Igazad van,és nem szállok el magamtól.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2011. 01. 23. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 23. vasárnap 10:44
Ha nem vetted volna észre itt minden kép népszerü , de azért ne szálj ell magadtól.
Ha nem vetted volna észre itt minden kép népszerü , de azért ne szálj ell magadtól.
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 01. 21. péntek 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 21. péntek 22:08
Csoda már hogy előkerülsz,csak heti kétszer van internet a faluházba?
Nem a te kedvedért vagyok ezen az oldalon,nem keresünk idösebb férfit-fital lánynak.
Ennek ellenére kinéztél magadnak,másodjára fikázod le a páromat vagy engem nem tudod mi a bajod.
Eddig az írásaink mindenkinek tetszettek,egyedül neked nem.
Tehát a többség szivesen olvassa,ugyhogy engedelmeddel tovább írok majd és nem bánnám ha a nevem alatti hozzászólás elolvasását elmulasztanád.
A képfeltöltésről meg csak annyit,hogy a páromról,és a kalandomról készült képek igen népszerűek voltak,egyedül neked csípi a szemedet(De miért?).
Nem tudom miért jó neked az ha a párom punciját hibernálom,nem fotózom fel és nem teszem fel ide.,?
Erre azért egy határozott választ szeretnék kapni,mert ha fejre állok akkor sem értem az okát!
Az oldalt meg igenis feldobtam,de ezt a feldobást egy másik fórumba irtam,már ott is baszogattál,tehát te onnan követtél ide,utánnam jöttél hogy itt is baszkurálj.
Én nem miattad vagyok itt,te se miattam,akadj le rólam,én se foglalkoztam veled.
Eddig mindenki el tudott viselni,viszont te már hányszor vesztél össze itt másokkal?
Akkor ki ne menjen társaságba?
Ezen gondolkozzál el!!
Ja az ólamról annyit hogy a XIII.kerbe nem nagyon van ól.
Meg hát nem én viselkedem vadállat módjára.Nem én rontok neki ok nélkül másokra!Hanem TE!
Nem a te kedvedért vagyok ezen az oldalon,nem keresünk idösebb férfit-fital lánynak.
Ennek ellenére kinéztél magadnak,másodjára fikázod le a páromat vagy engem nem tudod mi a bajod.
Tehát a többség szivesen olvassa,ugyhogy engedelmeddel tovább írok majd és nem bánnám ha a nevem alatti hozzászólás elolvasását elmulasztanád.
A képfeltöltésről meg csak annyit,hogy a páromról,és a kalandomról készült képek igen népszerűek voltak,egyedül neked csípi a szemedet(De miért?).
Nem tudom miért jó neked az ha a párom punciját hibernálom,nem fotózom fel és nem teszem fel ide.,?
Erre azért egy határozott választ szeretnék kapni,mert ha fejre állok akkor sem értem az okát!
Az oldalt meg igenis feldobtam,de ezt a feldobást egy másik fórumba irtam,már ott is baszogattál,tehát te onnan követtél ide,utánnam jöttél hogy itt is baszkurálj.
Én nem miattad vagyok itt,te se miattam,akadj le rólam,én se foglalkoztam veled.
Eddig mindenki el tudott viselni,viszont te már hányszor vesztél össze itt másokkal?
Ezen gondolkozzál el!!
Meg hát nem én viselkedem vadállat módjára.Nem én rontok neki ok nélkül másokra!Hanem TE!
miért nem tudok egy szobát "csinálni"?
mert van aki letilt!?
azt se tudja miröl szolna, de letilt!
háááát, köszi!
mert van aki letilt!?
azt se tudja miröl szolna, de letilt!
háááát, köszi!
Csoda már hogy előkerülsz,csak heti kétszer van internet a faluházba?
Ezen gondolkozzál el!!
Meg hát nem én viselkedem vadállat módjára.Nem én rontok neki ok nélkül másokra!Hanem TE! (Ez egy válasz zorn üzenetére (2011. 01. 19. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezen gondolkozzál el!!
Meg hát nem én viselkedem vadállat módjára.Nem én rontok neki ok nélkül másokra!Hanem TE! (Ez egy válasz zorn üzenetére (2011. 01. 19. szerda 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 19. szerda 11:04
Nagyon fárasztó vagy tartsd csak a hütőben az uborkát legalább hibernálod a puncit .Amúgy meg , sikerült jól feldobnod ezt az oldalt is halálra rémisztettél mindenkit azzal , hogy nem töltesz fel több képet .Mindenestre társaságba ne menjél mert nem igen van olyan aki ell tudna viselni.Mindenki jobban jár ha maradsz az óladban !
Nagyon fárasztó vagy tartsd csak a hütőben az uborkát legalább hibernálod a puncit .Amúgy meg , sikerült jól feldobnod ezt az oldalt is halálra rémisztettél mindenkit azzal , hogy nem töltesz fel több képet .Mindenestre társaságba ne menjél mert nem igen van olyan aki ell tudna viselni.Mindenki jobban jár ha maradsz az óladban !
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 01. 16. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Zorn-te anyaszomorító gyökér-leakadhatnál már rólam!
Te pondró...aki a nevemmel raktál fel képet a "szőrös puncik"hoz..... remélem,"visszakapod"- ....tudod:"Isten nem ver bottal". Bunkókám.
Tom!
van egy harmadik is!
aki meg nem is sejti hogy at fogja elni,............................pedig,;-Hajjajjajjajjjjjj!!
van egy harmadik is!
aki meg nem is sejti hogy at fogja elni,............................pedig,;-Hajjajjajjajjjjjj!!
Én is bort iszom, se puszi, se szex, semmi.
A párom szeret, de semmi más nem történik közöttünk, azért imádom, de ez nem jó igy.
A párom szeret, de semmi más nem történik közöttünk, azért imádom, de ez nem jó igy.
megvan a vita, egymás között., nem a szobában konyhában van,dühöng a párom, kíváncsi volt az emiljeimre, megmutattam és most dühöng.
(dühöngö konyha van.)
( ha van,boszi 22)
na ez van most
megyek megyek megyek
azt mondja igaza van, de nincs
kiveszi a kezemből a gépet most ő jön.
boszibosziboszi üt ver megaláz,
azt modja mindenféle nőkkel vagyok
nem hisz nekem
na inkább megyek borért
(ez a párkapcsolat előnye és hátránya! két típusú pasi van az ilyen malőrrel kapcsolatban, aki már átélte a párjával, és aki meg át fogja élni ezt a bizalmatlansági szituációt! egészségedre a bort, de nem az a megoldás!) : tom
(dühöngö konyha van.)
( ha van,boszi 22)
na ez van most
megyek megyek megyek
azt mondja igaza van, de nincs
kiveszi a kezemből a gépet most ő jön.
boszibosziboszi üt ver megaláz,
azt modja mindenféle nőkkel vagyok
nem hisz nekem
na inkább megyek borért
(ez a párkapcsolat előnye és hátránya! két típusú pasi van az ilyen malőrrel kapcsolatban, aki már átélte a párjával, és aki meg át fogja élni ezt a bizalmatlansági szituációt! egészségedre a bort, de nem az a megoldás!) : tom
Kurva életbe tegnap buliba voltam és egy gecijócsajt utasítottam el egy másik miatt aki azt hittem akar töllem vmit és mégsem
x
Rossz döntést hoztam, így lemaradtam egy jó partiról! Bánom is, mert csupa jót hallottam róla!
Jól átvertek... mire észrevettem a simlit , már késő volt!
A kis piszoknak csak az önbizalma volt nagy...
A kis piszoknak csak az önbizalma volt nagy...
Ez egy érdekes történet lehet Egy-két nap pihit megér, ha bővebben mesélsz rola. Mondjuk, grécsi kolléga azota sem jött vissza, hogy kifejtette a véleményét
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 28. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 13:24
Persze hogy felesleges. En is tudom. De az "ügyfelsz" meg feleslegesebb. Hogy mi is törtent,leirni meg feleslegesebb,a velemenyem nyilvanossagra hozasa "pihi". Igy törtent,hogy "mergembe" telesz... a forumot.
Tudom hat....Egyebkent kösz a figyelmeztetest.
Tudom hat....Egyebkent kösz a figyelmeztetest.
Persze hogy felesleges. En is tudom. De az "ügyfelsz" meg feleslegesebb. Hogy mi is törtent,leirni meg feleslegesebb,a velemenyem nyilvanossagra hozasa "pihi". Igy törtent,hogy "mergembe" telesz... a forumot.
Tudom hat....Egyebkent kösz a figyelmeztetest. (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 08. 28. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom hat....Egyebkent kösz a figyelmeztetest. (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 08. 28. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 06:51
Figyu, erre van egy "ügyfélszlgálati e-mailcím"..
Teljesen felesleges telesz.rni a forumot - meg ugye ha közben fikázod is, pihi lehet belőle itt is...
De te tudod.....
Teljesen felesleges telesz.rni a forumot - meg ugye ha közben fikázod is, pihi lehet belőle itt is...
De te tudod.....
Figyu, erre van egy "ügyfélszlgálati e-mailcím"..
De te tudod..... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
De te tudod..... (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2009. 08. 27. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 27. csütörtök 20:19
Na ,idekerültem,miutan egy Andie..."vagy Andy" nevezetü "leny" nem volt hajlando tök egyszerü,primitiv targyalasra...."(Talan tul magas volt neki,habar tudatosan melyen tartottam a letrat,mi nem volt nehez...)
Volt regebb egy -ket hsz. az Andy-röl,nem vettem komolyan,de ma a sajat szömömmmel kellet meggyözödjek.
Szerencsere csak egy GG-s piros gombot kezelhet,nem többet. Mi lenne,ha földreszekröl kene döntenie.
Bummm ?????
Volt regebb egy -ket hsz. az Andy-röl,nem vettem komolyan,de ma a sajat szömömmmel kellet meggyözödjek.
Szerencsere csak egy GG-s piros gombot kezelhet,nem többet. Mi lenne,ha földreszekröl kene döntenie.
Bummm ?????
Na ,idekerültem,miutan egy Andie..."vagy Andy" nevezetü "leny" nem volt hajlando tök egyszerü,primitiv targyalasra...."(Talan tul magas volt neki,habar tudatosan melyen tartottam a letrat,mi nem volt nehez...)
Bummm ?????
Bummm ?????
moderációt még itt sem lehet felhozni... (van rá megfelelő topic, de ott is megfelelő hangnembe)
többiben meg MmePrune úrnő a döntő határ, hogy mit tűr meg...
többiben meg MmePrune úrnő a döntő határ, hogy mit tűr meg...
Most nem tudok reflektálni, duli-fuli, mert ki kell fáradnom a szobábol. Azért, remélem, megkapod, ami jár neked