Szekszárd és környéke? Helyem van, de utazni is tudok!
Közös hoki Marcaliban?
Sziasztok. Mai napra/esti orakra keresem macikedvelo kanos partneremet. Legyél bevallalos,perverz. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Irj ha erdekel a dolog.
Lazább bi kalandra tudok fogadni Dorog környékén ma estefele, hétfő este 9 után, kedden este 7 után és szerdán este 9 után.
Sziasztok! Szopnék ma,írj ha szopatnál
Egy jòt Bp-n
Egy jòt Bp-n
Ma valaki egy bi kaland? Bp, hely nincs.
Kecskemét-Solt. Nagyfarkú jópasit keresünk. Autód, vibered legyen! Vibered ird meg, csak ott válaszolunk. Fotós bemutatkozót kérünk, viszonzás csak ha tetszel. Ennek tudatában keress! Frleség BDSM kedvelő.
Érd és környékén hellyel rendelkező aktív uni bi pasi?
Győr - Móvár .Valakit szopnék , és meg is dughatna , hely kell!
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Közös-kölcsönös farokverés ill közös prosti szopatásra keresek havert pest megye dabas környéke
Kölcsönös örömszerzésre keresem bi, homo vagy kíváncsi hetero partnerem. Helyem van, de utazni is tudok.
Nagyon kanos (4-5 elvezes is megy egymasutan), szorosfaszu, szorostoku, perverz pasi vagyok.
Szegeden keresek hasonlo pasit!
Szegeden keresek hasonlo pasit!
Sziasztok! Gy-m-s megyéből valaki ma este fele közös orálra?

Kondorosi úti kifolyonàl 14 óra körül?
Lenne valaki a haverom? Bi passzív srác vagyok, aktívat keresek a korosztályomból,40+ 50+. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj. Heves megye és környéke.
Nagyfarkú pasi,akinek kiverhetnèm?? Kocsival vagyok Pest ès környékén
Győrben kényeztetnék hellyel rendelkezőt
Kezdő, nagy farkú, bi aktív fiatal ismerkedne!
Pécsett és környékén keresek orális szexre hellyel rendelkező partnert,partnereket.(Akár viszonzás nélkül is.)Kor alkat nem számít csak ápolt és diszkrét legyél.