Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#467   2007. 08. 17. péntek 15:11
yanee84 yanee84
van abban valami,amit mondsz, de ez csak azokra vonatkozik,akik gyengék! akik nem tudják önmagukat adni, nincs egyéniségük, akiknek meg kell mondani, hogy mi a trendi,h tudják hova legyenek. akinek van saját véleménye, azzal viszont érdemes megismertetni az összes lehetőséget(pl az öltözködésre), és majd akkor VÁLASZT, olyat ami neki jó. a többiek meg félnek tőle,ezért cikizik, mert "más"... mindenki hordjon olyan bugyit ami neki jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96771)
2007. 08. 17. péntek 10:14
Nézzetek már kicsit körbe! A világ előre halad, nem hátra. Ma már ciki, ha egy nő szőrös, és nem tangát hord. Bárhova nézel azt látod, hogy ez a trendi, és aki boldogan akar élni, annak trendinek kell lennie. Vagyis tangát kell hordania!
#466   2007. 08. 17. péntek 14:47
makkm makkm
sanyisanyi mellett szavazok, ILYET NE MONDJUK MÁR; HOGY AKI NEM TANGÁT HORD AZ IGÉNYTELEN, aki a tangára esküszik, miért esküszik erre, szóval kedves tangás lányok, csak egyet áruljatok el, a divatok kívül, miért hordjátok az tangát, s azon kívül, hogy mindenki erre esküszik, miért tartjátok jónak...
...remélem egyszer visszatér a hagyományos bugyi!!!
#465   2007. 08. 17. péntek 12:03
Pár_csajt Pár_csajt
én a tangára esküszöm
#464   2007. 08. 17. péntek 10:52
X Törölt felhasználó (94621)
Azt csak te gondolod kedves. Ugyebár a nők nemcsak a maguk szórakoztatására hordanak különböző fajta, színű bugyikat. Honnan tudod te, hogy egy férfinek mi tetszik, és hogyan mered kijelenteni, hogy aki nem tangát hord igénytelen?
Érdekes egy szemlélet. Tudod-e hogy a divat állandóan változik, de ami szép az soha nem fog kimenni a divatból.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 08:28
Én csak tangát hordok. Főleg különleges, gyöngyös, flitteres, vékony pántosakat. Az a nő, aki manapság nem tangát hord, az igénytelen. A hagyományos bugyik már régen kimentek a divatból. levele
#463   2007. 08. 17. péntek 10:16
MmePrune MmePrune VIP Admin
szerinted a bugyi milyenségétől leszünk boldogok? confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 10:14
Nézzetek már kicsit körbe! A világ előre halad, nem hátra. Ma már ciki, ha egy nő szőrös, és nem tangát hord. Bárhova nézel azt látod, hogy ez a trendi, és aki boldogan akar élni, annak trendinek kell lennie. Vagyis tangát kell hordania!
#462   2007. 08. 17. péntek 10:14
X Törölt felhasználó (96771)
#461   2007. 08. 17. péntek 09:38
Krok486 Krok486
vigyázz ezzel, a minap hallottam, hogy a tangafürdőruha tavalyelőtt kiment a divatból, és nincs messze az idő, hogy az alsóneműk frontján is visszavegyék a tangát a polcokról. Persze ízlés dolga, de tény, hogy a múltkoriban a strandon szegény 15 éves kislány eléggé egyedül maradt a string fürdőtangájával, mert a 100-150 nő között egyedül rajta volt ilyen. Budapest, központ: ez azért jelent valamit a divat szempontjából, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 17. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak tangát hordok. Főleg különleges, gyöngyös, flitteres, vékony pántosakat. Az a nő, aki manapság nem tangát hord, az igénytelen. A hagyományos bugyik már régen kimentek a divatból. levele
#460   2007. 08. 17. péntek 09:36
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Kedvesem neked erős mentál higénés zavaraid lehetnek.Ird le légyszives hogy azok a hölgyek akik hagyományos bugyit hordanak miért igénytelen?Mikor ment ki divatból a hagyományos bugyi?
#459   2007. 08. 17. péntek 08:28
X Törölt felhasználó (96771)
#458   2007. 08. 16. csütörtök 20:48
X Törölt felhasználó (77369)
Én is imádom a kivillano tangákat vagy tangát sejtetö bugyi körvonalat de mégjobban imádom ha azt látom,hogy nincs se tanga se sima se semmijen bugyi. nyes wave wow1
#457   2007. 08. 16. csütörtök 16:48
makkm makkm
én is imádom, ha kilóg a bugyi a nadrágból, de igazából a hagyományos bugyi is ki tud lógni. További zgi téma, ha egy szép testhez simuló nadrágban látszik a bugyi körvonala, és egy hagyományos bugyi körvonala engem jobban izgat, mint a tangáé..én is kicsit konzervatívabb vagyok
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2007. 08. 16. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 16. csütörtök 16:39
Izgi látvány, amikor jó fenekű csajok leülnek, lehajolnak, s kilátszik a tanga. vagy éppen megy fölfelé előttem a lépcsőn, jó alacsonyra szabott farmerban vagy szoknyában. A teljes pillangó kivan, mármint az van hátul a tangán, ilyet is láttam. De. Volt az ismert női alsónemű márkának egy Papilion nevű francia tipusú bugyija, ma már nem gyártják, na az csodálatos, triumfális volt.
#456   2007. 08. 16. csütörtök 16:39
kandurmarci kandurmarci
Izgi látvány, amikor jó fenekű csajok leülnek, lehajolnak, s kilátszik a tanga. vagy éppen megy fölfelé előttem a lépcsőn, jó alacsonyra szabott farmerban vagy szoknyában. A teljes pillangó kivan, mármint az van hátul a tangán, ilyet is láttam. De. Volt az ismert női alsónemű márkának egy Papilion nevű francia tipusú bugyija, ma már nem gyártják, na az csodálatos, triumfális volt.
#455   2007. 08. 16. csütörtök 13:38
makkm makkm
Imádom azokat a lányokat, kik sima, hagyományos bugyit szeretnek, minden elismerésem.... lányok, mondjátok, hogy nincs igazam
#454   2007. 08. 13. hétfő 15:29
makkm makkm
Fujj! Utálom a tangát. nem tudom sokan miért szeretik annyira, sokkal izgatóbb a hagyományos szép fehér bugyi. ... mint a régi 80-as években. nem értem a lányokat miért adnak arra mindig, ki mit mond, szerintem kényelmetlen és egészségtelen - eü dolgozó vagyok. Tudom!
#453   2007. 08. 11. szombat 10:22
sokroyg sokroyg
Igazán jó nőknél teljesen mindegy milyen fehérneműt hordanak, nem azzal hódítanak.
Mindenesetre én is tangapárti vagyok, esztétikusabb, izgatóbb látvány.

Viszont akiknek van a popsin mit összefogni, azok hordjanak csak bátran hagyományos bugyit...
#452   2007. 08. 11. szombat 09:40
oregfarkas oregfarkas
Tanga forever, tangaorult vagyok, nem birom levenni a szemem rola, gyonyoruen kiemeli a noi fenekeket... wow3 A nokre bizom szeretik e hordani vagy sem de ha szexrol van szo kihagyhatatlan... nyes
#451   2007. 08. 10. péntek 09:37
fiui fiui
a tanga egy eleg jo talalmany de egyezunk meg abbban hopgy nem mindenkinek all jol
de minek bugyi vagy tanga egy foro nyaron mennyivel erdekesebb egy csaj anelkul
#450   2007. 08. 10. péntek 09:28
johnyboy13 johnyboy13
Tanga az szép dolog, csak azt mondják hogy nem egésséges. Hmm. De vannak szexi alsónemuk más változatban is.
#449   2007. 08. 10. péntek 06:44
McSmyth McSmyth
aki jó nőnek érzi magát, hordjon tangát... sikere lesz
#448   2007. 08. 09. csütörtök 16:33
Krok486 Krok486
vicces lehet, amikor közlöd az aktuális pároddal, hogy "figyelj, eddig nem mutattam meg a bugyim, de készülj fel rá, hogy nem tangát fogsz találni, hanem hagyományos bugyit, mert annak nem nyúlik ki a gumija, amikor félrehúzod..." wink Jó, csak vicceltem, mindent értek! vigyor2
(Ez egy válasz on-lány üzenetére (2007. 07. 31. kedd 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 01:35
nem,mert nem mutatom + 1ből,h. milyen bugyit hordok;később pedig már úgyis tudja smile

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pétya88 pétya88
Nyitás ideje: 2005. 01. 23. vasárnap
Üzenetek: 667db
Utolsó üzenet: 2023. 02. 24. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!