Szeretem, ha a párom megmutat valamit magából másoknak. Volt példa rá, hogy felhúzta szoknyáját egy bulin egy férfi előtt és csipkés bugyi volt rajta amin keresztül minden látszott. Volt meglepetés mindenkinek. Izgató volt nagyon.
Régebben Feleségem is szívesen hagyta véletlenül meglátni bájait, akár egy popsit alig takaró miniszoknyában, néha bugyi nélkül, máskor apró tangában. Hozzá áttetsző pólóval, vagy mélyen kigombolt vékony blúzzal, melltartó nélkül. Sajnos az elmúlt 2 év a coviddal ezt nem tette lehetővé, azóta pedig azt mondja, szégyenlős lett. Végre itt a jó idő, remélem hamarosan sikerül újra levetkőzni a szégyenlősséget, na és persze vele a ruhákat is, saját magunk és a többi férfi (esetleg nő) örömére.
Ilyen cicikkel nem csodálkozom, hogy megnéznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4661907)
2022. 04. 29. péntek 08:20
én szinte kivétel nélkül sokat öltözöm sexy-n de én azért, mert így érzem magam jól ( de ettől nem vagyok pld prosti- csak a félreértések elkerülése miatt jegyzem meg ) viszont teljesen jó amikor megnéznek- és nem csak a pasik és ezt külön élvezem
Párom imád szoknyában bugyi nélkül elmenni bárhova, villantás is játszik ritkán.
Nálunk inkább régebben volt ilyesmiről szó szeretett nagyon kihívóan, nagyon szexin öltözni cickok kidobva, mini ruha vagy feszülős naci
ez így van így is kell
(Ez egy válasz bujagondolatok üzenetére (2021. 06. 16. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 08:01
47 éves nő,vagyok,kicsit mindig exhibicionista voltam,már fiatal koromban elkezdődött nálam,de én nem direktbe szándékosan szerettem ha meglátnak,hanem az izgatott,ha véletlenül láttak meg meztelenül,ne persze én intéztem mindig a véletlent
én szinte kivétel nélkül sokat öltözöm sexy-n de én azért, mert így érzem magam jól ( de ettől nem vagyok pld prosti- csak a félreértések elkerülése miatt jegyzem meg ) viszont teljesen jó amikor megnéznek- és nem csak a pasik és ezt külön élvezem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4375632)
2021. 11. 10. szerda 10:29
A kicsim nagyon kihívó, szexis, prostis ruhában fog a városban közlekedni, a héten péntek este. Akit érdekel, jelezze. Ennél többre is hajlandó, egyeztessünk róla
igen egyetértek veled, néha kell is ilyen
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2022. 04. 29. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egyik legjobb női tulajdonság az exhibicionizmus
Szia
Ilyeneket még csinaltok?
Ma en parom is ilyesmire keszul
Majd egyeztessunk, hatha lehet 2in1 (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyeneket még csinaltok?
Ma en parom is ilyesmire keszul
Majd egyeztessunk, hatha lehet 2in1 (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
A kicsim nagyon kihívó, szexis, prostis ruhában fog a városban közlekedni, a héten péntek este. Akit érdekel, jelezze. Ennél többre is hajlandó, egyeztessünk róla
figyelni fogok....
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2021. 11. 12. péntek 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 12. péntek 08:03
Na ezzel aztán ki vagy segítve. úgyhogy most már figyelj nagyon, ha esetleg Budapest utcáin sétálgatnál, hátha feltűnik valahol
Na ezzel aztán ki vagy segítve. úgyhogy most már figyelj nagyon, ha esetleg Budapest utcáin sétálgatnál, hátha feltűnik valahol
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2021. 11. 11. csütörtök 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2021. 11. 11. csütörtök 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kaptál választ?? Vagy már a profil is törölve?
Melyik városban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy ha úgy látnak meg,hogy nem egyértelmű,hogy meztelenkedni akarok valaki előtt akkor izgi nagyon,de ha már mondjuk konkrétan néz engem,akkor már kicsit parázok
Ha nem vagy kamu, jó a sztorid!
vao
grat
grat