Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (73899)
VIP
2024. 07. 30. kedd 07:03
Szolnok környékéről keresek megbízható partnert
megnéznék egy masztit ma Szentmártonkáta,Pusztamonostor,Jászágó környékén kocsiban,szabadban
Ma szopnék kivételesen viszonzatlanul szép farkú pasit... De ez a mai napra áll csak...
Érett férfivel ismerkednék Budapest és környékéről aki elé letérdelnék és a számba verné akár érintés nélkül is ,szeretném hosszasan élvezni az ízét mielött lenyelném !Pisilés is érdekel !Idősebb mackós alkat előny !Helyem nincs de utazni tudok !
Budapesten szopnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Gödre el jössz? Akkor benne vagyok
(Ez egy válasz Dagisz üzenetére (2024. 08. 03. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Neszmély környékén orál?
Helyes Bi srac miskolcon szopna most…
Fejét megyében ma este bi pasi?
Sportos jo megjelenésű, lehetoleg szortelen apolt ferfivel ismerkednek aki kello hatarozottsaggal tudja a dolgat ha a tettek mezejere kell lepni!
Nyiregyhazan hetfo ejszaka kalandoznek, fiatal bi parokkal. Irjatok batran!
Ma vagy holnap este Nagykátán kölcsönös orálra valaki? Hely megoldható, szabadban is ok.
Valaki most este 11. kerületben? Hely van!
Holnap reghel vki a környèkről autos kalandra?
Keszthely vki?
sziasztok ma este Beretyoujfalu vagy kornyeken valaki szopizna?
Reméltem hogy valaki akadna, ma sem jön össze úgyfest.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 03. szombat 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1333312)
2024. 08. 03. szombat 17:39
Abszolút kezdőként hoki vagy szopatás. Vékonyabb testalkat előny.
Valaki ma este BP es kornyeken a szabadban?
Zalaegerszegen most szopnék pasit, srácot. Hely van estig.