és 00.00kor elvileg már láthatóak is lesznek? érdemes még ezt az órát kivárnom? vagy inkább majd holnap?
Már nagyon kiváncsiak vagyunk a beküldőkre reméljük jó sokan küldtek be képeket előre is gratulálunk a nevezőknek
estig még van időd rá beszélni
és ha kitakarjátok a megfelelő dolgokat akkor még azonositani sem tudják... (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
és ha kitakarjátok a megfelelő dolgokat akkor még azonositani sem tudják... (Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2008. 06. 15. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 15. vasárnap 15:15
Sziasztok!Mi csináltunk képeket,de sajnos a kedvesem meggondolta magát...igy remélem Tatabányán lesz bátor csajszi aki képviseli városunkat ))
Sziasztok!Mi csináltunk képeket,de sajnos a kedvesem meggondolta magát...igy remélem Tatabányán lesz bátor csajszi aki képviseli városunkat ))
nagyon várom
Szintúgy kíváncsi vagyok hogy a környék is képviselteti e magát
nem is tudom...
én már nem értem, h ha valami egyértelműen ki van írva utánna is miért kérdezgetik ugynazt (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2008. 06. 07. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
én már nem értem, h ha valami egyértelműen ki van írva utánna is miért kérdezgetik ugynazt (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2008. 06. 07. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 07. szombat 10:13
a gyengébb képességűeknek megismétlem surdapapa 2 sorát:
"június 15ig lehet beküldeni!
a képek utána kerülnek ki!"
ezen mi nem elég érthető?
a gyengébb képességűeknek megismétlem surdapapa 2 sorát:
(Ez egy válasz hunlimo1980 üzenetére (2008. 06. 04. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz hunlimo1980 üzenetére (2008. 06. 04. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 04. szerda 14:35
nagygyon okos a marketing seracok huzzatok a feltoltest meg vagy 2 hetig hadd jojjon vissza minden egyes erdeklodo minden egyes nap es klikkoljon sokat
De az már nem fedné a szlogent hisz nem ott lakik
(Ez egy válasz Kovi üzenetére (2008. 05. 11. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 11. vasárnap 15:18
Szia!
Ez igaz, de nem kell feltétlenül a saját falut választani. El lehet kirándulni az ország másik felébe és ott készíteni a képeket.
Üdv
Kovi
Ez igaz, de nem kell feltétlenül a saját falut választani. El lehet kirándulni az ország másik felébe és ott készíteni a képeket.
Üdv
Kovi
Egyetértek az előttem szólóval
nagygyon okos a marketing seracok huzzatok a feltoltest meg vagy 2 hetig hadd jojjon vissza minden egyes erdeklodo minden egyes nap es klikkoljon sokat
HALLOOOO!!! hol a fenében lehet megnézni és szavazni a versenyzokre????
sztem nem igazán vitatkozunk...
én csak közöltem mi van leírva... amit nagyjából akceptálok...
nekem ez a címmel ellentétes szabály nem tetszik...
"hol lakik a legjobb punci... fényképezkedjetek településetek helységnév táblájánál"
erre nem is eszik olyan forrón a kályhát...
na de mind 1!
biztos diszlexiás vagyok!!!
mondjuk az se lenne kérdés amit Ti kérdeztek, ha valahol már a legelején "ló" betűkkel ki lenne írva: szavazás június 16-tól... (Ez egy válasz eretnek üzenetére (2008. 06. 03. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
én csak közöltem mi van leírva... amit nagyjából akceptálok...
nekem ez a címmel ellentétes szabály nem tetszik...
"hol lakik a legjobb punci... fényképezkedjetek településetek helységnév táblájánál"
erre nem is eszik olyan forrón a kályhát...
na de mind 1!
biztos diszlexiás vagyok!!!
mondjuk az se lenne kérdés amit Ti kérdeztek, ha valahol már a legelején "ló" betűkkel ki lenne írva: szavazás június 16-tól... (Ez egy válasz eretnek üzenetére (2008. 06. 03. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 19:07
rendben, a te véleményed.
az enyém meg az, h miért ne lehetne modosítani a portfóliót utólag is, és miért ne lehetne látni, h ki miket küldött.
Szavazni nem lehetne, ezzel 1et értek.
az enyém meg az, h miért ne lehetne modosítani a portfóliót utólag is, és miért ne lehetne látni, h ki miket küldött.
Szavazni nem lehetne, ezzel 1et értek.
Hi, Surdapapát támogatom az ügyben, végülis ettől lesz verseny a verseny. Mindenki összerak egy albumot és az alapján kialakul egy sorrend.
Bár nem lenne rossz, az újabb és újabb rafinált fotókban gyönyörködni sem.
De ez így igazságos, nem?
Bár nem lenne rossz, az újabb és újabb rafinált fotókban gyönyörködni sem.
De ez így igazságos, nem?
rendben, a te véleményed.
Szavazni nem lehetne, ezzel 1et értek. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 03. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szavazni nem lehetne, ezzel 1et értek. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 06. 03. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 03. kedd 08:43
miért?
azt akarnád, h akik már beküldték azokat tegyék is ki... aztán még továbbra is küldhetnek be képeket?
ez így egyenlő lenne?
június 15ig lehet beküldeni!
a képek utánna kerülnek ki!
de ha vennétek a fáradtságot és elolvasnátok a verseny főoldalát... netán értelmeznétek is a leírtakat akkor tudnátok, h míg nevezni lehet nem kerülnek ki a fotók!
személyes véleményem, h sztem ez így a teljesen korrekt!
azt akarnád, h akik már beküldték azokat tegyék is ki... aztán még továbbra is küldhetnek be képeket?
ez így egyenlő lenne?
de ha vennétek a fáradtságot és elolvasnátok a verseny főoldalát... netán értelmeznétek is a leírtakat akkor tudnátok, h míg nevezni lehet nem kerülnek ki a fotók!
személyes véleményem, h sztem ez így a teljesen korrekt!
hol lehet megnézni és netán szavazni a bekuldott képekre?
miért?
ez így egyenlő lenne?
személyes véleményem, h sztem ez így a teljesen korrekt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ez így egyenlő lenne?
személyes véleményem, h sztem ez így a teljesen korrekt! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 30. péntek 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (59186)
2008. 05. 30. péntek 15:58
Mikor lesz már??? kb 2 hónapja ez megy.. versenyzők képei?! stb..
Ezt kérdeztem én is, h mikor lesz már, valamint miért nem látható közben? elriasztaná? nem hiszem, ellenkezöleg...
Mikor lesz már??? kb 2 hónapja ez megy.. versenyzők képei?! stb..
Szia!
A képeket a saját lakóhelyen is el lehet készíteni. Nincs ilyen megkötés, mindenki eldöntheti, hogy megkockáztatja-e, hogy a felismerik-e őt a faluban. Szerintem nem is ez a lényeg, hanem, hogy minél több pikáns, érdekes kép készüljön.
Üdv
Kovi (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A képeket a saját lakóhelyen is el lehet készíteni. Nincs ilyen megkötés, mindenki eldöntheti, hogy megkockáztatja-e, hogy a felismerik-e őt a faluban. Szerintem nem is ez a lényeg, hanem, hogy minél több pikáns, érdekes kép készüljön.
Üdv
Kovi (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 19. hétfő 13:48
Maestro!
már ne haragudj, de nem a "Hol lakik a legjobb punci" a verseny címe?
szerintem sokkalta érdekesebb lett volna ha a szűkebb pátriájukba fényképezhetnék magukat, mint ha valaki elmegy az ország másik végéről mondjuk Bivalyröcsögére... és ott készíti el a fotóit!
Milyen érdekes lenne mondjuk a szomszédasszonyra ránézni, h hoppá nem Őt láttam-e a gégén?
tudom sok embert negatívan érinthetne, ha kiderülne róla, h fent vannak a neten a -ráadásul nyilvános helyen készült- meztelen képei, de milyen erkölcsi alapon ítélkeznek a másik fölött emberek? hisz maguk keresték a képeket...
Nem értem mi köze van a szabálynak a címhez?
no mind1... várjuk a sok magamutagató szépséget!
És nyitott szemekkel kell járnunk hátha megpillantunk egy fotózást!
már ne haragudj, de nem a "Hol lakik a legjobb punci" a verseny címe?
szerintem sokkalta érdekesebb lett volna ha a szűkebb pátriájukba fényképezhetnék magukat, mint ha valaki elmegy az ország másik végéről mondjuk Bivalyröcsögére... és ott készíti el a fotóit!
Milyen érdekes lenne mondjuk a szomszédasszonyra ránézni, h hoppá nem Őt láttam-e a gégén?
tudom sok embert negatívan érinthetne, ha kiderülne róla, h fent vannak a neten a -ráadásul nyilvános helyen készült- meztelen képei, de milyen erkölcsi alapon ítélkeznek a másik fölött emberek? hisz maguk keresték a képeket...
Nem értem mi köze van a szabálynak a címhez?
no mind1... várjuk a sok magamutagató szépséget!
És nyitott szemekkel kell járnunk hátha megpillantunk egy fotózást!