Sziasztok!
Szentendre vagy Szentendrei-sziget környékén esetleg valahol van nudi strand vagy akármilyen lehetőség a meztelen fürdőzésre?
Szentendre vagy Szentendrei-sziget környékén esetleg valahol van nudi strand vagy akármilyen lehetőség a meztelen fürdőzésre?
Ipoly mentén valaki tud jó helyet, Szob - Ipolyság közt?
Sziasztok
Én is Balatonberényt ajánlanám
Moto (Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is Balatonberényt ajánlanám
Moto (Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 17:14
Sziasztok!Hó végén megyünk Hévízre ki mit tud ajánlani?Kezdő nudisok lennénk!
Szia, az én párom elöttem nem volt nudi strandon, először Délegyen voltunk. A legjobb hely erre, egy normal strandon sokkal jobban vizslatják,nézik a másikat. Az első 2 perc lesz fura neki, utána természetes lesz számara. Ha másképp nem, legyen bugyiban, aztán azt is leveszi majd,ha látja,mennyire kellemes így és jól fogja magát érezni
(Ez egy válasz kokler146 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 20:19
Szasztok kezdö nudisok lennék a feleségem egyenlöre nem akar levetközni d1 re mennénk nagyon gáz lenne? Köszi
Nem gáz, egészen addig amíg valaki szabálykövető szóvá nem teszi. Ekkor 2 választás van, vetkőzik vagy távozik.
(Ez egy válasz kokler146 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 20:19
Szasztok kezdö nudisok lennék a feleségem egyenlöre nem akar levetközni d1 re mennénk nagyon gáz lenne? Köszi
Sziasztok, szvsz látogassatok el a elberényi nudista kempingbe/strandra, kellemes, kultúrált hely. Másrészt meg sok választás nincs.
(Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 17:14
Akkor megrökönyödést azért nem keltettek egész nap minden frankó volt, mi szeretünk oda járni, nagyon jó hely!
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 13:52
Nem este volt, kb 2 körül. Szerintünk nem csak mi vettük észre, mivel a közelükbe sem úszott/ment senki. De nekik valószínű ez nem tűnt fel az ütemes mozgás közepette
Szia! Baracs környékén van valami hely állítólag , még nem voltam én sem de ki akarok nézni (felkeresni) ha gondolod ki jöhetsz velem. Majd privátba egyeztetünk.
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 09:04
Dunaújváros és környékén nem tud valaki nudista strandot vagy olyan helyet ahol lehet pucéran lenni ???/ legális helyre gondoltam csak is !!!!!!
Nem este volt, kb 2 körül. Szerintünk nem csak mi vettük észre, mivel a közelükbe sem úszott/ment senki. De nekik valószínű ez nem tűnt fel az ütemes mozgás közepette
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658987)
2024. 07. 14. vasárnap 08:58
Szia! Mi is voltunk tegnap, nagyon jó volt a víz. Ennyire feltűnő volt a pár? Mi nem vettünk észre hasonlót. Persze nem voltunk estig.
Dunaújváros és környékén nem tud valaki nudista strandot vagy olyan helyet ahol lehet pucéran lenni ???/ legális helyre gondoltam csak is !!!!!!
Szia! Mi is voltunk tegnap, nagyon jó volt a víz. Ennyire feltűnő volt a pár? Mi nem vettünk észre hasonlót. Persze nem voltunk estig.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 20:10
Szikin a víz már nagyon meleg volt ma, nem igazán hűsített. Egy pár túl is hevült a kerítés mellett...
Sziasztok! Tegnap voltunk , medúza nem volt csak a nagy hősèg !
(Ez egy válasz Lagoon üzenetére (2024. 07. 12. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 20:43
A Földközi-tenger, beleértve a horvát partokat is, a melegebb hónapokban, különösen júniustól szeptemberig, gyakran tapasztalható medúzainvázió. A medúzák előfordulása azonban évről évre változhat, és több tényező, például az éghajlat és a tenger állapota is befolyásolja. Rovinjban is előfordulhat, hogy a meleg időjárás miatt több medúza jelenik meg a tengerben. Az idén mi a helyzet?
Szikin a víz már nagyon meleg volt ma, nem igazán hűsített. Egy pár túl is hevült a kerítés mellett...
A Földközi-tenger, beleértve a horvát partokat is, a melegebb hónapokban, különösen júniustól szeptemberig, gyakran tapasztalható medúzainvázió. A medúzák előfordulása azonban évről évre változhat, és több tényező, például az éghajlat és a tenger állapota is befolyásolja. Rovinjban is előfordulhat, hogy a meleg időjárás miatt több medúza jelenik meg a tengerben. Az idén mi a helyzet?
Sziasztok! Csak egy tájékozódó kérdés. Budapest környékén egy átlagos hétköznap délután melyik nudista strandon lehet a legkönnyebben párokkal ismerkedni?
Harkányi szauna: szűk, levegőtlen, sötét lyuk. Egymáson taposnak, ja és full gatyás. Szégyene a fürdőnek.
(Ez egy válasz harmincasparocska1 üzenetére (2024. 07. 11. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 11. csütörtök 18:24
Sziasztok! A Harkányi gyógyfürdőröl valakinek van tapasztalata? Milyen a szauna rész,vannak e elbújós helyek?! Köszi az infót
Tiszánál tud valaki nudi helyet?
Prágában találtam egy remek swinger szaunát a belvároshoz közel. Sajnos főleg helyiek vannak itt és angolul nem beszélnek, meg elég zsúfolt, de kellemes kis hely. Kabinok, gőz, szauna, masszázs meg egy jacuzzi van lent.