Kölcsönösen masztiznék ápolt, diszkrét partneremmel Budapesten, Budapesthez közel, helyem nincs, autóm van, utazni tudok
Ma , holnap Cumi?
Stadionok buszpályaudvar wc ben valaki ma reggel egy kis huncutkodásra kb negyed9 fél9 között?
Valaki ma Szolnokon kényeztetné a farkam?
Sziasztok.Budapesti biszex vagyok bp ismerkednék biszex férci vagy esetleg párral.
Valaki egy jó kölcsönös orálra? Helyem van! Olvass adatlapot
Budapesten szopatok és szopok,legyen helyed
Ezt a sok kamugépet, tényleg csak ilyenek vannak itt.
Tata -Szfv környékén ismerkednék. Akt uni val.
Valaki jár Ausztriában Burgenland Steiermark és szeretne egy 50es szopni szeretö pasi szájába élvezni!!viszonzás nélkül csak ahogy te szeretnéd, utazni tudok akár az autómban is!
Nagy farku pesti fiuk?
Kedden reggel 7 körül vki kocsijában szopatna? Xv ker, vagy Újpest
Valakit leszophatnék szerdan napkozbe? Debrecen, helyed legyen idosebb ferfiak elonyben.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srácot/pasit keresek! Hely van! Nyíregyháza-Debrecen?!
Debrecen környèkén keresek passzív srácot!
Nagyon kanos, szorostoku, szorosfaszu, perverz (hugyozas ODA-VISSZA) pasi vagyok.
Hasonlo pasit keresek SZEGEDEN!!!
Hasonlo pasit keresek SZEGEDEN!!!
Esztergom Visegràd közt aktîv? Szopnék kocsiban :P
Ápolt, vékony, sportos, formás seggű, női rucit kedvelő srác vagyok, a szexben nem kezdő. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, férfias partnerrel.
Békés megyében keresek uni vagy aktiv bi/meleg pasit, akivel autóban/szabadban közös örömöket élhetünk át én uni, de inkább passzív.
Nőiruhas férfiként (crossdresser) 2022.01.17 hétfő este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy meg kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne