Engem kulturáltnak gondolsz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4290842)
2022. 02. 07. hétfő 16:21
Sziasztok.
Kulturált férfit szívesen massziroznék Bp-en.
Sziasztok.
Szombathelyen ma du?
Ma estefele Budapesten keresek partnert laza kalandra. Hely ok.
Szombathelyen holnap délelőtt szép farkat kényeztetnék. Hely van.
Kőszegen passzív srác?
Szopatnék Szombathelyen
Szopatnék Szombathelyen!
Sziasztok bi srácot keresünk 45 éves korig aki tud fogadni hétvégén, Dunakeszi közeléből keresünk motelba, kocsiba, szabadba nem sexelünk, nem hetero srácot keresünk bisex srácot.
hol és mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 07. hétfő 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4431012)
2022. 02. 07. hétfő 06:29
Sziasztok!
Eger és környéke? Ha átutazóban vagy is oké. Ugorj be, szopass meg és mehetsz tovább.
Eger és környéke? Ha átutazóban vagy is oké. Ugorj be, szopass meg és mehetsz tovább.
Aktív Pasi dombóváron?
Budapest 18 kerület GyálÜllőő monor környékén szopatnék ma kora délután.Privit irj.-
Sziasztok ! Fehérváron hellyel rendelkező van ?
Gyál,Monor ,Üllő környékén lenne esetleg idősebb bi férfi vagy pár aki játszana egyet?
Péntek késő este pécsen valaki hely kell
Levélve keress
Levélve keress
Gyöngyösön most valaki egy autós orál kalandra?
37 éves sportos pasi vagyok. Most Gyöngyös Budapest között keresek valakit, aki a telefonommal szexfotókat készít rólam. Cserébe gumival, mélytorkosan leszoplak. Írj
Hajdúszoboszlói Tescoban szopatnék ma délben, vagy ha van helyed írj.
Aktív pasikat.párokat kielégítenék!! Kom.megy--Bp..
Ma délelőtt valaki esetleg Fehérváron? Kezdő vagyok, de szívesen benne lennék egy-két dologban. Akár passzív és aktív is. Fontos a diszkréció, adott és elvárt is! 181 / 78 / 23 éves, vastagabb mérettel. Juhaszpetike98@gmail.com elérsz.