Szerda estere keresunk fiút harmadiknak Baján. Kis méretű pasit keresunk! Irj rank, a többit ott megbeszeljuk
Vékony, kismellű (akár deszka mellű) csajt keresek! Sok mindenre nyitott vagyok!
Bp biszex párt néznék bárhol vagy esetleg kinyalnàm a tele élvezet puncit száját, mellét, ilyesmi érdekel de minden benne vagyok..
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Kisméretű, alacsony vagy vékony fiúval szexelnék. Impotens is lehetsz.
Kiskunfélegyházán keresek partnert most azonnal.
Kiss mellű nővel párral ismerkednék Jászság és környékén hárman párban pajzánkodni.
Sziasztok. Van pár Szegeden? Hétfőn és kedden ott leszek.
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
Kismellű csaj pár?
Extra pici farkamat megmutatnàm vidin,strandról.
Olyan budapesti, hellyel rendelkező hölgyet keresek, aki szereti kézzel kielégíteni a férfiakat, többszőr egymás után! Hálából egy órán át fogom nyalnia puncidat!
Előny: ha szőrös a puncid, és kicsik a melleid---minél kisebb, annál jobb!
Előny: ha szőrös a puncid, és kicsik a melleid---minél kisebb, annál jobb!
Par v pasi akit keresunk. Hely kell
Extra kismellű csajszit keresek ! Akár házaspár női tagját is ! Imádnám kényeztetni a picike cicijét ! Minden megoldás érdekel !
Nő pótló is megfelel?
(Ez egy válasz Mork9 üzenetére (2021. 06. 20. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
13 centis farkamhoz keresek csajt
Sziasztok!
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
40 -60 Évesig keresünk!!! Taknyosok ne írjatok!!!!!!!!!!!!!
Megüresedett házibarát állásra keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Párt is keresünk !!!!!!
renault68@freemail.hu
Vékony, alacsony vagy kisméretű, esetleg impotens fiúval ismerkednék.
Kizárólag orális szexre keresek nőt, olyat aki szereti ha hosszan nyalják.
Sziasztok 32 éves srác vagyok varom azok jelentkezését nők és parok személyében akik pasit keresnek. varom az üzeneteket .Szolnok és környéke .