Kisméretű vagy alacsony, ill. impotens, vagy vékony fiúval ismerkednék. Alföldi régió.
Budapest és déli vonzás körzetében ismerkednék párokkal
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
Most keresnék veszprém és környékéről, kocsival rendelkező hölgyet, párt! Ha érdekel irj privátot!!!!!
Ma este turulnál páral ismerkednénk!
Hőlgyet keresek alkalmi egyűttlétre. Hosszú távon. Játszunk egy finomat.
Nyaralás Görögország egyik szigeten …. Fiatal csinos lánynak …. Többit privatban
Ma éjszakára keressek, kocsival rendelkező hölgyet, vagy párt! Kortól, alkatól független! Irj privátot!!
Szigetszentmikloson keresek partnert
kecskeméten keresek alacsony termetű nőt autós szexre ha érdekel ,írj!
Szia 18-40 közötti fistinget kedvelo nővel ismerkednek hosszu tavra lehetoseg szerint bekes megye es környéke de nem feltétel erd privatba
sziasztok nekem kicsi , fel buta vagyok ,penzem sincs ,de en szopatok a legjobban a varosban

Üdv Eger és környéke házi barátja lennék egy normális diszkrét párnak elég a sok hamis ígérgetésből kamusokból!!
Hölgyeket vagy párokat keresnék, kisméretű farok Szabolcs Szatmár Bereg megye
Sziasztok.
Ma este Budapesten rosszalkodnék ..mindenkinek válaszolok
Ma este Budapesten rosszalkodnék ..mindenkinek válaszolok
Kicsi pénisz, nagy fantázia.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Ehhez keresem nyitott, ápolt , intelligens hölgy, pár ismeretségét.
Búvóhely megoldott.
Pici mellű nőt kényeztetnék a jászságban
Alacsony srác vagyok, átlagos méretű farkammal. alacsony, 35 év alatti lányokat keres. írjon privátban, ha érdekli a barátság és találkozik Budapesten.
Hölggyel ismerkednék! Bp. XIII. 192cm,95kg,16cm.
Ha túl kicsi vagy túl nagy a farkad,hetero srác vagy de mindened a hokizás,szereted a szép puncikat akkor írj egy igényes enyhén bi srácnak!Csak hokizás érdekel amatőr csajos szexfilmjeimre!Helyem van Pestmegyében,írj elérhetőséget!