Sziasztok!
Ismeri valaki a szentesi tiszai nudit?
Ismeri valaki a szentesi tiszai nudit?
Sziasztok!
Van valakinek a berényi strandról tapasztalata?
Köszönöm!
Van valakinek a berényi strandról tapasztalata?
Köszönöm!
Hol van az a harcsás? A nagy vaskapuval szemben?
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2013. 07. 09. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 09. kedd 14:02
Komárno, Dél-Komárom sajnos az árviz miatt használhatatlan volt. Most kezd javulni a helyzet már járnak is oda emberek. Harcsásnál mukodik a nudi, a vasúti híd alatt sajnos már csak textilesek vannak.
sziasztok 7 végén Akali?
Komárno, Dél-Komárom sajnos az árviz miatt használhatatlan volt. Most kezd javulni a helyzet már járnak is oda emberek. Harcsásnál mukodik a nudi, a vasúti híd alatt sajnos már csak textilesek vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 06. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817037)
2013. 07. 06. szombat 08:30
Komarno-ról tud valaki valamit? Duna állása, szúnyogok?
A strandon belül van egy naturista sziget ahol lehet meztelenül napozni de ha szerenél inni egy hideg üditőt akkor gatya fel. Szerintem akkor jobb ha Látóképre mentek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (886233)
2013. 07. 07. vasárnap 12:52
Hajdúszoboszlóról halott valaki valamit? Minket oda hívtak de én még soha nem halottam róla...
Helló!
Mi holnap megyünk Berénybe párommal két napra.
Nem kamu!
Mi holnap megyünk Berénybe párommal két napra.
Nem kamu!
menjetek berénybe!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 30. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)
2013. 06. 30. vasárnap 11:53
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elvinném a Barátnőmet nudizni, de nem tudom hova. Gárdony vagy délegy jöhet szóba. Ez lesz neki az első igazi nudizása (szaunákban volt már). Melyiket ajánlanátok??
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Elvinném a Barátnőmet nudizni, de nem tudom hova. Gárdony vagy délegy jöhet szóba. Ez lesz neki az első igazi nudizása (szaunákban volt már). Melyiket ajánlanátok??
Szia hogyan lehet eljutni a lupara ird meg kérlek privibe előre is köszönöm
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2013. 06. 25. kedd 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 25. kedd 10:11
Lupán a kocsira figyeljetek, ne hagyjatok benne semmit mert csütörtökön több autót is feltörtek :(
Sziasztok. Kis infot szeretnék kérni. A párommal mennénk a mórahalmi textil nélküli szaunába, és erről kellene info, hogyan működik (jegy, merre kell menni stb., tehát ilyen alap bugyuta dolgok ?
Ami tuti jó az ányás! Isteni hely
Hajdúszoboszlóról halott valaki valamit? Minket oda hívtak de én még soha nem halottam róla...
Megy dél1-re vonat és busz is-a google pontos felvilágositást ad-!De ha esetleg utazási időpontjaink egybe esnek,szivesen leviszünk.Keress pm-ben ha érdekel.
(Ez egy válasz mrnudl üzenetére (2013. 07. 05. péntek 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 05. péntek 18:48
a délegyházi campingbe el lehet jutni Budapestről autó nélkül is valahogy? Ha igen tudnátok tippet adni, hogy? Köszi
Komarno-ról tud valaki valamit? Duna állása, szúnyogok?
a délegyházi campingbe el lehet jutni Budapestről autó nélkül is valahogy? Ha igen tudnátok tippet adni, hogy? Köszi
Algyo felol a 47es uton mentek Hodmezovasarhely fele, aztan a tisza hid utan kozvetlenul elfordultok balra a balra kanyarodo savnal, es atmentek a vasuto jelzonel , majd rogton balra visz le egy osveny. Autoval le lehet menni ovatosan a vasuto hid labaig, ott szoktak letenni az autokat, ott jobbra lattok egy bevezeto osvenyt a partra. A hid labatol az osvenyen a partig kb 1 perc gyalog.
(Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Hogy tudunk erre a helyre eljutni?
Üdv:Z (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy tudunk erre a helyre eljutni?
Üdv:Z (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881493)
2013. 07. 04. csütörtök 14:54
Most voltam eloszor az Algyoi nudin. Azonnal megszerettem a helyet. A haboritatlan termeszet, a nyugalom valami fantasztikus volt. Na tenyleg errol szol a naturizmus. Eloszor probaltam es pont ilyennek kepzeltem. Szep kis partresz, diszkret amennyire kell a kulvilag elol. Egy ket emebr volt kinnt es nagyon baratsagosak. Felfrissito kellemes viz ebben a hosegben es egy gyors napon szaritkozas. Perfect. Nem volt nalam sem torolkozo, sem mas csak a nap szartott amig kijottem a vizbol. Maris imadom ezt az eleterzest. Gondolom jo tarsasagal is remek lehet de igy egyedul is megvolt a varazsa. Ajanlani tudom mindenkinek aki meg nem proalta. En azt hiszem rendszeresen visszajarok majd.
Most voltam eloszor az Algyoi nudin. Azonnal megszerettem a helyet. A haboritatlan termeszet, a nyugalom valami fantasztikus volt. Na tenyleg errol szol a naturizmus. Eloszor probaltam es pont ilyennek kepzeltem. Szep kis partresz, diszkret amennyire kell a kulvilag elol. Egy ket emebr volt kinnt es nagyon baratsagosak. Felfrissito kellemes viz ebben a hosegben es egy gyors napon szaritkozas. Perfect. Nem volt nalam sem torolkozo, sem mas csak a nap szartott amig kijottem a vizbol. Maris imadom ezt az eleterzest. Gondolom jo tarsasagal is remek lehet de igy egyedul is megvolt a varazsa. Ajanlani tudom mindenkinek aki meg nem proalta. En azt hiszem rendszeresen visszajarok majd.
Nyugodtan jelentkezzetek! Mi július végén indulunk. Krk-ra.Mi is bízunk a jó időben! Jó pihit nektek!
(Ez egy válasz migiri üzenetére (2013. 07. 03. szerda 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 03. szerda 19:40
Szia!
Köszönöm! Szerintem majd a google segít megtalálni ezeket a strandokat, de ha elakadok, majd kérdezek. Mi sem a több száz fős helyeket keressük, ér éppen elég zaj évközben mindenhol. Amúgy augusztus elején megyünk majd, remélhetőleg ropogósra fogunk sülni.
Köszönöm! Szerintem majd a google segít megtalálni ezeket a strandokat, de ha elakadok, majd kérdezek. Mi sem a több száz fős helyeket keressük, ér éppen elég zaj évközben mindenhol. Amúgy augusztus elején megyünk majd, remélhetőleg ropogósra fogunk sülni.
Szia!
Köszönöm! Szerintem majd a google segít megtalálni ezeket a strandokat, de ha elakadok, majd kérdezek. Mi sem a több száz fős helyeket keressük, ér éppen elég zaj évközben mindenhol. Amúgy augusztus elején megyünk majd, remélhetőleg ropogósra fogunk sülni. (Ez egy válasz bandita012 üzenetére (2013. 07. 02. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm! Szerintem majd a google segít megtalálni ezeket a strandokat, de ha elakadok, majd kérdezek. Mi sem a több száz fős helyeket keressük, ér éppen elég zaj évközben mindenhol. Amúgy augusztus elején megyünk majd, remélhetőleg ropogósra fogunk sülni. (Ez egy válasz bandita012 üzenetére (2013. 07. 02. kedd 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 02. kedd 22:28
Szia Migiri.
Mi is minden nyáron a horvát partokat "rójuk".
Ahol mi megfordultunk és nagyon tetszett:
Rab sziget
Ciganka, Szahara, ez nagyon eldugott hely, inkább csak hajóval megközelíthető, de egy kis sétával tényleg magatok lehettek.
Szintén Rab sziget SDuha Punta fizetős strand (Eva hotel mellett) csodás hely, nekünk nagyon bejött, bár elég forgalmas.
Brac sziget: Bol nudi rész a nagy sétány végébe, sok eldugott apró pihenőhellyel.
Hvar-on is van azt hiszem Vrbroskában volt még egy tuti hely...a nudistrandtól balra szabad rész, alig egy egy pár. Bemenni a nudistrandra "törvényesen nem lehet, mert ez egy kemping. (Mi aakár a napijegyet is kifizettük volna, de nem volt rá lehetőség) viszont a portás kedvesen megsúgta hogy a kemping kerítése mellett le lehet sétálni a patra..
Ha részletesebb leírás kell, nyugodtan írj,akár privit is. (Mi előnyben részesítettük az igazi családos nudistrandokat, és a nem túl zsúfoltakat...)
Mikor indultok?
Mi is minden nyáron a horvát partokat "rójuk".
Ahol mi megfordultunk és nagyon tetszett:
Rab sziget
Ciganka, Szahara, ez nagyon eldugott hely, inkább csak hajóval megközelíthető, de egy kis sétával tényleg magatok lehettek.
Szintén Rab sziget SDuha Punta fizetős strand (Eva hotel mellett) csodás hely, nekünk nagyon bejött, bár elég forgalmas.
Brac sziget: Bol nudi rész a nagy sétány végébe, sok eldugott apró pihenőhellyel.
Hvar-on is van azt hiszem Vrbroskában volt még egy tuti hely...a nudistrandtól balra szabad rész, alig egy egy pár. Bemenni a nudistrandra "törvényesen nem lehet, mert ez egy kemping. (Mi aakár a napijegyet is kifizettük volna, de nem volt rá lehetőség) viszont a portás kedvesen megsúgta hogy a kemping kerítése mellett le lehet sétálni a patra..
Ha részletesebb leírás kell, nyugodtan írj,akár privit is. (Mi előnyben részesítettük az igazi családos nudistrandokat, és a nem túl zsúfoltakat...)
Mikor indultok?