Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Vékony, alacsony vagy kisméretű, esetleg impotens fiúval ismerkednék.
Kizárólag orális szexre keresek nőt, olyat aki szereti ha hosszan nyalják.
Sziasztok 32 éves srác vagyok varom azok jelentkezését nők és parok személyében akik pasit keresnek. varom az üzeneteket .Szolnok és környéke .
Vékony, kismellű (akár deszka mellű) csajt keresek! Sok mindenre nyitott vagyok! Volt sportoló srác!
Szolnokon 14 farokkal férfi partnert keres
Kiss mellű nővel ismerkednék Jászság és környéke
Keresek kis mellű, lapos hölgyet vagy a másik végletet, hatalmas mellek, jól fogható test. Az lesz amit te megengedsz, közös masztitól a vadulásig minden érdekel
Lényeg, hogy végleteket kedvelem
![wink](images/smilies/wink.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Olyan kismellű csajt keresek, akit ájulásig lehet kefélni, akár egyszerre több pasival is!
52 éves miskolci úr kis intimmel rendelkező urat kényeztetne a természetben vagy házhoz megyek
Győr környékén keresnék kis mellű hölgyet
Sziasztok Székesfehérváron
2021. 06.11. re
Keresnék egy olyan Csaj vagy esetleg Nőt, vagy Párt akinek a női tagja imádja ha hosszan kinyalják a punciját!!!
Előny ha csupasz a punci
2021. 06.11. re
Keresnék egy olyan Csaj vagy esetleg Nőt, vagy Párt akinek a női tagja imádja ha hosszan kinyalják a punciját!!!
Előny ha csupasz a punci
![finom](images/smilies/finom.gif)
![finom](images/smilies/finom.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Méret lényegtelen. Sok gecid legyen. Békéscsaba és környéke. Kezdő is lehetsz.
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
Hello,
Holnap ( vasárnap) kalanoznék ...
Holnap ( vasárnap) kalanoznék ...
Sopron és környékén keresek nagyon vékony , kis mellű lapos seggű lányt elhanyagolt hölgyet. Szívesen kezelésbe veszem, biztosan segít.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Félegyháza és környékén keresek partnert. Bárki írhat. Sokmindenben benne vagyok.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Keresek olyan hetero urat,fiút aki szívesen megnézne barátnőm amatőr szexfilmjét,és szívesen hokizna rá velem...
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Helyem van.Csak komolyak írjanak!Pestmegye!Igényes ápolt srác vagyok.Melegek,hitegetők,levelezgetők ne írjanak!
Kisméretű faszomat kismellű lányra verném
![hehe](images/smilies/hehe.gif)