálam és segítettem....
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 20:59
Én már nem irok ki semmi infot, mert a reggeli időjárás infóm miatt, kaptam egy pártól megkaptam hogy őket nem érdekli és biztos irigykedek hogy ők mehetnek...
A fórumba írtam, és privátban is hogy időben észre vedd...ennyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4071152)
2021. 07. 04. vasárnap 21:19
Nem pont így volt! Az időjárás az "időképen" van fenn. Privátban írtad, nem a fórumra! És ezt most fejezd be, senki nem kíváncsi a siránkozásodra...
Jó reggelt!
Ma vki gàrdonyba?
Ma vki gàrdonyba?
Nem kedvezett az idő ma Berényben sajnos.
Nem pont így volt! Az időjárás az "időképen" van fenn. Privátban írtad, nem a fórumra! És ezt most fejezd be, senki nem kíváncsi a siránkozásodra...
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én már nem irok ki semmi infot, mert a reggeli időjárás infóm miatt, kaptam egy pártól megkaptam hogy őket nem érdekli és biztos irigykedek hogy ők mehetnek...
Nekünk is jól jön egy hiteles időjárás jelentés valós időben.
Azt hittem azért van a fórum hogy infót, osszunk meg egymással, segítő szándék volt
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, ez a legalja!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen megközelithető a 71 felöl
Kb munka idő után járnak gatyások (Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb munka idő után járnak gatyások (Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 14:48
ez a Hévizi kifolyó 2. zsilip autóval is megközelíthető? Milyen időszakokban nem járnak "gatyások" ?
Igen, azt is néztük. Augusztus végén fogunk arra csavarogmi. Akkor ott tervezünk tölzeni egy éjszakát is.
Köszönjük! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük! (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4165702)
2021. 07. 04. vasárnap 20:09
Mindszentèl ,van egy nudista nomàd camping. Ànyàs a neve ,ha beütöd a googlèba kidobja az infokat. Mi voltunk ott, nagyon baràtsàgosak a campingben, de lehet csak strandolni is .
Mindszentèl ,van egy nudista nomàd camping. Ànyàs a neve ,ha beütöd a googlèba kidobja az infokat. Mi voltunk ott, nagyon baràtsàgosak a campingben, de lehet csak strandolni is .
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2021. 07. 03. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 03. szombat 07:48
Sziasztok! Tisza-tó vagy környékén van nudi strand? Tud valaki ilyenről? Köszönöm, ha megosztja velünk. Hétfőn csavargunk arra és szerintem jól esne egy pancsis pihenő.
Na már bocsánat de ez már a legalja… fura ízlésed van…
(Ez egy válasz fiatalpassziv üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 04. vasárnap 17:39
Gárdonyban délelőtt voltam, két férfi megdugott a nádasban.
Ui.: h olvassa valaki, akkor írjon üzit, mert mivel le volt takarva a fejem és úgy pucsítottam meztelenül a földön négykézláb, így igazából nem csak azt nem tudom, hogy kik vagy hány évesek dugtak meg, hanem hogy ketten vagy volt más is?
Én 21
Ui.: h olvassa valaki, akkor írjon üzit, mert mivel le volt takarva a fejem és úgy pucsítottam meztelenül a földön négykézláb, így igazából nem csak azt nem tudom, hogy kik vagy hány évesek dugtak meg, hanem hogy ketten vagy volt más is?
Én 21
Gárdonyban délelőtt voltam, két férfi megdugott a nádasban.
Én 21
Én 21
Győr felé 1út/101es lehajtó a Dunapart felé?
Van lent valaki? Szivesen csatlakoznék, én hamarosan érkezem, örülnék egy kis társaságnak!
Van lent valaki? Szivesen csatlakoznék, én hamarosan érkezem, örülnék egy kis társaságnak!
Igen, szuper volt!
(Ez egy válasz par4h üzenetére (2021. 07. 04. vasárnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
erre én is kíváncsi lennék, de eddig semmi válasz :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 02. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521942)
2021. 07. 02. péntek 11:40
Jár valaki a Hévízi nudira? tudna róla mesélni?