Játék és figyelemfelkeltés, de nálunk ,pasiknál ez könnyen átmehet drasztikusabb lépésekbe. Annak meg már ők, a nők nem örülnek, és megbotránkoznak, hogy elrontottuk a játékot. Szoorú helyzet
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 18:27
Ez egy játék a nőknél, szerintem egyfajta figyelem felkeltés, és reakciófelmérés...de végül is ki tudhascsa azt...
költözhetne egy exhibicionista szép nő a szomszédunkba
Csodálatos ez a stoppos csaj, bolond aki nem állna meg (meg föl neki), hogy fölvegye stb.
én is imádom, ha a párom bugyi nélkül mászkál, de még csak hosszú szoknya alatt volt bugyi nélkül. Mini alá biztos, hogy mindig venne. Sajnos. IRIGYELLEK!
(Ez egy válasz léán2 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 22:27
Nekünk is volt néhány ilyen élményünk. A párom imádja, ha bugyi nélkül mászkálok és a nyáron, amikor egy nagyon mini alá nem vettem bugyit elmentünk vásárolni az egyik bevásárlóközpontba. Itt még nem csináltunk semmi feltűnőt, csak néhányan nézegettek meg, de később beültünk egy gyorsétterembe, ahol úgy ültem le, hogy a pénztárnál sorban állók jól beláthattak. Egy pasi - bár kicsit zavarban volt - elég sokáig bámult. Ez mindkettőnket felizgatott. Szerintem idén nyáron folytatjuk.
Na ha lassan is, de közelít a jó idő, remélem az exhib lányok is észreveszik
A nők teljesen elhagyták ezt az oldalt. Miért ?
Én pedig abba bízom,hogy ezeket a képeket velünk is megosztod! Meg persze a történeteket is! Köszike várjuk őket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 03. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2008. 02. 03. vasárnap 16:07
remélem a páromat jó sok hasonló képre tudom rávenni a nyáron !
remélem a páromat jó sok hasonló képre tudom rávenni a nyáron !
Gyönyörű látvány!
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 01. 30. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
na, ez már valami
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2008. 01. 30. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Régebben szó volt az Erzsébet hídról....
Ez egy játék a nőknél, szerintem egyfajta figyelem felkeltés, és reakciófelmérés...de végül is ki tudhascsa azt...
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 30. szerda 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 30. szerda 09:33
Ez tök rendben van.
De vajon ez szóbeli exhibicionizmusnak számít-e? Tegnapelőtt este két csaj volt csak az utcán rajtam kívül. Egy irányba mentünk, ők kicsivel mögöttem (5 méterrel) lemaradva. VÉGIG azt taglalták 8-10 percen keresztül, hogy melyikük milyen pózokban szereti és mennyi idő alatt veri ki a farkakat. Kérdem én: ez verbális magamutogatás? Vagy egyszerűen felhívás keringőre, és ott, a sötét utcán le kellett volna tepernem őket???
De vajon ez szóbeli exhibicionizmusnak számít-e? Tegnapelőtt este két csaj volt csak az utcán rajtam kívül. Egy irányba mentünk, ők kicsivel mögöttem (5 méterrel) lemaradva. VÉGIG azt taglalták 8-10 percen keresztül, hogy melyikük milyen pózokban szereti és mennyi idő alatt veri ki a farkakat. Kérdem én: ez verbális magamutogatás? Vagy egyszerűen felhívás keringőre, és ott, a sötét utcán le kellett volna tepernem őket???
En egy bizonyos szemelyszallito cegnel dolgozom, a repuloteren, es ott esett meg velem a dolog.
Altalaban nyaron, mikor a csajok tobbsege eleg kihivo ruhakban jarkal, az auto belso tukret ugy szoktam beallitani, hogy mellmagassagban tudjak hatrafele sasolni, es azzal a kapcsoloval amivel a tukrot lehet billenteni, egyszerre puninezo lesz belolem
Na szoval, beszallt egy fiatal finn parocska, elindultunk a varos fele. Szerencsere a csaj pont ugy ult be, hogy a tukorbol lattam a cickoit. Figyeltem is rendesen, es egyszercsak elkezdte simizni a bimboit topon keresztul, a pasija szeme lattara. Akkor azt hittem csak szerencses szemlelo vagyok de mikor a tukrot atallitottam puncinezo uzemmodba, azonnal elkezdett a puncusaval foglalkozni.
Hat szep kis ut volt, mikor kiszalltak, mindketten nagyon vigyorogtak, szoval tutira tudtak, hogy figyelek.
Altalaban nyaron, mikor a csajok tobbsege eleg kihivo ruhakban jarkal, az auto belso tukret ugy szoktam beallitani, hogy mellmagassagban tudjak hatrafele sasolni, es azzal a kapcsoloval amivel a tukrot lehet billenteni, egyszerre puninezo lesz belolem
Na szoval, beszallt egy fiatal finn parocska, elindultunk a varos fele. Szerencsere a csaj pont ugy ult be, hogy a tukorbol lattam a cickoit. Figyeltem is rendesen, es egyszercsak elkezdte simizni a bimboit topon keresztul, a pasija szeme lattara. Akkor azt hittem csak szerencses szemlelo vagyok de mikor a tukrot atallitottam puncinezo uzemmodba, azonnal elkezdett a puncusaval foglalkozni.
Hat szep kis ut volt, mikor kiszalltak, mindketten nagyon vigyorogtak, szoval tutira tudtak, hogy figyelek.
Én még ilyet a metrón nem láttam de a vonaton már volt rá példa!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez tök rendben van.
nemvitás, én is ismerek rendőrnőket, de a férfi rendőrö elnézőbbek az ilyenekkel szemben, mint a pucér pasikkal.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 11:32
Rengeteg rendőr nőt ismerek, majdnem annyit,mint férfit, szeintem viszont hamarabb fog egy nő feljelenteni egy férfit közszemérem sértésért,mint egy férfi akárkit is....
Majd jussoneszébe a párodnak fotózni téged
(Ez egy válasz léán2 üzenetére (2008. 01. 27. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 27. vasárnap 22:27
Nekünk is volt néhány ilyen élményünk. A párom imádja, ha bugyi nélkül mászkálok és a nyáron, amikor egy nagyon mini alá nem vettem bugyit elmentünk vásárolni az egyik bevásárlóközpontba. Itt még nem csináltunk semmi feltűnőt, csak néhányan nézegettek meg, de később beültünk egy gyorsétterembe, ahol úgy ültem le, hogy a pénztárnál sorban állók jól beláthattak. Egy pasi - bár kicsit zavarban volt - elég sokáig bámult. Ez mindkettőnket felizgatott. Szerintem idén nyáron folytatjuk.
Rengeteg rendőr nőt ismerek, majdnem annyit,mint férfit, szeintem viszont hamarabb fog egy nő feljelenteni egy férfit közszemérem sértésért,mint egy férfi akárkit is....
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért, mert a rendőrök legtöbbje férfi...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 25. péntek 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)